La donació de sang organitzada per l’alumnat de 6è ha tingut lloc el divendres 19 d’abril a la tarda, de 16:30 a 20:00. Ha vingut molta gent a donar sang, sobretot pares, mares i altra gent del carrer que havia vist algun cartell. Hi havia diferents torns per encarregar-nos de tota l’organització: un era de les 16:30 a les 17:15 i cada 45 minuts es canviava, fins arribar a les 20:00.

Hem anat recollint totes les dades i hem observat que molta gent ha donat sang per primera  vegada aquí! Per nosaltres ha sigut molt divertit haver de fer els torns i ajudar la gent adulta. Hem après que després de donar sang has de beure i menjar per no marejar-te. Quan hem analitzat totes les dades, hem vist que un 13% de les persones donants, ho feien per primera vegada i que 171 pacients podran beneficiar-se d’aquesta bona acció.

Ens ha agradat molt, ha sigut molt divertit i ens ha ajudat a adonar-nos de la importància de les donacions.