El dia 15 de març 6è i 4t van anar al Teatre Lliure i 5è va anar el dia 20 de març. A l’anada 6è i 5è van anar amb metro i 4t caminant. Van anar a veure una obra de teatre que s’anomenava L’anorak.

L’obra tractava sobre un noi que es deia Akaki, tenia un anorak força vell i per això a la feina s’aprofitaven d’ell. Al carrer feia molt fred  i estava nevant tota l’estona, però el seu anorak s’anava trencant cada cop més fins que va decidir comprar-ne un de nou. Es va adonar que no tenia tants diners per comprar-se’l i a la feina va començar a fer hores extres per poder aconseguir-lo.

Finalment, va poder comprar-lo i quan el va tenir, tothom el va començar a tractar molt bé. Un dia estava sortint d’un bar i li van robar l’anorak i com que feia tant fred al carrer, va morir congelat.

L’alumnat de 4t ha fet diferents reflexions i les han escrit en aquestes cartolines. És molt interessant!

Ivet i Arnau