El recital de Sant Jordi

Dia 23 d’abril hem celebrat el dia de Sant Jordi. Tota l’escola hem fet tallers al matí i ens ho hem passat molt bé. Durant la tarda, els de sisè han cantat una cançó i han fet un recital de poesia que parlava sobre la mort i que han preparat molt. Durant la primera mitja hora de la tarda, tot l’alumnat de sisè ha estat assajant els poemes i la cançó al gimnàs. Quan ja estaven preparats, alguns mestres han anat a avisar els altres cursos que havien de veure’ls, perquè anessin venint i seient al terra. Han vingut els cursos de 3r, 4t i 5è.

Els de sisè s’han col·locat al voltant de tot el gimnàs i el primer grup ha començat a recitar. Quan acabaven de recitar els grups, passaven per un lloc on els donaven uns guants per la cançó final. Quan cada grup acabava de fer el poema, sortia el següent grup a recitar. Quan l’últim grup ha acabat el recital, els han donar els guants, se’ls han posat i ha començat a sonar la cançó. La cançó era la de “Recuérdame” de la pel·lícula de Coco. Quan han acabat l’actuació, tots els cursos han començat a sortir del gimnàs i així hem acabat el dia de Sant Jordi.

En conclusió, ha sigut un dia en el qual tota l’escola ens ho hem passat molt bé.

CLARA

← Article previ

Article següent →

1 Comentari

  1. LAIA (mare Abril Abad)

    Quina manera més bonica d’acabar el dia de Sant Jordi!

Deixa un comentari