Dia Mundial de la Poesia – 21 de març

” En un món que està en plena mutació, sacsejat per un vertigen de canvis i transformacions socials, els poetes acompanyen els moviments cívics i encerten tant a sacsejar les consciències per les injustícies del món com a commoure-les per la seva bellesa. Nosaltres veiem també les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies i els breus missatges que circulen per les xarxes socials per donar un nou alè a la poesia i afavorir la creació i al intercanvi de poemes o versos capaços de dilatar la nostra relació amb el món. ”

 

Missatge de la Sra Irina Bokova, directora general de la UNESCO, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, 21 març 2012

 

#diamundialpoesia

http://diamundialpoesia.wordpress.com/

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>