Anem a la platja!

Com ja sabeu aquesta és l’última setmana del segon trimestre i per celebrar-ho anirem a la platja de Castelldefels. Aquesta és una sortida que fem al segon i tercer trimestre però la diferència és que al tercer trimestre, podem banyar-nos. És una excursió de tot el dia. Per això, haurem de portar: dinar, esmorzar i tovallola, tot i que també podem portar pales, cubells i estris per jugar amb la sorra. A part d’això també podem portar jocs de cartes. Els cursos de 5è i 6è, acompanyaran les seves parelles d’educació infantil de Carnestoltes a la platja i a la tornada, l’alumnat de 6è potser tornarà amb les parelles que van tenir l’any passat i que ara van a I5.

Tenim moltes ganes de fer aquesta sortida, perquè ens saltarem les classes!!! 

Duna, Jana, Àxel, Santi

​_

← Article previ

Article següent →

1 Comentari

  1. Mireia Bernadàs

    Quin bon inici de primavera!
    Una sortida a la platja tota l’escola per acomiadar el trimestre.

Deixa un comentari