L’institut i natros!

Hola!

Ja se que sent mes de Juliol com és poca gent entrara al blog per no dir ningú, pero jo estava per aqui i he vist una proposta d’artícle que no havia vist anteriorment i m’agradat la proposta, suposo que és la que va dir Alfred que faria per a la gent que tenia d’anar a la recuperacó perque jo no m’hen vaig antera de que s’aguesa de fer este artícle.

Jo trovo que sent l’institut una cosa que pasem tantes hores i tot tindria que ser un poc mès nostre, com explicar aixo, pos en aixo vull dir que tindria que tindre mès coses que ens agradesen, com per exemple per a hora del pati tindria de haver una sala de jocs en la qual pugesem anar i estar allì un rato si vulgesem o ens podríen deixar surtir i no tindrens allí dins “ambutits” tot el dia.  I sobretot no tindre que estar arrebutits en aquells barracons als cuals no és pot fer ni classe ja que resona tot i a l’estiu “t’asfixies” i  a l’hivern te’ns d’anar en jaqueta perque sino te quedes congelada allí dins i per acava  vigila quan plou… perque igual estas intentant continuar la lectura dels de classe i te cau un gotellot al llibre… perque hi han unes goteres… van dir que serien provisionals i mira si en fa d’anys que estan i encara estan allì al mateix lloc, bueno no al mateix lloc, al menys hem lograt que mols possigen a un lloc mès segur perque primer quan estaven a la part de detras del instutud ( per a que no es veigesen tant) no els tocava gens el sol i damun estaven en perill que caigesen pedres de la pedrera .

Una atra cosa que canviaria és el fet que alguns mestres, estan a classe i no se si és que no els agrada el seu treball o que és el que els ho pasa pero s’estan allí en plan “si perles, PARTE” i ells allí que si mobil, que si minjan xicle… i t’aspliquen a miges, si no ho entens t’aguantes i au te manen una faenada d’exercicis para ells puger estar als seus asuntos. Trovo que tindrien d’agafar a mestres en ganes de fer el seu treball i que estigesen motivats perque si ells no estan motivats no mos podem motivar natros, ja que arrivem a classe mig animats i arriven ells i mos desmotiven i damun mos fiquen de mal humor i l’únic que logren és que anesem a classe d’ells en mal humos i no mos interesesem per l’assignatura.

Tambè podriem treballar mès pel moodle o fer un blog com en tu… és una molt bona manera de fe els deure i que ens anima a fer-los ja que l’ordinado és una eina que utilitzem molt.

I per acabar una cosa que no ve tant al cas pero igualment m’agradatia nomena és el cas del bar,  ja que esta moltes hores tancat (tardes) i quan esta obert tè uns preus desorbitrats, sent un bar que esta a un institud tindrien que tindre un poc de mirament amb els preus, és un tema que ja vam debatre a tutoria, ho se, pero es passen molt.

Bueno hem despedeixo perque vaig comensar este atícle a mitan festes i ara que ja s’han acabat no recordo que mes volia posar, usento.

Adèu, fins la proxima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *