Holaa a tothom!
nores aqui deixo un dels articles que no vax completar. T_T

Bueno pos primer que res jo d’un principi aquest bloc no entenia molt la funcio que representava per al nostre grup, perque mai haviem realitzat un treball d’aquest tipous tan.. “modern”. Sempre estavem amb el mateix de deures, examens… i pos aixo definitivament va ser un cop dur per a nosaltres, perque no sabiem com començar. Pero bueno amb el temps relacionatmos amb aquest bloc crec que em pogut aconseguir treure un bon profit d’aquest bloc ja que vam poguer arribar al primer lloc, amb l’esforç de tots, també em de dir que era el millor recurs que teniem i el més fàcil tenint en compte que nomes teniem una hora diaria que casi sempre l’escomensavem ala mija..
Be, també dir que encara que potser no ho notessem perque es un treball diari de classe, aquest bloc ens a ensenyat moltissim, ja que em pogut corregir els nostres articles , equibocarmos, veure les opinions dels demés…
per la meva part crec que m realitzat un treball fantanstic!
Bueno i ara us deixo amb aquesta foto que significa per a mi, que a la vida n’em abançant i aprenent cada instant una cosa nova, cosa que aquest bloc ami m’ha ensenyat moltissiim i ara mateix esta en Standby perque les classes s’han acabat i esta una mica abandonadet!

vinga passeu bon estiu
un besiito!

_mariiia*

One thought on “

  1. sergi ros

    olaaa gentetaa xd

    buenooo gent este any a sigut una pasadaa a estat mol bé per unes coses i malment per altres jej.Alfred el primer dia ens va dir farem educació visual i plastica per internet. Vam comença pel moodle i vam acabar amb un blog al xtec, tots ens pensavem que seria una tonteria ( al menos jo) , pero vam vore que no , quant veiem que anavem muntan posicions al ranking vam anar agarran-li interes( ara estem al segon lloc ) xd. A mi m’agradat molt aquest blog ens a ensenyat , em ensenyat i em adepres. La llastima es que tinguesem solament una hora a la setmana, per aixo que em anat un mica justos de temps. Bueno a sigut un dels treballs mes divertits del curs, ha sigut algo diferent que no haviem fet mai i ens agradat molt al menys a mi. Tots em plantejat coses que abans ni ens les imaginavem.

    Bueno l’hora del comiat xd , no dire molt , que l’estiu ja esta aqui i que s’aprofitara com mai XD, que la vida son dos dias i uno esta lloviendo .
    au genttt astaa l’anyyy que bé !!!!! (espero)XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *