ENIGMA DE LA SETMANA

Us presentem la foto dels guanyadors de l’anterior enigma

 

Aquí us deixem  el nou enigma de la classe dels Cirerers. Esperem que us agradi i que el desxifreu

Hi ha 7 nenes en una casa:

La primera s’està dutxant
La segona està jugant a escacs
La tercera està fent els deures
La quarta està ballant
La cinquena està menjant
La sisena està fent de professora
I la setena que està fent?

Començem el 2n trimestre

Bona tarda famílies, tornem a ser aquí!

El dilluns en arribar a l’escola ens vam trobar uns regals que ens havien deixat els reis a la classe dels cirerers. Per tant, els vam obrir…  i eren jocs de taula i llibres per a la nostra classe!

I sense perdre ni un minut, ens vam posar a jugar amb els jocs que ens havien portat. Alguns dells són: Verbalia, Cluedo, Distraction, Cortex 2, Tic tac boom, Splash.. Aquí us deixem unes fotos perquè veieu que bé que ens ho vam passar!

 

FELICITACIÓ DE LA COMUNITAT DE SÈNIORS I MESTRES

La Comunitat de Sèniors us desitja molt bones festes a tothom i que gaudiu al màxim d’aquests dies. Us presentem la nostra felicitació amb aquest vídeo que hem preparat tots plegats amb molta estima i esforç per poder compartir amb cadascú de vosaltres. Així mateix, us deixem la felicitació dels mestres. Esperem que us agradi…

BONES FESTES!

Rally de operaciones

Fa unes setmanes a les estacions vam jugar a un joc per a treballar les taules de multiplicar. És molt xulo!! A continuació us expliquem com es juga.

1) Ficar les cartes sobre la taula de forma que quedi un camí
2) Fiquem el personatge sobre el camí
3) Fiquem les cartes que tenen una xifra i en la part superior tenen la mateixa xifra en pals.
4) Posem les cartes per la part que té la xifra en pals.
5) La primera persona tira els 3 daus i suma les xifres que li han tocat i si li toca la cara d’un personatge torna a tirar el dau que li ha sortit la cara.
6) Agafem el rellotge de sorra i a jugar!!!
7) Fiquem el rellotge de sorra i la xifra que li ha tocat.
8) El jugador ha de buscar entre les cartes que tenen els números en pal, si no ho troba en el temps, perd el torn i salta al següent jugador. Si creu que l’ha trobat gira la carta i si no és la xifra ha perdut el torn, en el cas que la carta és correcta s’emporta la carta del camí on estarà el personatge i avancem el personatge, així fins que no quedin cartes al camí.
8) Guanya el jugador que té més cartes

Aquí teniu un altre conte boig

Quina por he passat!!!

Un dia l’Emma va anar al Portaventura i va entrar a La Casa Encantada. Va veure una marieta. Semblava que se la volia caminar. Va córrer i es va trobar un recollidor i ella seguia corrent. Ara ja la perseguien una marieta i un recollidor. Llavors va aparèixer un escarbat, la volia arribar. Quina por!!! Va córrer molt. Van desaparèixer tots de cop. La nena al final va trobar la sortida i, de pressa, va recollir.