Reinventar…

Hola a tothom, be akqui estic fen larticle de reinventar el cos…

Doncs crec que hi han moltes maneres de reinventar el cos pero tot tipus de canvi comença dins teu, al teu cervell… no és la gen qui et canvia simplement ets tu el que comences a canviar la gent unicament et guia per un cami o per un altre pero en realitat som nosaltres qui canviem… hi han moltes maneres de canviar de vestir, de parlar, de pensar…

A mi els canvis forts maraden pero sols quan els dos afavoreixen a la persona, com per exemple em passa a mi. Jo abans portava el cabell llarg i rissat i ara el porto llis i curt… es un canvi fort pero que a la vegada ma quedat be…

La gent que no hem coneix pensa que soc una xiketa mimada i pijeta pero els que hem coneixen prou be… bueno ja saben com soc… jeje
Hola a tothom, be akqui estic fen larticle de reinventar el cos…

Doncs crec que hi han moltes maneres de reinventar el cos pero tot tipus de canvi comença dins teu, al teu cervell… no és la gen qui et canvia simplement ets tu el que comences a canviar la gent unicament et guia per un cami o per un altre pero en realitat som nosaltres qui canviem… hi han moltes maneres de canviar de vestir, de parlar, de pensar…

A mi els canvis forts maraden pero sols quan els dos afavoreixen a la persona, com per exemple em passa a mi. Jo abans portava el cabell llarg i rissat i ara el porto llis i curt… es un canvi fort pero que a la vegada ma quedat be…

La gent que no hem coneix pensa que soc una xiketa mimada i pijeta pero els que hem coneixen prou be… bueno ja saben com soc… jeje

aqui dixo una foto per acaba el meu article… dixo aquesta foto perque a canviat varies vegades de cabell i potse alguns queden millors que altres pero ell va provan… jeje

RES MES GENT UN BESITO MOL FOORT!
aqui dixo una foto per acaba el meu article… dixo aquesta foto perque a canviat varies vegades de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *