Rebem el Diploma de la Marató de TV3 d’enguany

diploma-maratotv32016-640x480Rebem el diploma acreditatiu de la col·laboració amb la Matató de TV3 d’enguany juntament amb aquesta carta del Sr. Lluís Bernabé.

Benvolguts amics,

Em plau fer-vos lliurament del diploma acreditatiu de la vostra col·laboració a l’edició 2016 de La Marató de TV3, dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La vostra aportació ha estat molt valuosa per a la sensibilització i recaptació de fons destinats a projectes d’investigació biomèdica d’aquestes malalties.

La Marató es consolida un any més com un projecte solidari a tot Catalunya, gràcies a la participació tant individual com col·lectiva d’entitats i associacions com la vostra. Un projecte de tots.

La suma d’esforços va fer possible un nou èxit de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, tant en la divulgació com en el marcador final del programa de 8.490.607 euros, pendent encara del tancament definitiu dels donatius que farem el 31 de març.

Per això, us vull fer arribar el diploma acreditatiu de la vostra participació en aquesta 25a edició, en format digital per poder-lo reenviar als vostres col·laboradors.

Espero poder-vos retrobar a la pròxima Marató.

Us agraeixo, un cop més, la vostra col·laboració i aprofito l’oportunitat per saludar-vos molt cordialment,

Lluís Bernabé

director

6 thoughts on “Rebem el Diploma de la Marató de TV3 d’enguany

  1. Aleix

    Els diners que vam recaptar van ser vides que vam salvar i de que ho passesin tan malament

  2. pg slot

    La suma d’esforços va fer possible สล็อตpg un nou èxit de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, tant en la divulgació com en el marcador final del programa de 8.490.607 euros, pendent encara del tancament definitiu dels donatius que farem el 31 de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà