Arqueologia de Premià dins el Festival Laietània

 El passat dijous 22 de setembre, vaig assistir, dins el marc del Festival Laietània, junt amb el meu ex company de classe Victor Barranco, a una petita exposició al Museu del Gas de Premià de Mar, sobre l’arqueologia de Premià de Mar i l’estrella eren  les restes romanes de Can Ferrerons, l’ únic edifici octogonal de tot Catalunya (vid. el nostre projecte de recerca de quart de l’ESO Jaciments romans al Maresme.

Si us vàreu perdre l’exposició, esperem que la gaudiu amb el nostre muntatge audiovisual.

 

Hady Camara 1r Batx. Llatí

Víctor Barranco 4t Eso Llatí

N.B.: L’exposició “Arqueologia de Premià” restarà al Museu de l’Estampació de Premià de Mar fins que es pugui traslladar a Can Ferrerons.

29 thoughts on “Arqueologia de Premià dins el Festival Laietània

 1. Margalida Capellà Soler

  Víctor, ahir vaig intentar amb en Ruben fer fotografies a l’exposició “Arqueologia de Premià” per al seu treball de recerca sobre la planta octagonal de Can Ferrerons i realment encara t’agraeixo molt més el teu magnífic treball fotogràfic. Moltíssimes gràcies! Per cert, hauríeu d’anar passant per l’exposició -que lluny de tancar, restarà oberta fins al seu trasllat a Can Ferrerons quan ja estigui museitzat (esperem que no passi massa temps!)- perquè la Marta Prevosti i en Ramon Coll han fet uns plafons explicatius fantàstics!
  Un dia o altre ens hi arribarem i gaudirem tots plegats in situ de l’exposició i de l’explicació dels arqueòlegs que hi han treballat i continuen fent recerca.

 2. serna.marta2010

  Salve!
  Està molt ben fet aquest video. El muntatge de les fotos i la musica estan molt bé. M’hauria encantat poder visitar aquesta exposició.

  Vale!

 3. Natalia Espejo

  És una exposició molt interessant ja que són restes romanes de gent que vivia en el nostre poble.

 4. Pingback: La planta octagonal de Can Ferrerons s’obre al públic: Museu Romà de Premià | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *