Aprendre a aprendre

Oskar¡¡¡

Primerament el bloc este que vam començar a fer a classe no em feia molta gracia, u veia com una tonteria que no serviria per a res, pero poc a poc vaig ana veien que era una cosa bastant interesant on podies dir el que penses i expresarte tal com es. Aquest treball que em fet en 3, en a ensenyat bastantes coses i també em apres coses que no sabiem.
A mi magradaria que aquest bloc no es tanques i que estigues obert tot lany, tambe seria bonic que els de segon que pasen a tercer el siguesin fen i aixi tots els cursos, ja ue cadascu aportara un granet darena per a poder completar aquest bloc que tanta feina en a costat.
Per acabar voldria donar a gracies a alfred, ja que ell converteix una classe rutinaria en una forma diferent de treballa on aprenen a aprendre i ensenyem a ser, gracies¡¡¡¡

Bueno asta l’any k bé, avere si a lestiu ens anem pasan pel bloc i comenten, fem articles etc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *