El dimarts 20 de desembre, alguns nens i nenes de 4t, 5è i 6è van fer l’obra H2O: l’aventura de l’aigua.

Aquesta obra s’ha fet pel taller d’expressió de teatre musical, que es fa els dimarts a la tarda al gimnàs.

Aquesta obra va sobre un nen i una nena que es diuen Blau i Mariona. A tots dos els agrada anar a la platja, però quan es van a banyar al mar, veuen que hi ha molta contaminació i que la majoria de peixos viuen entre plàstic. Les cançons del musical eren molt diferents i algunes eren una adaptació de les cançons de “La Sirenita”. 

Aquesta obra ha estat dirigida per la Gemma Arnau, la Carme Ponts i la Lidia Palau. Els actors i actrius que hi han participat son: Susi, Carla, Noa i Martí de 4t; Irune, Rati, Leyre i Daina de 5è; Iavor, Hana, Jan i Abril de 6è.

Si no heu pogut veure el teatre en directe, aquí us deixem un enllaç perquè el pogueu mirar:

Teatre musical H2O: l’aventura de l’aigua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leyre i Lara