Campanya donació de sang

L’alumnat de sisè estem fent una campanya de donació de sang amb col·laboració del Banc de sang i Teixits i ara mateix l’estem promocionant. Per fer-ho, hem dissenyat uns cartells, dels quals agafaran alguna cosa de cada cartell i en crearan un de més gran.

També hem escrit una carta i agafaran alguna part de cada una per enviar-la  a totes les famílies, perquè vinguin el dia 19 d’abril de 15:00 a 20:00 a donar sang. Primer hauran d’omplir un qüestionari, donant informació sobre tatuatges, visites a països i molt més, i després els punxaran.

A més, amb aquest projecte estem aprenent moltes coses. Com per exemple, que amb una donació pots ajudar a salvar 3 vides o que només un 3% de la població de Catalunya dona sang.

← Article previ

Article següent →

2 Comentaris

  1. Laia (mare Abril Abad)

    Segur que la campanya de donació de sang serà tot un èxit!

  2. Mar (mare Abril B.)

    Nosaltres ja ens hem apuntat!!!

Deixa un comentari