Inici nou curs: Emociona’t

Emociona’t és el títol del nostre projecte. Les emocions formen part de la nostra vida, cada minut, cada experiència té una emoció. Les emocions poden ser primàries, secundàries, positives, negatives, ambigües….
Aquest any tenim el propòsit de parlar d’elles, d’analitzar-les, de posar paraules a allò que sentim, per tant el que pretenem és desenvolupar la intel·ligència emocional.

Des de la neurociència es parla de la importància de l’educació emocional pel desenvolupament de l’infant. Els estudis i investigacions de David Bueno (científic genetista de la Universitat de Barcelona) aporten resultats sobre la importància de contextualitzar els continguts i les emocions a l’escola.  Apostem, doncs, per un curs ple de converses i emocions on els protagonistes siguin els nens i les nenes i nosaltres, mestres, famílies i professionals n’aprenguem per formar-nos i ajudar-los a créixer.

 

Resultat d'imatges de emociones infantiles

Us animo a llegir sobre les emocions:

article

Inside out (pel.lícula de Disney)

Lectures:

El monstre de colors

Emocionari

Gaudiu de cada moment amb els vostres fills i filles!!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *