Les classes de 5è vam anar al MNAC a veure una exposició  que es tractava de les dones i el Modernisme. Ens van explicar què  és el Modernisme i vam veure unes imatges que van canviar el món fa aproximadament uns 100 anys.

Abans, i encara passa avui dia, a les dones no se les dona la mateixa importància que als homes i no és just! També,  vam poder veure alguns quadres pintats per dones encara que la majoria eren pintats per homes i si una dona pintava una obra, havia d’estar firmada pel seu marit. Vam poder veure com vivia la gent de l’època i també les classes socials que hi havia i el paper que jugava la dona que era com per fer bonic, per fer de mare i acompanyar a l’home.

Va ser una sortida molt interessant i encara que hi ha coses que no han canviat gaire, sembla que les dones cada cop tenim més coses a dir i fer i ens ho reconeixen.