Visitem les vil·les romanes! VILLA ROMANA TORRE ÁGUILA DE BARBAÑO

Què sabeu de les vil·les romanes? Quines coneixeu vosaltres? Completem aquest Google map de vil·les romanes? Visiteu-les!

Des d’Extremadura ens proposen de visitar Torre Águila de Barbaño (Badajoz)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fynH8M1mur8[/youtube]

Més informació sobre l’excavació feta per Germán Rodríguez Martín

L’Ajuntament de Barbaño (telèfon 92444943 ayuntamiento@barbano.es) i l’Asociación de amigos de la Villa Romana de Torre Águila tenen cura de la conservació de la vil·la i ofereixen visites guiades prèvia trucada al telèfon 924449431. Tots els anys celebren el Festival Romano Amnis Callis per tal de promocionar la Villa de Torre Águila, oferint visites guiades durant el Festival.
Al jaciment romà de la Villa de Torre Águila, a Barbaño (Badajoz) s’hi arriba amb facilitat per la carretera asfaltada des de l’autovia Madrid-Lisboa, sortida 365 (Montijo- Puebla de la Calzada) i en creuar el pont sobre el riu Guadiana, agafar la primera desviació a la dreta, que condueix fins a Barbaño, tot d’una s’arriba al jaciment.

Facebook Villa Romana Torre Águila

4 thoughts on “Visitem les vil·les romanes! VILLA ROMANA TORRE ÁGUILA DE BARBAÑO

 1. Jordi Álvarez García

  Salve!
  Jo conec la vila romana, com tots, que es diu Vila Primilia i la de Baetulo. Eren petites edificacions romanes, qui diria que s’haguessin convertit en el que coneixem avui dia!

 2. Arnau Torres Nadal

  Salve!
  És sorprenent que encara avui en dia hi hagi una gran quantitat de coses romanes. Les vil·les són un clar exemple d’aquest fenomen. Habien de ser edificacions molt sòlides com per aguantar tants i tants anys i que encara avui en dia poguem disfrutar veient-les, o com a mínim el que en queda d’elles.

 3. faysal

  Salve!
  Los romanos se nota que eran muy intelegentes y que gracias a ellos que aún hoy en día haya una gran cantidad de cosas romanas existen por ejemplo (estructuras romanas- las villas- monedas…) Habian de ser edificaciones muy sólidas como para aguantar tantos años y que aún hoy en día podamos disfrutar viéndolas lo que queda de ellas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *