blocs

Primer :el bloc temàtic(D’en Quixot) és una bloc cooperatiu, obert i anima a la participació vers la lectura.

A partir d’un tema és va desenvolupant els continguts,fent que l’alumne és senti interpret d’una lectura que li encaminarà a escriure en forma de text, això dona lloc a: la co.laboració

participació,  entusiasme, ampliar vocabulari, imaginació. Motiva als alumnes  a la reflexió al diàleg interactiu que millora el seu raonament.

Segon: (dietari personal a través de temes proposats).Aquest bloc estimula l’escriptura i la relació amb altes xarxes de centres educatius. Els alumnes expressen la seva opinió vers un tema i els poden respondre(comparteixen idees). Poden crear espais multimedia, gravar arxius de so i publicar imatges.

El dietari personal genera unes respostes inmediates al tema proposat. L’alumne pot respondre i pensar amb més temps que no pas a la classe. La inclusió d’imatges i so, atrapa a l’estudiant per millorar les seves possibilitats d’escriptura, també anima a la investigació i conversació.

Què farem?

A vegades et trobes a la classe amb la pregunta què farem avui?i et trobes amb un munt de recursos didàctics  videos, imatges, jocs…