Hola, estimats visitants de l’Escola Splai !

 

Us comuniquem que el treball presentat per l’Oscar del Estal titulat “SplaiEnglish: compartim el nostre anglès amb el món”, ha obtingut el “1r PREMI British Council – John Mcdowell 2011” del professorat al millor projecte d’anglès aplicat a l’aula. El premi consisteix en un curs de dues setmanes de duració, al Regne Unit patrocinat pel British Council.

Dijous 23 de Febrer a la Universitat Pompeu Fabra vam assistir a l’entrega de premis a l’acte inaugural dels seminaris APAC 2012. Lesley Denham, representant del British Council i Miquel Berga, professor de la Universitat Pompeu Fabra i president de l’APAC (Associació de Professors d’Anglès de Catalunya) van reconèixer la nostra feina i ens van fer entrega del diploma acreditatiu.

 

L’acte va estar presidit per la Consellera d’Educació Irene Rigau i pel Joan Gumbert, subdirector general d’innovació, formació i orientació.Posteriorment, vam assistir a una xerrada d’en Jorge Wagensberg, professor, investigador, i creador del Cosmocaixa.

 

Moltes felicitats a tothom i gràcies per formar part d’aquest projecte !!

Oscar 😀