Des del DRIVE 129 L’Alzina del Vent…

Sempre m’han agradat els arbres centenaris perquè desprenen una gran sabiduria que no es transmet en paraules. A prop de Sant Llorenç tenim l’Alzina del Vent. L’Alzina del Vent, també coneguda com l’Alzina Bonica o l’Alzina de la Coma d’en Vila, té una alçada de prop de 12 metres i un tronc amb un gran perímetre de 2,8 metres. El principal atractiu d’aquesta alzina són les seves nombroses branques, totes gruixudes, fermes i llargues, que li donem un aspecte monumental.

Us deixo un enllaç a un article on es parla d’arnres vells i bells del món.

També us deixo un enllaç al programa l’Ofici de viure que parla dels banys de bosc. A veure què us sembla.

Mireu aquest arbre!!!

One thought on “Des del DRIVE 129 L’Alzina del Vent…

 1. Marina

  Hola, Patrici!
  Com estàs?
  Jo molt bé i espero que tu també!
  He vist la imatge del’arbre i m’he quedat boca badada, he quedat impresionada de l’immensitat de l’arbre, m’ha fet recordar en una gran font d’energia i saviduria, com el centre de la terra, com si allo fos el centre de tot, que les vranque fosin camins de saviduria i felicitat…
  L’arbre de la foto antiga es impresionant, es enorma…!
  Moltes gràcies!
  Bon estiu!

  Marina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà