Hola nens i nenes. Els nens i nenes de 6e vam anar al Museu de l’Arqueologia.

Vam anar caminant. Ens van explicar les etapes de la prehistòria, vam anar passant per sales. Ens van explicar cada sala el que era. Vam estar 2 hores 30 minuts en 3 sales, en la primera sala ens van explicar els cranis de cada evolució.

En la segona sala ens van explicar com es feia la farina molien el gra manualment. En l’ultima sala ens van explicar les eines i les armes de la prehistòria. Vam sortir i vam esmorzar en un parc. Vam estar en el parc jugant. Desprès vam tornar cap a l’escola.

I així va ser el dia de l’ excursió al Museu de l’Arqueologia.

A classe hem imitat les pintures rupestres, hem fet petits murals on es representa el que feien, com caçaven.

All-focus

                                                           Adrián i Adil