Els nostres records…[2]

Hola a tots !
No se quan tornaré o si tornaré a escriure en aquest espai , així que, com l´altre article va ser una introducció i final perquè no podria dir més coses, esta pàgina, parlant dels records la dedicaré a totes les persones que estimo i en led quals tinc bons moments i també dolents.
Esta pàgina sera com una despedida , ja que l´any que ve lo més segur es que no estaré i vull dir tant a la classe, com als professors i les meves amigues lo bé que m´he sentit aqui i els meus records que MAI olvidaré.
Primer, vaig a començar amb la classe…, recordo moltes coses i més dels primers anys…Me´n de les baralles…buff..! Del nostre mestre que era tan..,”Simpàtic”… a sizè, a final de curs quan vam fer un ball tots per grups…, en pujar a l´institut ,…gent nova…, es que si començo dir tot el que recordo no acabaria.
Aquí, en aquest institut he trobat quatre persones molt, molt especials per a mi …
Es que no se que més dir perquè , no son records dolents però em fan plorar per la por que tinc de no tornar a veure , a sentir, a escoltar, a passar tot el que he vist, fet, passat,…
Bueno, també recordo tots els moments que he passat amb un xic…(tkm BB), es que, hem passat per tantes coses…i ara saber que em separo d´ell, que estaré a una distància tan gran d´ell me MATA !!!
(sempre junts …el mar les estrelles no l´olvides …tkm PK)
Per acabar, només me queda dir que la classe que tinc ara, no la cambiaria x res del mon, les meves amigues que tant estimo …tampoc a les meves amigues i al Xic que tant Estimo…, NO el cambiaria i NO el cambiaré mai…I.L.Y sempre junts....tkm Bb...pk te iubesc :*!!!
Els records que tinc dels ultims 5 anys en aquest pais, en el vostre pais, son els millors de la meva vida i me fa molt de mal perdre tot en un moment…(menys a mi …)
He acabat…, ja , tant aburriment…
Espero que ho llegeix tots…
Adéu i espero comentaris !!!

3 thoughts on “Els nostres records…[2]

 1. francina enrich lleixà

  Larisa hola!
  M’agradat moltissim l’article teu! Natros (jo almenys et recordare sempre per molt lluny que estiges, sempre que hem necessititges estare al teu costat, se que ara tot s’acabara i nose si et tornare a vore mai mès, (espero que si!). El temps que hem pasat juntes a classe ha sigut molt bonic, recordo a primer que a moltes classes em sentava en tu pero despues ja ens vam distancia i anguany diras que hem tornat a estar un poc mès juntes, sobretot els ultims dies, a n’aquelles hores de tecnologia en classe partida que tan hem bas anima! Eske nose com agrairte tantes coses i tans moments al teu costat.
  M’agradaria que no te’n anesses pero les decissions dels pares son dificils de impedir que es complixigen,aixi que ens queda esperar un “milacre” per a que et quedes, i si no es aixi espero voret molt pronte i se segurisim que tard o pronte ens tornarem a vore!
  Au Larisa em vaig despedin perque m’estic emosionan i tot, que ja ho sas que no m’agraden les despedides. Adèu1

  MAI, MAI T’OBLIDARÈ, SEMPRE HEM TINDRAS AQUI PA TOT! T’ESTIMOooo0!

 2. Andrea Bonet Castellà

  Eis Larisa ^___^. No em crec que te’n vagis =.=
  La veritat, tots sabem que te’n vas, pero fins que no te’n hagis anat, no ens adonarem de que ho deies de debò. >___

 3. Andrea Bonet Castellà

  AI merda se m’ha borrat el text!!!! O______________________O!!!!! Tornemi: (no recordo que he escrit xD)

  Que almenys emportat tots els records d’aquí, que mai t’oblidarem. I espero que ens poguem comunicar per internet ^____^La veritat no vull perdre el contacte amb tu ^___^ I no et diré adéu per que no m’agrada .__. Així que fins aviat ;D.

  T’estimem!!!!! :3 ^//^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *