Tallers de Sant Jordi

El dia 23 d’Abril, a l’escola hem fet els tallers de Sant Jordi amb les famílies. Tota l’escola ha fet tallers, però aquests eren diferents per cada comunitat. Els tallers de la comunitat de grans eren molt entretinguts i divertits. Alguns dels tallers que hi havia eren: pots de sal, postal pop-up, màgia, punt de llibre de Sant Jordi, bitlles catalanes, clauers, mini golf, patinets, devora llibres, drac de papiroflèxia, ballem, la paraula més bonica, bisuteria de colors i rosa de feltre.

Els tallers on hi havia més gent i més recomanats són: pots de sal, màgia i clauers. A pots de sal, es posava sal en una safata i amb un guix d’algun color, es pintava la sal i després, es posava en un pot. En el taller dels clauers, s’agafava una càpsula de cafè i podíem inventar el que vulguéssim. A màgia, ens ensenyaven trucs de màgia i els podíem practicar.

A continuació, podeu veure el vídeo dels tallers de tota l’escola, ha quedat genial!

Ivet i Arnau.

← Article previ

Article següent →

1 Comentari

  1. LAIA (mare Abril Abad)

    No hi ha Sant Jordi sense els tallers de l’escola Barrufet! Com cada any és una estona molt divertida i enriquidora. Les famílies gaudim de poder estar dins l’escola i participar dels tallers. Moltes felicitats als organitzadors/es!

Deixa un comentari