Pau Casals…

L’art ens ha acompanyat durant tot el dia. Al Vendrell hem visitat la casa nadiua de Pau Casals per conèixer els seus orígens. Hem pogut veure i escoltar l’orgue de l’església que tocava el pare d’en Pau Casals. També hem visitat la casa de l’escriptor Àngel Guimerà on ens han proposat una activitat de teatre d’una de les seves obres més conegudes, Terra Baixa. Hem gaudit descobrint les escultures d’Apel·les Fenosa amb les tècniques i els mites escrites en les seves escultures de bronze del seu jardí. A la tarda hem fet un recorregut per la vida de Pau Casals, mentre caminàvem per les diverses estances de la seva casa d’estiu a Sant Salvador. El dia ha sigut intens i amb un sol meravellós. Després d’un gelat hem tornat a l’alberg remullant-nos els peus a l’aigua de la platja.

 

I de nit…Què creieu que estàvem fent…?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *