Hello, Escola Splai’s students !

El bloc d’anglès de l’Escola Splai ha aconseguit el 2n premi al “II Concurs de Bones Pràctiques TIC” del Consorci d’Educació de Barcelona !!!

A l’acte d’aquesta tarda celebrat a l’Escola d’Hoteleria de Barcelona ens han fet entrega d’aquest guardó. Han participat un total de 42 centres de tots els nivells educatius. Per recollir-lo hem comptat amb la presència dels alumnes que més enregistraments d’expressió oral han fet al llarg de l’etapa d’Educació Primària: Víctor Castro, Laura Pérez i Anna Nofuentes.

 

El premi consisteix en una tauleta Samsung amb software Android, un escaner, software educatiu i una llicència d’1 any d’Integratek amb el programa ClaroReadpro que ens permet escoltar textos escrits en llengua anglesa.

 

L’acte va ser presidit pels membres del jurat: Jordi Serarols, President de la Comissió de Tecnologia Educativa del CEB, Carme Massa, Directora de Centres del Consorci d’Educació, Francesc Olabarri, Coordinador TIC del Consorci d’Educació, José Luís Castel, Cap d’Àrea d’Educació Infantil i Primària del CEB, Baltasar Sin, Coordinació TAC del CEB, Gabriel Núñez, Coordinació TAC del CEB i per 4 representants dels CRP de la ciutat

 

Moltes gràcies les companyes del centre que hi van assistir: Montse, Clara i Marta. I també als alumnes, per mantenir aquest entusiasme per l’aprenentatge de l’anglès, aquesta realment es la major injecció d’ànim que un mestre pot tenir per buscar nous reptes i continuar treballant per a tota la comunitat educativa.

Felicitats a tothom !!

Oscar del Estal 🙂