4t – Amb els esquís als peus

Aquest mes de febrer els de 4t hem anat a esquiar a  Aransa, a la comarca de la  Cerdanya. Hi hem anat 4 dies.  El primer dia que ens tocava no vam poder anar-hi perquè va nevar molt. Per arribar a  les pistes agafàvem  un autocar molt aviat al matí, trigava al voltant de 3 hores i molts nens i nenes  es marejaven. A  l’ estació d’esquí  vam conèixer el nostre monitor que ens va ensenyar  a fer esquí de fons. És difícil, però al final tots vam aprendre molt. A la classe  també hem estat treballat la comarca, el relleu, la vegetació, la fauna i  l’itinerari per arribar a Aransa. Ara estem acabant de fer les maquetes de diferents paisatges, aviat us les ensenyarem!

L’ experiència ens ha agradat molt i ja tenim ganes de repetir-la.

 

← Article previ

Article següent →

5 Comentaris

  1. Escola Barrufet

    esquiar es molt guai i divertit

  2. Escola Barrufet

    Ens ho vam passar molt bé

  3. Escola Barrufet

    esquiar es lo millor

  4. Crec que tots i totes vau gaudir i va ser una molt bona experiència!

Deixa un comentari