Un Documental sobre Panellets, aprofitant aquesta època, aprenem algunes coses sobre aquests postres tant i tant típics, els panellets.
Com es fan?
[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/dolca/1152172.rm" width="322" height="288"/]
—————————————————————————–
Us deixo un conte representat amb titelles. Recepta: Pasta amb bolets
“La cuina dels titelles” rep la visita del petit Polzet, que prepara un plat deliciós en què els bolets són imprescindibles.
El petit Polzet porta la recepta de pasta amb bolets. En Polzet és molt menut, sempre té por de perdre’s, i és per això que va tirant molletes o pedretes per poder trobar el camí de tornada, fins i tot per anar de la cuina al rebost.
L’Aconseguidor ha d’anar a buscar bolets. La feina és difícil, primer va a buscar-ne a un parc, i després, al bosc. Li diuen que no és temporada i que per collir bolets s’hi ha d’entendre, perquè pot ser perillós.
Els ingredients necessaris per fer pasta amb bolets són: bolets variats, nata líquida, pasta, mantega, formatge ratllat, sal, oli i pebre.
[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/cuinatitelles/1063543.rm" width="322" height="288"/]