Aracne fila i fila: TURBO AUREUS en el V Premio Espiral de Edublogs

Aracne fila i Fila

Encara no m’ho crec! No m’ho puc creure! i el Facebook Fildelesclassiques Aracne no para de treure fum! Ho heu aconseguit, aràcnids i aràcnides, baldufa daurada a Edublogs 2011! Ja era tot un honor haver arribat a finalista en un concurs estatal amb tanta quantitat de blocs d’educació i de tan bona qualitat! Primer premi! Realment sou els millors!

Aracne fila i fila rebrà el proper dia 4 de juny, en el decurs de la Jornada Espiral, al Museu Reina Sofia de Madrid, la baldufa daurada en la categoria Blogs d’alumnes de batxillerat de l’associació Espiral Edublogs 2011.

Des d’Aracne fila i fila, volem agrair el guardó a l’associació Espiral, Educació i Tecnologia i lloar la magna feina que deu haver fet el jurat per seleccionar els millors blocs en cada categoria, havent-n’hi tants de tan bona qualitat,  i també volem felicitar tots els blocs premiats en les diferents categories; també volem compartir el premi amb tots els blocs de clàssiques que s’hi van presentar i especialment amb els aràcnids de El vaixell d’Odisseu, de Jordi Rincón i els seus tripulants que fa poc hem participat conjuntament en un projecte col·laboratiu d’Aracne, 3a trobada de pràctica compartida, amb els Ludi Romani i l’Schola a la VII Magna Celebratio de Badalona amb la magistra aràcnida de l’I. Isaac Albéniz Teresa Devesa i els seus discipuli, bé més aviat, discipulae aràcnides.

Per molts anys a tots i a totes! Recordeu que encara hem de fer aquesta teranyina clàssica més gran i consistent! Ens calen moltes aranyes filadores per trenar una magnífica aracnografia clàssica i en català!

Moltes gràcies i la més afectuosa enhorabona, aràcnids i aràcnides d’arreu! Tots i totes que hi participeu sou guanyadors i guanyadores! Celebreu el guardó! A veure si podem coincidir en la representació de la Lisístrata que ens proposava la Marina el proper 5 de juny a Badalona i podreu tocar la baldufeta, la nostra àguila romana.

FELICITER! PLURIMAS GRATIAS VOBIS AGO!

Margalida

68 thoughts on “Aracne fila i fila: TURBO AUREUS en el V Premio Espiral de Edublogs

 1. Teresa Devesa i Monclús

  Gràcies Montse. Vosaltres ja coneixeu aquesta experiència ja que fa dos anys vau guanyar-la vosaltres. Les clàssiques, i en català, al capdavant dels blocs educatius de l’estat, podem estar-ne ben orgullosos, tots plegats!

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltíssimes gràcies, Montse, i classiqueros! Vàreu fer ben famosa la baldufeta d’or! Les clàssiques s’ho ben mereixen!

 3. Patricia

  Salve!
  Moltissimes felçitats a tots! La veritat que us ho mereixeu, el blog cada dia esta més bé i te més exit. I gracies a tu Margalida per deixar que formem part d’aquest projecte.
  🙂

 4. Esteve Rovira

  Enhorabona Teresa i Margalida,
  Heu fet molta feina i molt ben feta. Enhorabona a tots els aràcnids i aràcnides que fileu i fileu sense parar.

 5. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Esteve, i l’enhorabona per la part que et toca! Ja ho saps quan vulguis filar, només ho has de dir! Molt bon final de curs i fins aviat!

 6. Teresa Devesa i Monclús

  Benvingut, Esteve, i l’enhorabona a tu i a l’Institut La Pineda per la part que us toca del premi Edublogs. Quan vaig llegir el comentari de la Sònia, no em podia creure que els dos primers premis haguessin anat a parar a dos centres tan propers. Com a professor de clàssiques et convido a participar amb nosaltres i, si tens algun treball que voldries que publiquéssim, fes-m’ho saber. L’Aracne és un punt de trobada d’alumnat de clàssiques d’arreu… Junts fem la força.

 7. Personal de la Biblioteca Pública la Roca del Vallès

  Enhorabona a tots/es!
  Fa temps que sou un referent a les nostres classes i ens alegrem que la vostra feina sigui recompensada: Us ho mereixeu( LABOR OMNIA VINCIT!)
  Moltes felicitats!

 8. Isabel Toro

  Enhorabona a tots/es!
  Fa temps que sou un referent a les nostres classes i ens alegrem que la vostra feina sigui recompensada: Us ho mereixeu( LABOR OMNIA VINCIT!)
  Moltes felicitats

 9. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltíssimes gràcies, Isabel, i companys de la Roca del Vallès! Quan vulgueu participar activament a Aracne, i esdevenir aràcnids només ho heu de dir.

 10. Marc Cortés

  Molt bona noticia per a tots! Enhorabona a tothom qui escriu en aquest bloc o col.labora! Ja era hora qu algú reconeixesi tot l’eforç que portem fent durant tot aquest temps. Haurien d’aver més blocs tan profesionals i de fiar com aquest, ja que tota la informació es totalment certa no com en altres espais web, aixi tothom podra resoldre els seus dubtes o consultar qualsevol cuiositat!

  FELICITER!

 11. Annia

  ENHORABONA!
  Me’n alegro que un cop més siguem finalistes d’aquest concurs. La veritat és que és un bloc d’on pot extreure molta informació del món clàssic i a més informació mol fiable, gràcies a la col·laboració i la correcció de les nostres mestres.
  No és per presumir, però ens ho mereixiem. No crec que hi hagi gaires blocs estudiantils més que estiguin fets tant bé, tan variats, tan actuals i fets amb tanta il·lusió.

 12. Carlos Cuevas Agraz

  Ave!
  Ho hem aconseguit! Hem fet arribar el bloc al guardó més alt, al lloc ones mereix perquè la feina que feu día a día molts dels alumnes és brutal, i no podia ser d’una altre manera sinó amb aquest primer premi d’Edublogs que els esforços realitzats donéssin fruit! Me n’alegro molt pel blog i espero que tots els que assistiu a l’entrega d’aquest gran primer premi gaudiu i us enrecordeu de tots i totes els que hem fet possible dia a dia que aquest blog estigui avui on és.

  “Feliciter” Aracne!

 13. Ana Rosa

  Ave!!
  Moltes felicitats!!! Fa il·lusió participar en un bloc com aquest en el que ja portem tres anys alguns i és molt productiu i espero que a molts us serveixi a l’hora d’estudiar perquè a mi si que em serveix.
  Espero que seguim guanyant molts premis.
  Vale! 😀

 14. Mar Morillo

  Avete!
  Moltíssimes felicitats a tots i a totes per la feina, ara sí que sí, totalment reconeguda! La veritat que jo no m’ho esperava i em pensava que acabariam sent finalistes, però aixó a canviat senyores i senyors!
  Encara que cal felicitar de tot cor a la Teresa i a la Margalida per ser les principals d’aquest projecte que ha acabat rebent un premi realment merescut!
  Felicitats a tots i a totes, per la feina reconeguda i no desistim ara que el tenim, sino que ara hem d’anar a per més gratificacions com aquesta!

  Salvete!

 15. Teresa Devesa i Monclús

  Moltes gràcies a tots i totes. No em puc creure que hi hagi 62 comentaris de felicitació. És el rècord, Margalida? Jo no recordo cap article tan comentat.
  Als de segon de batxillerat us desitjo molta sort en aquesta recta final. Sé que esteu realitzant un gran esforç i espero que acabi donant els seus fruits.
  SURSUM CORDA!

 16. Alissa Komarova

  Ho hem aconseguit!Ho vaig veure enunciat a la pàgina web de Cristòfol Ferrer i com no en classe la Margalida estava compartint la felicitat amb nosaltres, aràcnids i aràcnides.
  Estic molt contenta per tots nosaltres!!
  Tant els comentaris i els articles i els nostres pensaments compartits fan que blog creixi!
  Espero que el nostre blog rebi més premis:)!

  VISCA ARACNE FILA I FILA!

 17. Pingback: Dos blogs de clàssiques de l’IPM, finalistes a Edublogs 2014 | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *