Les Moires

La Mar va quedar intrigada per aquestes tres divinitats que regeixen el destí humà des que va veure la seva representació a la pel·lícula Hèrcules de la factoria DISNEY. Uns quants anys més tard ha pogut sadollar la seva curiositat i a través del procés de recerca ha arribat a les conclusions que us presenta a continuació.

Mar Morillo
1r barxillerat I. Isaac Albéniz

11 thoughts on “Les Moires

 1. Teresa Devesa i Monclús Post author

  La curiositat és sàvia, nois i noies. Si, com la Mar, recordeu alguna referència clàssica que perduri en el vostre imaginari infantil, alguna pel·ícula, alguna sèrie, una atracció d’un parc temàtic…, digueu-nos quin és i goseu investigar-lo d’una manera científica ara que ja en sabeu…

 2. Margalida Capellà Soler

  Un treball recopilatori molt interessant, Mar.
  Us recomano que us passeu i deixeu les vostres recreacions a Ai, destí! i que torneu a llegir el poema de la Pepita “Les Parques”!

 3. Carlos Cuevas Agraz

  Ave!!
  Mar, em va semblar una excel·lent exposició amb un tema molt peculiar que li ha donat al teu Treball Personal un toc diferent i curiós. A més, la pel·lícula d'”Hèrcules” és una pel·lícula que crec que la majoria de gent ha vist, ja que és una pel·lícula molt famosa amb la qual “Disney” va tenir molt èxit en la seva producció.

  Per concluir, m’agradaria tornar-te a felicitar perquè has fet un TP diferent als altres, cosa que li ha donat un toc molt interessant i que ha despertat molt d’interès en la gent de la classe. Bon treball Mar!!

  Vale!!

 4. andreaa

  MARONA RAMONAA
  Per fi has fet ja la presentació, t’ha costat eeeh!! M’agradat molt encara que suposo que pot ser que sigui perque te relació amb Hércules que es la meva pel·lícula de disney preferida… Hores i hores m’he passat cantant les seves cançons.
  La veritat es que ara materix no se m’acut cap altre pelicula disney perqués les que em venen al cap són Peter Pan, Mulán, La cenicienta, Blancanieves, Pinocho etc etc :S:S:S
  en fin….
  molts petons maro ramo <3<3
  VALE

 5. Thaïs

  avee!
  l’eposició de la Mar va estar molt bé! El tema de les moires és molt interessant, perquè al veure de petita la pel·lícula d’Hercules no t’anadones de què aquests personatges no surten perquè si, sinó que tenen un origen mitològic, encara que, amb variacions.
  A mi m’ha recordat a la pel·lícula de “La sirenita”, perquè no té res a veure a les sirenes de la mitologia en el viatge de Ulisses pel mar. En la pel·lícula de Disney, la sirena és una noia preciosa i en la mitologia són molt lletges i atrauen als homes amb la seva veu, l’últim és pot veure en la pel·lícula disney, ja què l’home de la qual s’enamora d’ella, només s’enrecorda de la veu, de la dona què el va salvar de morir ofegat.
  Les moires segons va explicar la Mar eres unes dones molt boniques, encara que, com en la pel·lícula de Disney simbolitzen “el mal” ja què, tenen el poder de tallar el fil de la vida d’Hércules, les dibuixen lletges i velles.
  valeee!

 6. andrea martinez serrano

  marooooooooona!
  maquisim el treball, per cert a mi també m’ encanta le pel·lícula d’ Hercules de Disney (som d’aquesta época sens dubte).
  El treball trobo que has recercat molt informació i l’ has entes perfectament. Jo ja sabia que eren les Moires, per gerc, pero no sabia tots els punts de vista i diferets representacions que li atribueixen.
  Ets una persona molt sensible, que li agrada treballar en temas d’ amor, destí, felicitat… i aixó es nota i fa que els resultats siguin molt bons. Ets una bona llepa lletres 😀

  ki6

 7. Ana Rosa

  Aquest es un tema que m’agrada la veritat perque quan em parlen de les Moires o Parques sempre m’enrecordo de la pel·líclua d’Hercules perquè es de le smeves pel·lícules preferides.

  Gràcies al teu treball he aprés coses noves sobre aquesyt tema.
  Bon treball Mar 🙂

 8. Sara Post author

  Hola, sóc la Sara Caoduro!
  Mar aquesta presentació m’ha agradat!Jo sabia només que les Moires eren les divinitats del destí però res de tots els detalls que ens has ensenyat.M’agrada com venen representades les Moires!

 9. Thaïs Jiménez

  Mar, el teu treball està molt bé i m’ha agradat molt. Crec que tothom ha vist la pel·lícula d’Hèrcules i llavors podràn veure la semblança entre les Moires de la pel·lícula i les de la mitologia grega.
  Felicitats per el teu treball! 😀

 10. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Monstres, el somni de la raó

 11. Pingback: “Hèrcules” de Disney | La cinta de Νίκη

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *