ENREGISTRAR ÀUDIOS PER MILLORAR L’EXPRESSIÓ

En aquest mòdul estem aprenent a com enregistrar l’àudio dels infants, ajuda a fer que ells i elles siguin més conscients de la importància que té la vocalització, l’entonació, el ritme i l’actitud perquè el seu missatge sigui entès , i per tant, millori la seva expressió (com a locutor) o la seva comprensió (com a receptor).

A més, ajuda al docent a acompanyar aquestes habilitats des d’una perspectiva més dinàmica i atractiva pels infants.

Aquí podeu escoltar, com després d’aprendre una dita de la Tardor, l’Enzo (infant de 4 anys) ens la narra a través d’un àudio.

En aquest altre, escoltarem a en Jordi (infant de 6 anys) reproduir el poema de “Los frutos del otoño” en un idioma que no és el seu habitual.

Finalment he descobert, gràcies a aquesta pràctica, que hi ha arxius  creats com a “.ogg” (per exemple amb la gravadora del telèfon) que no són reconeguts en alguns ordinadors i/o programes,  però que hi ha convertidors online gratuïts que ho transformen en mp3 o mp4.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *