BON ESTIU FELINS!

Estimats Felins, el curs ja s’ha acabat i ha passat volant! Ha estat un plaer compartir aquests mesos amb vosaltres, hem après mútuament i hem crescut una mica més com a persones.

Avui molts de vosaltres dèieu que no volíeu marxar tan aviat de vacances, això vol dir que us ho heu passat molt bé i heu estat a gust. Jo també he estat com a casa, sou uns nens i nenes especials, carinyosos, alegres, divertits….i sí, també xerrameques! No perdeu mai aquestes ganes de compartir les vostres inquietuds, d’aprendre, de jugar, de ballar…això us fa únics.

Aprofiteu les vacances per  seguir somiant, creant, inventant…per llegir, anar a la platja, a la piscina, a la muntanya, fer esport, per “panxing”, per gaudir de la familia i dels amics,etc. Divertiu-vos molt i sigueu feliços!

Ens veiem al setembre amb piles carregades i amb els vostres somriures tan bonics! US ESTIMO FELINS!

Aquí teniu la foto de grup:

Aquest article ha estat publicat en GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *