SOM DE LES SALESIANES! EL NOSTRE PESSEBRE!

Aquest any com que sóm un gran equip el nostre pessebre és un súper estadi on estan assentats tots els nens i nenes del cole en una grada plena d’estrelles. La nostra entrenadora Team i la nostra estrella de l’esport en Trickster també hi són presents i la Verge Maria, Sant Josep i el Nen Jesús estan també a l’estadi. El nen Jesús és un nen com nosaltres que juga a pilota com nosaltres i porta l’estel del Nadal.

El lema del nostre Nadal:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sóm l’estel del Nadal.

Per la situació actual no podeu venir a visitar el nostre pessebre per això us convidem a visitar-lo mitjançant el bloc. Cliqueu sobre la foto del pessebre per veure’l en detall.

Recordeu que podeu participar en la mostra de pessebres portant una foto impresa de família amb el vostre pessebre de casa enganxada sobre un A-4 de color vermell o verd (posició horitzontal). Tots els participants tindreu un detallet! Animeu-vos!!!!

Aquest article ha estat publicat en GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *