Menu de febrer i recomanacions

0

Menú Febrer normal + carta i més SANT PERE

 

Aquí us deixem el menú de febrer i algunes recomanacions.

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

3

Caldo de verdures  naturals (col, pastanaga, xirivia, naps i pasta ecològica)

Truita de patates amb amanida d’enciam i tomàquet i tiretes de pernil dolç

Fruita fresca

4

Espaguetis de cultiu ecològic amb salsa de tomàquet, all i formatge

Llonganissa  mixta a la planxa  amb carbassó

Fruita fresca

5

Llenties guisades a la jardinera (all, ceba, tomàquet, pastanaga i pebrot)

 

Filet de lluç al forn amb tomàquet amanit

Fruita fresca

6

Verdura de patata, bajoca plana i maonesa

 

Pollastre guisat amb ceba

 

 

Fruita fresca

7

Arròs amb salsa de tomàquet i tonyina

Croquetes de pollastre amb amanida de poma i panses

 

Iogurt

Kcal: 723 Lip: 25  Prot: 28 HC: 90 Kcal: 735 Lip: 25 Prot: 27 HC: 91 Kcal: 662 Lip: 22 Prot: 41 HC: 87 Kcal: 669 Lip: 25 Prot: 32 HC: 76 Kcal: 728 Lip: 27 Prot: 23 HC: 92

10

Sopa de caldo amb verdura  i brou de pollastre i vedella amb pasta

Figuretes de peix amb amanida

Fruita fresca

11

Puré de cigrons(cigrons, patata, ceba i oli d`oliva)

Truita a la francesa amb amanida d’escarola i olives

Fruita fresca

12

Pèsols amb patata saltejats amb encenalls de pernil salat

Hamburguesa de  verdures i vedella  amb cebeta cuita i ketchup

 

Flam

13

Espirals amb tomàquet i tonyina

Pollastre a la planxa amb carbassó  i  xampinyons saltejats

Fruita fresca

14

Arròs a la marinera (gambetes, sípia, brou de peix)

Supremes de lluç amb salsa de llimona

Iogurt ecològic

Kcal: 666 Lip: 28 Prot:28 HC: 94 Kcal: 691 Lip: 25 Prot: 28 HC: 89 Kcal: 680 Lip: 23 Prot: 28 HC: 89 Kcal: 721 Lip: 24 Prot: 36 HC: 91 Kcal: 689 Lip: 22 Prot:  30 HC: 85

17

Macarrons de cultiu ecològic a la napolitana (sofregit de tomàquet, ceba i pebrot)

Crestes de tonyina amb amanida d’escarola

Fruita fresca

18

Crema de carbassó amb formatget (patata, ceba i carbassó)

 

 

Pit de pollastre amb salseta de ceba

 

Fruita en almívar

19

Arròs amb tallet pernil dolç, oli d’oliva i tomàquet fregit

Lluç en salsa verda

Fruita fresca

20

Escudella de cigrons amb pastanaga, col, patata, porro, xirivia, pollastre i vedella

Truita de patata i ceba amb amanida

                             Fruita fresca

21

Fideus guisats amb sípia i gambetes

 

 

Rodó de vedella amb xampinyons

Fruita fresca

Kcal: 729 Lip: 27 Prot:  23 HC: 90 Kcal: 679 Lip: 22 Prot: 28 HC: 84 Kcal: 734 Lip: 24 Prot: 36 HC: 94 Kcal: 735 Lip: 26 Prot: 36 HC: 89 Kcal: 712 Lip: 23  Prot: 43 HC: 85

24

Amanida tèbia de pasta (albergínia, carbassó, pebrot vermell, ceba i all, verdures ecològiques)

Hamburguesa mixta amb espinacs saltejats

Fruita del temps

25

Sopa de caldo de verdures (pastanaga, porro, api, patata, nap i pasta)

 

Cuixetes de pollastre al forn amb amanida  de panís

 

Fruita fresca

26

Macarrons a la napolitana (sofregit de tomàquet i formatge)

Lluç a la planxa amb amanida

Fruita del temps

27

Llenties guisades amb arròs del delta  (tomàquet, ceba i carn)

Truita de carbassó amb pernil i amanida

Fruita fresca

28

Pizza de pernil dolç, tomàquet i formatge

Nuggets de pollastre  amb xips

Pastis de xocolata i refresc

Kcal: 710 Lip: 25 Prot: 30 HC: 91 Kcal: 690 Lip: 24 Prot: 29 HC: 88 Kcal: 713 Lip: 24 Prot: 27 HC: 95 Kcal: 716 Lip: 25 Prot: 29 HC: 94 Kcal: 946 Lip: 51 Prot: 34 HC: 85

Menu de gener

0

ÉS MILLOR EL SUC NATURAL O INDUSTRIAL catalan[1]

Menú gener 2014

Al menjadors els monitors i tos ens estem esforçant força per continuar amb les dinamitzacions, concursos
i tornejos. Aquest trimestres ens espera un carnaval molt divertit i els menus especials també continuen.

Esperem que així us pogueu descarregar algunes recomanacions alimentàries que ens fan els nostres dietistes i el menú.

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

8

Macarrons de cultiu ecològic a la bolonyesa (ceba, tomàquet, all i carn)

Filet de lluç amb cebeta juliana

Fruita fresca

9

Arròs a la marinera (brou de peix ceba, tomàquet, all, sípia i gambes)

Croquetes de pernil amb amanida d’enciam  i escarola amb blat de moro

Fruita fresca

10

Llenties estofades amb sofregit de ceba, pebrot vermell, tomàquet)

Llonganissa a la planxa amb amanida

Iogurt

Kcal: 689   Lip: 23   Prot: 27   HC: 91

Kcal: 700   Lip: 27   Prot: 20   HC: 85

Kcal: 692   Lip: 25   Prot: 28   HC: 91

13

Crema de porro, carbassa i patata amb oli d’oliva

Mandonguilles mixtes amb pèsols i sofregit de tomàquet

Fruita fresca

14

Arròs del delta amb saltat de pernil dolç amb pastanaga ratllada, oli d’oliva i cebeta sofregida

Rodanxa de lluç al forn aromatitzat amb llimona i amanida de enciam i magrana

Fruita fresca

15

Cigrons  de l’àvia amb espinacs i sofregit de ceba, tomàquet i pebrot verd

Pollastre al forn amb herbes provençals

Iogurt de granja

16

Bullit de pèsols, patata i pastanaga amb oli d’oliva de la terra

Hamburguesa d’espinacs amb vedella amb tomàquet al forn

Fruita fresca

17

Tallarines ecològiques amb salsa de formatge

Truita de patata amb amanida d’hivern(escarola, enciam,api i pastanaga)

Iogurt

Kcal: 720   Lip: 24   Prot: 31   HC: 93

Kcal: 703   Lip: 23   Prot: 27   HC: 92

Kcal: 690   Lip: 24   Prot: 25   HC: 89

Kcal: 665   Lip: 24   Prot: 29   HC: 82

Kcal: 718   Lip: 26   Prot: 32   HC: 97

20

Arròs a la milanesa (pèsols, pernil, tomàquet, ceba i formatge)

Rodó de vedella amb salseta  de xampinyons

Fruita fresca

21

Sopa jardinera amb pistons

Pernilets al forn amb pastanaga i ceba

Fruita fresca

22

Crema de carbassó i patata amb formatget i crostons de pa

Lluç en salsa verda

Fruita en almívar

23

Llenties ecològiques a la jardinera (triturat de ceba, pastanaga, tomàquet i pebrot)

Truita a la francesa amb amanida i pernil dolç

Fruita fresca

24

Fideus  amb pollastre i verdures

Palets de lluç amb amanida d’escarola, enciam, poma i pastanaga

Natilles

Kcal: 712   Lip: 27   Prot: 29   HC: 87

Kcal: 696   Lip: 24   Prot: 24   HC: 95

Kcal: 687   Lip: 25   Prot: 26   HC: 94

Kcal: 730   Lip: 24   Prot: 30   HC: 88

Kcal: 695   Lip: 27   Prot: 29  HC: 89

27

Verdura de patata, bajoca plana i maionesa

Gall dindi al forn amb amanida

Fruita del temps

28

Sopa de peix (rap, galeres, sofregit)

Mandonguilles de pollastre amb salsa de tomàquet

Fruita fresca

29

Macarrons amb picada ecològica de verdures (pastanaga, porro, ceba i tomàquet)

Lluç amb salseta  amb amanida de enciam de fruits secs i poma

Fruita del temps

30

Cigrons estofats amb  i sofregit de pebrot ,ceba,alls,tomàquet)

Llom a la planxa amb albergínia en tempura

Fruita fresca

31

Arròs tres delícies (pastanaga, pernil serrà, panís, alls i oli d’oliva)

Truita de carbassó i patates  amb amanida de enciam i escarola

Iogurt ecològic

Kcal: 725   Lip: 25   Prot: 26   HC: 92

Kcal: 710   Lip: 24   Prot: 30   HC: 88

Kcal: 700   Lip: 26   Prot: 25   HC: 86

Kcal: 729   Lip: 26   Prot: 25   HC: 86

Kcal: 698   Lip: 27   Prot: 30   HC: 83

 

                                                                            Sanitari R.G.S. 26050437

 

 

* Un dia al mes es portarà fruita en almívar

 

* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Catering Grup Constanti es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.

 

Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos

 

oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol

 

dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com

 

o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12

 

Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética  Nº C.A.T 01096

 

Menu decembre

0

Aquí teniu el menu de desembre:

 

 Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

2

Espaguetis de cultiu ecològic amb sofregit de tomàquet i formatge

Croquetes de bacallà amb  amanida d’enciam, tomàquet i blat de moro

Fruita fresca de temporada

3

Llenties ecològiques  estofades amb arròs, ceba i tomàquet

Truita de verdures amb amanida d’enciam, tomàquet i tonyina

Fruita fresca de temporada

4

Verdura de bajoques fines i patata

Tilàpia al forn amb crema de galeres

Fruita fresca de temporada

5

Brou amb galets, col, pastanaga, api i cigrons

Hamburguesa de porro, pastanaga i pollastre amb verdura del brou

Iogurt natural ecològic

6

FESTIU

 

9

Macarrons amb trinxat de proteïna vegetal i salsa de tomàquet fregit amb ceba

Escalopa de llom amb amanida

Fruita fresca de temporada

10

Crema de carbassa (patata, carbassa, ceba) amb crostons de pa

Pernilets de pollastre al forn amb cebeta

Fruita fresca de temporada

11

Cigrons ecològics amb arròs i sofregit de verdures

Truita de patates i ceba amb amanida de enciam i poma

Fruita fresca de temporada

12

Patates guisades amb gall dindi i pastanaga

Filet de lluç al forn amb llit de tomàquet i carbassó

Fruita fresca de temporada

13

Verdura tricolor (patates .pèsols i pastanaga)

Fricandó amb xampinyons naturals

Natilles

16

Amanida d’enciam i escarola amb salsa de romesco

Fideus a la cassola amb verdures i pollastre

Fruita fresca de temporada

17

Arròs a la cubana amb tomàquet fregit i tiretes de york

Salsitxa mixta amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada

Fruita fresca de temporada

18

Mongetes blanques de cultiu ecològic guisades

Truita a la francesa amb amanida de tardor (enciam, poma i magrana)

Fruita fresca de temporada

19

FESTA DE NADAL

Canelons de carn al forn

Nuggets de pollastre amb patates fregides casolanes

Postra de Nadal  i refresc

20

Sopa de galets amb pilotetes i totes les seves verdures

Pollastre al forn amb prunes  i pinyons

Fruita fresca de temporada

 

                                                                            Sanitari R.G.S. 26050437

 

* Totes les nostres verdures de sofregit i acompanyament són naturals  i/o ecològics .

* El menú inclou tots els dies amanida , un dia al mes es portarà fruita en almívar.

* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera, etc.). Catering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.

 

Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12

 

 

Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética  Nº C.A.T 01096

 


Gran Gimcana de l’Aventura

0

DIA 22 DE NOVEMBRE AL MENJADOR

GRAN GIMCANA DE L’AVENTURA.

 

ACONSEGUEIX EL TEU CARNET D’AVENTURER.

 

Mireu el cartell al costat del menjador

 

 

Ullet al postre…!

0

El divendres dia 15 de novembre tindrem unes postres boníssimes:

IOGURT NATURAL MÉS MELMELADA NATURAL CASOLANA

 

PER LLEPAR-SE ELS DITS.

Mireu el cartell que hi ha penjat al costat del menjador. Quina bona pinta!

 

 

 

 

 

0

Us oferim aquesta activitat de gimnàstica i manteniment. Si voleu més informació passeu pel despatx de l’AMPA.

Menú menjador novembre

0

Menú mes de novembre

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

1

FESTIU

4

Arròs tres delícies ( pernil salat,carbassó

Truita de patata  amb amanida de enciam i poma

Fruita fresca

5

Estofat de patata,pastanaga i peix

Hamburguesa de vedella amb cebeta i ketchup

Fruita fresca

6

Cigrons ecològics de l’avia  (pastanaga, ceba, pebrot i tomàquet)

Rodanxa de lluç amb amanida

Fruita fresca

7

Sopa de brou de carn amb fideus

Pollastre rostit amb patates fregides

Fruita fresca

8

Espaguetis de cultiu ecològic a la carbonara(beicon,crema de llet,formatge)

Llom al forn amb salsa de poma

Natilles

11

Crema de porro i crostons   de ou

Hamburguesa a la planxa amb patates panadera

Fruita fresca

12

Macarrons  amb picada de cultiu ecològic i tomàquet  amb formatge ratllat

Nuggets de pollastre amb amanida

Fruita fresca

13

Sopa d’au amb pasta de pistons i daus de carbassa

 

Filet de lluç al forn amb làmines de tomàquet

Fruita fresca

14

Arròs a la cubana (salsa de tomàquet i ceba i ou dur)

 

Pollastre arrebossat amb carbassó i amanida

Fruita en almivar

15

Llenties ecològiques a la jardinera (triturat de ceba, pastanaga, tomàquet i pebrot)

Gall dindi al forn amb salseta

Iogurt  natural amb melmelada  de poma

18

Bullit de patata pastanaga i bajoca fina amb maionesa

Rodó de vedella amb salseta  de xampinyons.

Fruita fresca

19

Macarrons de cultiu ecològic a la napolitana (tomàquet, ceba i formatge)

Croquetes de pernil amb amanida de tomàquet

Fruita fresca

20

Crema de carbassa

 

 

Mandonguilles de pollastre jardinera( carn de pollastre,tomàquet,ceba,pastanaga )

Fruita fresca

21

 Escudella de cigrons de cultiu ecològic

Truita de patata i ceba amb amanida de huerto de pagès

Fruita fresca

22

Fideus   amb gambetes

Delícies de lluç amb amanida

Iogurt

25

Crema de verdures (pastanaga, carbassó, ceba)

 

Peix al forn amb llit de patata

Fruita del temps

26

Llenties ecològiques estofades (all,tomàquet ,ceba)

Fruita fresca

27

Estofat de vedella amb pastanaga i patata

Croquetes de peix amb amanida de panís i tomàquet

Fruita del temps

28

Llacets  de colors saltejats amb alls i pernil dolç i panís

 

Rodó de gall dindi amb salseta

Fruita fresca

29

Arròs de peix ( gambetes,Sípia ,ceba,tomàquet,pebrot verd)

Nuggets de pollastre amb amanida i ketchup

Iogurt de granja

* El menú inclou tots els dies amanida , un dia al mes es portarà fruita en almívar

* Fruita fresca  de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Catering Grup Constanti es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.

Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12

Sanitari R.G.S. 26050437

 

Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética  Nº C.A.T 01096

 

Per qualsevol altre aclariment contacteu amb l’AMPA.

 

Sabem que no podeu descarregar el document. Estem treballant per poder solucionar-lo.

 

L’AMPA

 

Assemblea Ordinaria de socis. Curs 13-14

0

Estimades famílies:

L’Assemblea General Ordinària corresponent al curs 2012-2013 serà el proper 17 d’octubre, dijous:
1a Convocatòria: 16:45 h. 2a Convocatòria: 17:00 h.
Amb el següent ordre del dia:

o Lectura i aprovació de l’acta anterior.
o Comptes curs 2012-2013 i accions econòmiques curs 2013-2014.
o Revisió de les mesures preses al curs 12-13 respecte al Estatuts.
o Actuacions i diverses activitats del curs.
o Renovació de Junta
o Precs i Preguntes.

Preguem la vostra assistència per un millor funcionament de la nostra associació.

Hi haurà servei de Guarderia.

La Junta de l’AMPA

Menú octubre

0

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

1

Crema de porro(porro,patata,ceba)

Llonganissa mixta  a la planxa amb amanida i ketchup

Fruita fresca

2

Arròs saltat amb pernil ,ceba,i oli

Lluç amb salsa verda(ceba, julivert, tomàquet natural)

Fruita fresca

3

Llenties , ecològiques    amb verdures (ceba, pastanaga, pebrot, tomàquet i arròs de cultiu ecològic)

Truita de patata amb amanida

Fruita fresca

4

Fideuà amb gambetes (brou de peix, ceba, all, tomàquet)

Pollastre rostit amb salseta de poma.

Iogurt

7

Macarrons  amb tomàquet i formatge

Hamburguesa de vedella amb carbassó

Iogurt

8

Cigrons  guisats   amb pastanaga fresca ,tomàquet i ceba

Croquetes de  pollastre amb patates fregides

Fruita fresca

9

Tricolor de verdures (patata, pastanaga i bajoca)

 

Rodó de vedella  amb salseta xampinyons

Fruita fresca

10

Sopa de caldo amb pasta de sopa ecològica

Pollastre al forn amb salseta (tomàquet, porros, pebrot, pastanaga)

Fruita fresca

11

Arròs saltejat amb pèsols i pernil

 

Rodanxa de lluç arrebossat amb tomàquet al forn

 

Iogurt

14

Llacets amb picada vegetal ecològica

Truita de patates i ceba amb amanida

Fruita fresca

15

Estofat de patata i magra  amb pastanaga

Palets de lluç amb amanida de panís

Fruita fresca

16

Sopa d’au amb pasta de pistons

Pollastre arrebossat amb amanida de tomàquet

Fruita fresca

17

Llenties estofades amb arròs (llenties, arròs, ceba, pebrot, tomàquet)

Lluç al forn amb xampinyons

Fruita fresca

18

Pèsols amb patata i tonyina

Fricandó amb salseta de pastanaga

Iogurt

21

Sopa de caldo de pollastre i verdures

Mandonguilles a la jardinera(carn de porc i vedella, tomàquet, ceba, pèsols i pastanaga)

Fruita fresca

22

Macarrons a la bolonyesa (carn picada mixta, pastanaga)

Nuggets  de pollastre amb enciam i blat de moro

Fruita fresca

23

Arròs tres delícies (pernil dolç, pèsols, truita)

 

Peix al forn amb llit de tomàquet i carbassó

Fruita fresca

24

 Verdura de patata, pastanaga i bajoca fina

Llomillet al forn amb salsa de ceba

Fruita fresca

25

Escudella (cigrons, pastanaga, pollastre, porro, col)

Hamburguesa de pollastre amb ceba cuita

Iogurt

28

Espaguetis de cultiu ecològic amb picada vegetal ecologica

Lluç a la romana  amb pèsols  saltejats amb all i ceba

Fruita fresca

29

Mongeta verda amb patata i maionesa

Rodó de vedella rostit al forn (ceba, pastanaga, all, tomàquet, xampinyons)

Fruita fresca

30

Macarrons amb sofregit de tomàquet i formatge

Pernilet de pollastre guisats a la taronja (taronja, ceba, oli d’oliva)

Fruita fresca

31

Crema de carbassa de halloween (carbassa, ceba, patata)

Cuixeta de pollastre a l´ast amb patates chips

Postre sorpresa

* El menú inclou tots els dies amanida , un dia al mes es portara fruita en almívar ,un cop al mes donarem un iogurt de granja

* Fruita fresca  de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Catering Grup Constanti  (Sanitari R.G.S. 26050437)

es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.

Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12

 

Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética  Nº C.A.T 01096

Benvolgut/des

Ja hem engegat el curs i són fill/a s’ha retrobat amb els monitors/es de menjador.

 

Fa uns dies els hi vàrem informar, que en aquest curs anirem introduint, poc a poc, productes ecològics en el menú escolar. Al setembre va ser les les llenties i els espagettis amb la seva picada, dins d’un programa de millora alimentària que l’hem anomenat “I MÉS”. Hem fet un petit vídeo explicant-ho, el podeu trobar a www.enxarxa.cat

Hem vist com els nens s’ho han menjat la mar de bé, els hi ha agradat, i nosaltres estem convençuts que és una millora per la salut i l’alimentació del seu fill.

Bé, aquest mes d’octubre, introduirem arròs ecològic  (dijous dia 3) i més picades vegetals (dilluns 14), també ecològiques. I l’empresa que ens cuina, Catering Constantí, reforça la idea de preparar ells mateixos les picades, salses, … i augmentar la fruita fresca.

Aquest mes prepararem diferents tallers molt divertits, celebrarem la Castanyada i decorarem el menjador d’allò més bonic.

 MENU ESPECIAL DIA 29 D’OCTUBRE

SEREM UNS GRANS EXPLORADORS

Per qualsevol dubte o aclariment es poden adreçar al seu coordinador de menjador.

Atentament

 

 

 

Menu del menjador mes setembre 13-14

0

Aquí teniu el menú d’aquest mes.

En principi sembla que clican sobre el títol que surt en blau us el podeu descarregar al vostre ordinador.
menu setembre 2013

Go to Top