“Aracne fila i fila”, finalista a Edublogs 2010

 

Seguint els passos de El Fil de les Clàssiques, el nostre Aracne fila i fila ha aconseguit arribar a la fase final del Premi Edublogs 2010 en la categoria de blocs d’alumnes de batxillerat. Arribar fins aquí és un immens honor. Feliciter, discipuli discipulaeque, amici! Qui ens ho havia de dir! Continueu treballant i aprenent tots junts que encara podeu arribar amb esforç i perseverança a ser un dels tres blocs guanyadors. L’important, però, és el que fem tots junts cada dia. No ho oblideu!

Des d’aquí vull agrair la convocatòria d’aquests premis, felicitar tots els professors i professores que utilitzen els blogs en la seva tasca docent diària a l’aula, tots els companys de Chiron, tots els alumnes que hi participen i tots els blogs que s’han presentat a Edublogs 2010 i sobretot als que han arribat a la fase final en totes les categories.

L’enhorabona a tots i a totes que cada dia des de diferents indrets feu possible amb apunts i comentaris  Aracne fila i fila i d’una manera molt especial a tots els alumnes de Clàssiques de l’ INS Cristòfol Ferrer i de  l’Isaac Albéniz de Badalona amb Teresa Devesa al capdavant! També vull agrair a l’equip directiu del INS Cristòfol Ferrer que ens ho facilita amb deixar-nos treballar a les aules informàtiques del centre i amb l’equipament necessari.

L’ENHORABONA, aràcnids i aràcnides digitals!

23 thoughts on ““Aracne fila i fila”, finalista a Edublogs 2010

 1. Teresa Devesa i Monclús

  Altre cop a la final! Nois i noies, no oblideu que els protagonistes d’aquests bloc sou vosaltres, “discipuli discipulaeque” i vostre el reconeixement. Tant si acabenm rebent un premi com si no, ja esteu entre els millors, teniu-ho en compte.
  Entreu a la pàgina dels premis i mireu la quantitat de blocs de tota Espanya que hi han participat, us adonareu del que us dic. A la part central de la pàgina, hi ha els finalistes. En la modalitat de Bloc d’alumnes batxillerat, on concursem nosaltres, n’hem quedat 9 de 27 i d’entre aquests sortiran els tres primers premis.
  “Feliciter!”

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  I tant, Teresa, que són els alumnes els autèntics i únics protagonistes d’aquest bloc! No us dormiu i continueu treballant!
  Aquí hi trobareu les bases de la convocatòria i aquí la inscripció al premi.
  Molta sort per la final, però arribar a la fase final en un concurs estatal i escrivint en català és ja tot un honor. N’estic molt i molt contenta. Gràcies per seguir-me, tot i que hi ha veus de professors que diuen que els alumnes no participeu en blogs. Afortunadament aquest concurs d’Espiral Edublogs i altres opinions de pes ho desmenteixen. Què n’opineu vosaltres?

 3. Camila

  Un altre cop el nostre treball digital és reconegut, això Margalida no només t’alegra a tu sinó que a nosaltres ens fa pensar que tot treball té la seva recompença i per tant ens crea una mica més de motivació. A més a més, Aracne és un bloc que té les nostres aportacions directament, els nostres articles, imatges, cançons, contes, etc etc per tant ens sentim encara més responsables d’aquest premi. Tot i així no ens oblidem de la teva labor com a intermediària!

 4. Lluís

  L’enhorabona, Margalida! I, per suposat, a tots els alumnes que hi participen. Sou una bona mostra del que es pot fer a classe amb les web 2.0. Endavant, i que n’hi hagi justícia en el repartiment dels primers premis. Si és així, segur que en tindreu.

 5. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Camila, però si el professor proposa i l’alumnat no disposa, de què serveix? Ja saps que estic molt contenta de tot el que, malgrat les dificultats, aconseguiu fer i sempre responeu a totes les meves iniciatives i la tasca digital que esteu fent, tant a El Fil de les Clàssiques, com als cursos de Moodle de grec i de llatí, com aquí en el vostre espai superen amb escreix el que m’hagués pogut imaginar amb els meus millors somnis quan vàrem començar en aquesta aventura amb en Joan Marc i tu hi eres!

  Moltíssimes gràcies, Lluís! Tu i els companys de Chiron heu estat un gran referent per a mi i de retruc per als meus alumnes. Gràcies per atorgar-los l’any passat el centaure d’or de Chiron, un gran reconeixement i un premi que els va motivar i continua motivant cada dia.

  Per cert, Lluís, demà venim a Girona, al CASC i a Sant Pere de Galligants. A veure si coincidim! Salut!

 6. haya sande

  Avee:)

  Enhorabona! ja som finalistes dintre de poquet a veure que passa! hahaha en veritat ens ho mereixem hem treballat molt i junts fem un gran equip:)
  I que cada cop amb aquest bloc aprenem moltes coses noves.

 7. Júlia Serrano

  Felicitats a tots els que hem participat!! La veritat és que tenim un bloc genial!

  Espero que siguem un dels blocs guanyadors!

  Vale!

 8. Jordi4

  Anem a la final oe oe oe ser de llati es lo millor que hi ha. lida som els millors . nos vamos a madrid si guanyem.

 9. verónica Vega

  Felicitats Margalida!
  Com dic sempre, el treball ben fet sempre te recompensa. Espero que que el blog acabi sent el guanyador, encara que ser finalista ja és un triomf.
  Una abraçada i molta sort!!

 10. Margalida Capellà Soler Post author

  Quina alegria, Vero, retrobar-te per aquí! Recordes els nostres inicis a El Fil de les Clàssiques i després a Aracne fila i fila? T’esperem un dia per l’institut i a la xarxa sempre que vulguis perquè també en formes part! Aquesta setmana ha vingut la Sara a fer un treball a l’aula d’acollida! Fins ben aviat!

 11. Edgar Baena

  Wow! Aquest blog cada dia es fa més gran i nosaltres amb ell. I tot gracies a tots els que fem posible aquest blog i sobretot a la Teresa i la Margalida, gracies!

  “Feliciter magistrae et discipulae”

 12. Pepita

  Hola, soc la Pepita,encara que fa temps que no envio res, vaig llegint els vostres blogs, tant El Fil de les Clàssiques com Aracne fila i fila. La enhorabona a tots per haver arribat a la final del premi Edublogs 2010.

 13. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Pepita! Tu també en formes part amb les teves poesies i comentaris i per això t’hem atorgat el premi honorífic de Sant Jordi de poesia. De vegades, però, el destí ens depara altres tasques com a tu en aquests moments. Tanmateix, comptem amb tu i et tenim ben present, un bon model a seguir per anar adquirint la competència literària. Una forta abraçada i fins ben aviat.

 14. Coty

  Felicitats a tots els que participen en aquest bloc, que ja es va fent major i cada dia més gran amb les nostres aportacions, les idees que traiem d’on podem, els referents clàssics que trobem per tot arreu (pel·lícules, cançons, anuncis, carrers, ciutats… fins i tot al lloc menys pensat). Espero que poguem guanyar-lo i sinó ja és tot un honor haver estat finalistes, perquè ens ho mereixem. Gràcies Lida, un altre cop, per deixar-nos formar part d’aquesta família que cada dia es va fent més gran!
  Pepita, estem esperant més poemes teus! Esperem que tornis aviat amb les teves poesies tan maques.

 15. Carlos Cuevas Agraz

  Ave!!
  Com ja han dit molts dels comentaris d’aquest article, felicitats a tots els que participen o han participat en aquest gran bloc. Quan es fa una bona feina, aquesta és recompensada i, aquesta recompensa, és haver entrat en aquesta final de blogs!!
  Aquest bloc cada vegada es fa més i més gran i espero que això no cesi!!

  A veure si tenim sort i guanyem aquest concurs.

  “Alea jacta est”

  Vale!!

 16. Thaïs

  aveee!!
  Felicitats a tothom que fa que aquest blog funcioni i tiri endavant!!
  Segur que ho guanyem tot, perquè som els millors Jajaja
  valeeeeeeeeeeeee!!

 17. Anna Salas Tarré

  Ja vaig comentar pel Facebook que és un honor per tots nosaltres arribar fins aquí! Si guanyem millor que millor, però sinó podem estar contents de ser finalistes i de tenir el centaure d’or!

  Mica en mica això creix gràcies als granets de sorra que aportem cadascú!

 18. Margalida Capellà Soler Post author

  Ja han sortit els blogs guanyadors en la convocatòria d’Edublogs 2010 i em sap greu comunicar-vos que no hi ha hagut cap blog de clàssiques en cap categoria. A més en la categoria de batxillerat on vàreu quedar amb molt d’orgull finalistes hi apareix un blog d’aula d’acollida que havia quedat finalista a ESO (això no s’entén, però què hi farem si els daimons així ho han volgut!). En fi, l’important, aràcnids i aràcnides, és continuar treballant per aprendre, treballar tots junts, fer la feina ben feta i fer més grossa la teranyina de clàssiques a la xarxa i en català i FELICITAR evidentment els guanyadors i guanyadores d’aquest premis Edublogs 2010, així com als organitzadors.

 19. Teresa Devesa i Monclús

  Sí que és una llàstima, Margalida, que no haguem guanyat, però el fet d’arribar a la final ja és tot un premi. Només em sap greu perquè el nostre alumnat realment està fent molt bona feina i, fins i tot, una alumna que acaba aquest any el batxillerat acaba d’independitzar-se amb la creació d’un bloc nou, “Domus sapientiae“, que us aconsello que visiteu. Què més podem desitjar: Si “Aracne fila i fila” és com el fill d'”El Fil de les Clàssiques”, podem estar orgullosos que la tercera generació emprengui el vol amb nous projectes…
  Aquest és el premi de debò, i la música i els dibuixos i els textos i les presentacions i els muntatges audiovisuals que ens regalen dia a dia els alumnes…
  Ja hi haurà d’altres reconeixements, segur, perquè la matèria prima és de categoria…

 20. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Ar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *