Molt bon estiu…ara sí!

Desitjo de tot cor que a tu i a la teva família us vagi molt i molt bé l’estiu i el futur. Per mi seria molt important que tot allò que heu après no us calgui tornar-ho a repetir. No ho oblideu mai si us plau.
Vull dir-vos que us estimo. Quan començo cada curs penso que no podré estimar el grup d’alumnes nous, tant com vaig estimar el del curs anterior. Amb vosaltres em va passar igual. Us tenia al davant i pensava en els nois i noies que començaven cinquè. Però, com cada any, al cap d’un mes ja us sentia meus, els meus alumnes i aprenia a estimar-vos tal com sou.
També us vull donar les gràcies pel munt de coses que m’heu donat i ensenyat. Recordo la creativitat en els treballs de comprensió, la vostra paciència  amb les matemàtiques, els contes divertits que heu escrit, les poesies tan ben pensades, les ganes de fer Filosofia, la vostra companyonia en els equips de taula, els treballs ben presentats,  el silenci quan jo us parlava, les ganes de comunicar-vos entre vosaltres i sobretot l’agradable convivència a les colònies i les ganes de progressar junts/juntes.
Espero que gaudiu de les vacances. Us ho mereixeu! Us animo que doneu el millor de vosaltres. Demostreu que ho podeu  fer molt millor tots junts! No deixeu que la mandra sigui més forta que vosaltres.
Encara que s’acabi el curs compteu amb els vostres companys de classe i amb mi, clar! Tots junts  hem format i formem un bon equip. Porteu sempre la motxilla carregada de ganes i il·lusió per aprendre, viure  i conviure.
Patrici

4 thoughts on “Molt bon estiu…ara sí!

 1. Èrika

  Hola Patrici,
  Jo també et tindré sempre amb mi. Ens has ensenyat moltes coses. T’ estimo molt. Ens trobarem a Setembre. També pots contar amb mi amb el que necessitis.

  Bones vacances.

  Èrika

 2. ORIOL

  Hola Patrici,
  Jo també t’estimo. Quan visitem llocs sempre recordo les coses que ens em vas dir i ho comparteixo amb la meva família.
  La setmana que ve ens anirem a Olot a veure tot el que vam veure a les colonies: els volcans, la fageda d’en Jordà…
  Espero que passis unes bones i merescudes vacanses.
  Fins aviat, ens veiem al Setembre.
  ORIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà