Com ja vàrem dir el divendres 9 de maig, durant la Setmana Cultural vàrem fer pastissos. Van quedar tan bons que creiem que hem de compartir la recepta amb tots vosaltres. Aquí la teniu!
INGREDIENTS:
. 1 iogurt
. 1 mida de iogurt d’oli
. 2 mides i mitja de iogurt de sucre
. 3 mides de iogurt de farina
. 3 ous
. 1 sobre de llevadura
. pell de llimona ratllada
PREPARACIÓ
Un cop ens hem rentat les mans, ens hem arremangat les mànigues i ens hem posats els davantals ja podem començar a fer el pastís!
Buida el iogurt dins el bol. El pot del iogurt et servirà per saber les mides que has de posar dels altres ingredients.
Afegeix 2 mides i mitja de sucre, 3 mides de farina, 1 mida d’oli, 3 ous i 1 sobre de llevat. Ratlla una mica de pell de llimona i afegeix-la a la massa.
Remena-ho tot.
Posarem mantega al voltant del motlle perquè no s’enganxi la massa.
Aboquem la massa al motlle i al forn! Esperarem uns 20 – 25 minuts (podem fer la prova de l’escuradents per saber si està fet o encara està cru).
Un cop traiem el pastís del motlle podem partir-lo per la meitat i posar-hi melmelada o bé xocolata desfeta.
BON PROFIT !
Una recepta molt interessant.
Ara, com que l’heu publicat, tothom la podrà llegir i fer a casa seva.
A veure si us animeu i n’escriviu alguna més.