L’adaptació a l’estança dels tomàquets

L’adaptació és un període difícil per a tothom, tant pels infants que són els principals protagonistes com pels adults que els acompanyem en aquest procés ple d’emocions. I us preguntareu…. com està anant l’adaptació a l’estança dels tomàquets??


Al principi, amb la família al costat tot va anar genial!! Es giraven i allà tenien al pare o a la mare mirant-los.


Però quan va arribar l’hora del comiat la cosa va canviar i alguns infants ens van fer saber els seus sentiments a través del plor, l’angoixa ,l’enuig, etc. Per sort l’adaptació ha anat força bé!! Ha estat molt fàcil establir el vincle amb les noves persones adultes de referència i entre els companys i companyes també .


I, tot i que encara hi ha infants que ploren en entrar a l’estança i d’altres que necessiten més la nostra companyia durant algunes estones, la veritat és que la major part del dia la passem jugant junts i juntes la mar de contents i contentes.


Us volem donar les gràcies famílies per la vostra confiança durant aquestes primeres setmanes. Recordeu que les educadores també estem al vostre costat per resoldre tots els dubtes i neguits que necessiteu.


Vinga ànims que anem per bon camí!!.