Activitat de la classe per a la Mostra Educativa: Reptes del Més o Menys

El divendres dia 27 de maig es va celebrar a l’escola la III Mostra Educativa. Cada classe i especialitat havia de preparar una activitat, taller o exposició. La nostra classe va exposar una mica en què consisteix l’ambient del Més o Menys a partir de reptes. Les famílies havien de resoldre diferents reptes matemàtics, hi havia de diferents nivells. Alguns nens i nenes de la classe i d’altres cursos es van oferir voluntaris per a ajudar a la mestra i explicar a les persones que anaven passant per la classe en què consistien els diferents enigmes.

Va ser una tarda espectacular! L’escola feia goig!

Aquest article ha estat publicat en GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *