Els nostres records…

Per a mi, tots els records que tinc son molt importants. Alguns m´ajuden a ser més bona persona o potser a no tornar a equivocarme i els altres ja siguin, moments de felicitat o tristesa, queden gravats en la meva ment per a sempre.
Jo trobo que, estar un minut en silenci i recordar a persones, objectes o qualsevol cosa important es en la nostra vida es lo millor que pot haver.
No m´imagino despertar un dia sense que em vingui res al cap, no m´imagino una nit, en anarme a dormir no recordar res especial.
Jo, personalment tinc molts records com tothom, desde que una persona neix fins que arriba el moment d´abandonar este mon els recullen moltissims moments, histories, en una paraula RECORDS, que en el moment d´anar-te, trobo que qualsevol faria qualsevol cosa per tornar, recuperar aquells minuts, aquelles hores, dies en que va ser tan feliç…
També hi han records que fan mal, records que ens posen tristos, ens fan plorar…,i diem que els volem olbidar, potser, però…què seria esta vida sense cap mal record o sense cap cosa dolenta per passar-nos? Sí, els volem olvidar, en algun moment, però trobo que, si els olvidariem, en passar un segon, els voldriem recordar una altra vegada, perquè relacionat amb un rècord dolent també estàn els bons moments.
Per acabar, jo penso que sense els records la vida no seria VIDA…!!!
Adeu !sense records ...no tenim res...

One thought on “Els nostres records…

  1. Francina Enrich Lleixà

    Larisa!
    D’aixo dels records dolents tens tota la rao que et fan mal pero penso que el primer que tenim que aprendre a fer es combatre contra ells i tindrels nomes com un record mès i no deixar en cap moment que et facin mal ja que sigui bo o dolent has d’estar contenta de passar aquest moment, arrepentir-te del fet esta molt bè pero no pots canvia el que has fet com molt bè diu una canço “DESTROSA TOT AQUEST TEMPS PER SER COM SÒC”. I com molt bè has dit tu si borresem un solt record en nores el voldríem recuperar.

    Aupos wapixima, anims en tot i espero k tot el que et proposiges en esta vida et surtige be! Dw no t’oblidare mai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *