Menu de febrer i recomanacions
0Menú Febrer normal + carta i més SANT PERE
Aquí us deixem el menú de febrer i algunes recomanacions.
Dilluns |
Dimarts |
Dimecres |
Dijous |
Divendres |
3 Caldo de verdures naturals (col, pastanaga, xirivia, naps i pasta ecològica) Truita de patates amb amanida d’enciam i tomàquet i tiretes de pernil dolç Fruita fresca |
4 Espaguetis de cultiu ecològic amb salsa de tomàquet, all i formatge
Llonganissa mixta a la planxa amb carbassó
Fruita fresca |
5 Llenties guisades a la jardinera (all, ceba, tomàquet, pastanaga i pebrot)
Filet de lluç al forn amb tomàquet amanit
Fruita fresca |
6 Verdura de patata, bajoca plana i maonesa
Pollastre guisat amb ceba
Fruita fresca |
7 Arròs amb salsa de tomàquet i tonyina
Croquetes de pollastre amb amanida de poma i panses
Iogurt |
Kcal: 723 Lip: 25 Prot: 28 HC: 90 | Kcal: 735 Lip: 25 Prot: 27 HC: 91 | Kcal: 662 Lip: 22 Prot: 41 HC: 87 | Kcal: 669 Lip: 25 Prot: 32 HC: 76 | Kcal: 728 Lip: 27 Prot: 23 HC: 92 |
10 Sopa de caldo amb verdura i brou de pollastre i vedella amb pasta
Figuretes de peix amb amanida
Fruita fresca |
11 Puré de cigrons(cigrons, patata, ceba i oli d`oliva)
Truita a la francesa amb amanida d’escarola i olives
Fruita fresca |
12 Pèsols amb patata saltejats amb encenalls de pernil salat
Hamburguesa de verdures i vedella amb cebeta cuita i ketchup
Flam |
13 Espirals amb tomàquet i tonyina
Pollastre a la planxa amb carbassó i xampinyons saltejats
Fruita fresca |
14 Arròs a la marinera (gambetes, sípia, brou de peix)
Supremes de lluç amb salsa de llimona
Iogurt ecològic |
Kcal: 666 Lip: 28 Prot:28 HC: 94 | Kcal: 691 Lip: 25 Prot: 28 HC: 89 | Kcal: 680 Lip: 23 Prot: 28 HC: 89 | Kcal: 721 Lip: 24 Prot: 36 HC: 91 | Kcal: 689 Lip: 22 Prot: 30 HC: 85 |
17 Macarrons de cultiu ecològic a la napolitana (sofregit de tomàquet, ceba i pebrot)
Crestes de tonyina amb amanida d’escarola Fruita fresca |
18 Crema de carbassó amb formatget (patata, ceba i carbassó)
Pit de pollastre amb salseta de ceba
Fruita en almívar |
19 Arròs amb tallet pernil dolç, oli d’oliva i tomàquet fregit
Lluç en salsa verda
Fruita fresca |
20 Escudella de cigrons amb pastanaga, col, patata, porro, xirivia, pollastre i vedella
Truita de patata i ceba amb amanida
Fruita fresca |
21 Fideus guisats amb sípia i gambetes
Rodó de vedella amb xampinyons
Fruita fresca |
Kcal: 729 Lip: 27 Prot: 23 HC: 90 | Kcal: 679 Lip: 22 Prot: 28 HC: 84 | Kcal: 734 Lip: 24 Prot: 36 HC: 94 | Kcal: 735 Lip: 26 Prot: 36 HC: 89 | Kcal: 712 Lip: 23 Prot: 43 HC: 85 |
24 Amanida tèbia de pasta (albergínia, carbassó, pebrot vermell, ceba i all, verdures ecològiques)
Hamburguesa mixta amb espinacs saltejats Fruita del temps |
25 Sopa de caldo de verdures (pastanaga, porro, api, patata, nap i pasta)
Cuixetes de pollastre al forn amb amanida de panís
Fruita fresca |
26 Macarrons a la napolitana (sofregit de tomàquet i formatge)
Lluç a la planxa amb amanida
Fruita del temps |
27 Llenties guisades amb arròs del delta (tomàquet, ceba i carn)
Truita de carbassó amb pernil i amanida
Fruita fresca |
28 Pizza de pernil dolç, tomàquet i formatge
Nuggets de pollastre amb xips
Pastis de xocolata i refresc |
Kcal: 710 Lip: 25 Prot: 30 HC: 91 | Kcal: 690 Lip: 24 Prot: 29 HC: 88 | Kcal: 713 Lip: 24 Prot: 27 HC: 95 | Kcal: 716 Lip: 25 Prot: 29 HC: 94 | Kcal: 946 Lip: 51 Prot: 34 HC: 85 |
Menu de gener
0ÉS MILLOR EL SUC NATURAL O INDUSTRIAL catalan[1]
Al menjadors els monitors i tos ens estem esforçant força per continuar amb les dinamitzacions, concursos
i tornejos. Aquest trimestres ens espera un carnaval molt divertit i els menus especials també continuen.
Esperem que així us pogueu descarregar algunes recomanacions alimentàries que ens fan els nostres dietistes i el menú.
Dilluns |
Dimarts |
Dimecres |
Dijous |
Divendres |
8 Macarrons de cultiu ecològic a la bolonyesa (ceba, tomàquet, all i carn) Filet de lluç amb cebeta juliana Fruita fresca |
9 Arròs a la marinera (brou de peix ceba, tomàquet, all, sípia i gambes) Croquetes de pernil amb amanida d’enciam i escarola amb blat de moro Fruita fresca |
10 Llenties estofades amb sofregit de ceba, pebrot vermell, tomàquet) Llonganissa a la planxa amb amanida Iogurt |
||
Kcal: 689 Lip: 23 Prot: 27 HC: 91 |
Kcal: 700 Lip: 27 Prot: 20 HC: 85 |
Kcal: 692 Lip: 25 Prot: 28 HC: 91 |
||
13 Crema de porro, carbassa i patata amb oli d’oliva Mandonguilles mixtes amb pèsols i sofregit de tomàquet Fruita fresca |
14 Arròs del delta amb saltat de pernil dolç amb pastanaga ratllada, oli d’oliva i cebeta sofregida Rodanxa de lluç al forn aromatitzat amb llimona i amanida de enciam i magrana Fruita fresca |
15 Cigrons de l’àvia amb espinacs i sofregit de ceba, tomàquet i pebrot verd Pollastre al forn amb herbes provençals Iogurt de granja |
16 Bullit de pèsols, patata i pastanaga amb oli d’oliva de la terra Hamburguesa d’espinacs amb vedella amb tomàquet al forn Fruita fresca |
17 Tallarines ecològiques amb salsa de formatge Truita de patata amb amanida d’hivern(escarola, enciam,api i pastanaga) Iogurt |
Kcal: 720 Lip: 24 Prot: 31 HC: 93 |
Kcal: 703 Lip: 23 Prot: 27 HC: 92 |
Kcal: 690 Lip: 24 Prot: 25 HC: 89 |
Kcal: 665 Lip: 24 Prot: 29 HC: 82 |
Kcal: 718 Lip: 26 Prot: 32 HC: 97 |
20 Arròs a la milanesa (pèsols, pernil, tomàquet, ceba i formatge) Rodó de vedella amb salseta de xampinyons Fruita fresca |
21 Sopa jardinera amb pistons Pernilets al forn amb pastanaga i ceba Fruita fresca |
22 Crema de carbassó i patata amb formatget i crostons de pa Lluç en salsa verda Fruita en almívar |
23 Llenties ecològiques a la jardinera (triturat de ceba, pastanaga, tomàquet i pebrot) Truita a la francesa amb amanida i pernil dolç Fruita fresca |
24 Fideus amb pollastre i verdures Palets de lluç amb amanida d’escarola, enciam, poma i pastanaga Natilles |
Kcal: 712 Lip: 27 Prot: 29 HC: 87 |
Kcal: 696 Lip: 24 Prot: 24 HC: 95 |
Kcal: 687 Lip: 25 Prot: 26 HC: 94 |
Kcal: 730 Lip: 24 Prot: 30 HC: 88 |
Kcal: 695 Lip: 27 Prot: 29 HC: 89 |
27 Verdura de patata, bajoca plana i maionesa Gall dindi al forn amb amanida Fruita del temps |
28 Sopa de peix (rap, galeres, sofregit) Mandonguilles de pollastre amb salsa de tomàquet Fruita fresca |
29 Macarrons amb picada ecològica de verdures (pastanaga, porro, ceba i tomàquet) Lluç amb salseta amb amanida de enciam de fruits secs i poma Fruita del temps |
30 Cigrons estofats amb i sofregit de pebrot ,ceba,alls,tomàquet) Llom a la planxa amb albergínia en tempura Fruita fresca |
31 Arròs tres delícies (pastanaga, pernil serrà, panís, alls i oli d’oliva) Truita de carbassó i patates amb amanida de enciam i escarola Iogurt ecològic |
Kcal: 725 Lip: 25 Prot: 26 HC: 92 |
Kcal: 710 Lip: 24 Prot: 30 HC: 88 |
Kcal: 700 Lip: 26 Prot: 25 HC: 86 |
Kcal: 729 Lip: 26 Prot: 25 HC: 86 |
Kcal: 698 Lip: 27 Prot: 30 HC: 83 |
|
* Un dia al mes es portarà fruita en almívar
* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Catering Grup Constanti es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.
Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos
oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol
dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com
o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12
Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética Nº C.A.T 01096
Menu decembre
0Aquí teniu el menu de desembre:
Dilluns |
Dimarts |
Dimecres |
Dijous |
Divendres |
2 Espaguetis de cultiu ecològic amb sofregit de tomàquet i formatge Croquetes de bacallà amb amanida d’enciam, tomàquet i blat de moro Fruita fresca de temporada |
3 Llenties ecològiques estofades amb arròs, ceba i tomàquet Truita de verdures amb amanida d’enciam, tomàquet i tonyina Fruita fresca de temporada |
4 Verdura de bajoques fines i patata Tilàpia al forn amb crema de galeres Fruita fresca de temporada |
5 Brou amb galets, col, pastanaga, api i cigrons Hamburguesa de porro, pastanaga i pollastre amb verdura del brou Iogurt natural ecològic |
6 FESTIU
|
9 Macarrons amb trinxat de proteïna vegetal i salsa de tomàquet fregit amb ceba Escalopa de llom amb amanida Fruita fresca de temporada |
10 Crema de carbassa (patata, carbassa, ceba) amb crostons de pa Pernilets de pollastre al forn amb cebeta Fruita fresca de temporada |
11 Cigrons ecològics amb arròs i sofregit de verdures Truita de patates i ceba amb amanida de enciam i poma Fruita fresca de temporada |
12 Patates guisades amb gall dindi i pastanaga Filet de lluç al forn amb llit de tomàquet i carbassó Fruita fresca de temporada |
13 Verdura tricolor (patates .pèsols i pastanaga) Fricandó amb xampinyons naturals Natilles |
16 Amanida d’enciam i escarola amb salsa de romesco Fideus a la cassola amb verdures i pollastre Fruita fresca de temporada |
17 Arròs a la cubana amb tomàquet fregit i tiretes de york Salsitxa mixta amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada Fruita fresca de temporada |
18 Mongetes blanques de cultiu ecològic guisades Truita a la francesa amb amanida de tardor (enciam, poma i magrana) Fruita fresca de temporada |
19 FESTA DE NADAL Canelons de carn al forn Nuggets de pollastre amb patates fregides casolanes Postra de Nadal i refresc |
20 Sopa de galets amb pilotetes i totes les seves verdures Pollastre al forn amb prunes i pinyons Fruita fresca de temporada |
|
* Totes les nostres verdures de sofregit i acompanyament són naturals i/o ecològics .
* El menú inclou tots els dies amanida , un dia al mes es portarà fruita en almívar.
* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera, etc.). Catering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.
Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12
Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética Nº C.A.T 01096
Gran Gimcana de l’Aventura
0DIA 22 DE NOVEMBRE AL MENJADOR
GRAN GIMCANA DE L’AVENTURA.
ACONSEGUEIX EL TEU CARNET D’AVENTURER.
Mireu el cartell al costat del menjador
Ullet al postre…!
0El divendres dia 15 de novembre tindrem unes postres boníssimes:
IOGURT NATURAL MÉS MELMELADA NATURAL CASOLANA
PER LLEPAR-SE ELS DITS.
Mireu el cartell que hi ha penjat al costat del menjador. Quina bona pinta!
0
Us oferim aquesta activitat de gimnàstica i manteniment. Si voleu més informació passeu pel despatx de l’AMPA.
Menú menjador novembre
0Menú mes de novembre
Dilluns |
Dimarts |
Dimecres |
Dijous |
Divendres |
|
|
|
|
1 FESTIU |
4 Arròs tres delícies ( pernil salat,carbassó
Truita de patata amb amanida de enciam i poma Fruita fresca |
5 Estofat de patata,pastanaga i peix
Hamburguesa de vedella amb cebeta i ketchup
Fruita fresca |
6 Cigrons ecològics de l’avia (pastanaga, ceba, pebrot i tomàquet) Rodanxa de lluç amb amanida Fruita fresca |
7 Sopa de brou de carn amb fideus
Pollastre rostit amb patates fregides Fruita fresca |
8 Espaguetis de cultiu ecològic a la carbonara(beicon,crema de llet,formatge)
Llom al forn amb salsa de poma Natilles
|
11 Crema de porro i crostons de ou
Hamburguesa a la planxa amb patates panadera Fruita fresca |
12 Macarrons amb picada de cultiu ecològic i tomàquet amb formatge ratllat
Nuggets de pollastre amb amanida Fruita fresca
|
13 Sopa d’au amb pasta de pistons i daus de carbassa
Filet de lluç al forn amb làmines de tomàquet Fruita fresca |
14 Arròs a la cubana (salsa de tomàquet i ceba i ou dur)
Pollastre arrebossat amb carbassó i amanida
Fruita en almivar |
15 Llenties ecològiques a la jardinera (triturat de ceba, pastanaga, tomàquet i pebrot)
Gall dindi al forn amb salseta Iogurt natural amb melmelada de poma |
18 Bullit de patata pastanaga i bajoca fina amb maionesa Rodó de vedella amb salseta de xampinyons.
Fruita fresca |
19 Macarrons de cultiu ecològic a la napolitana (tomàquet, ceba i formatge)
Croquetes de pernil amb amanida de tomàquet Fruita fresca |
20 Crema de carbassa
Mandonguilles de pollastre jardinera( carn de pollastre,tomàquet,ceba,pastanaga )
Fruita fresca |
21 Escudella de cigrons de cultiu ecològic
Truita de patata i ceba amb amanida de huerto de pagès
Fruita fresca |
22 Fideus amb gambetes
Delícies de lluç amb amanida
Iogurt |
25 Crema de verdures (pastanaga, carbassó, ceba)
Peix al forn amb llit de patata Fruita del temps |
26 Llenties ecològiques estofades (all,tomàquet ,ceba)
Fruita fresca |
27 Estofat de vedella amb pastanaga i patata
Croquetes de peix amb amanida de panís i tomàquet Fruita del temps |
28 Llacets de colors saltejats amb alls i pernil dolç i panís
Rodó de gall dindi amb salseta Fruita fresca |
29 Arròs de peix ( gambetes,Sípia ,ceba,tomàquet,pebrot verd)
Nuggets de pollastre amb amanida i ketchup Iogurt de granja
|
* El menú inclou tots els dies amanida , un dia al mes es portarà fruita en almívar
* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Catering Grup Constanti es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.
Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12
Sanitari R.G.S. 26050437
Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética Nº C.A.T 01096
Per qualsevol altre aclariment contacteu amb l’AMPA.
Sabem que no podeu descarregar el document. Estem treballant per poder solucionar-lo.
L’AMPA
Assemblea Ordinaria de socis. Curs 13-14
0Estimades famílies:
L’Assemblea General Ordinària corresponent al curs 2012-2013 serà el proper 17 d’octubre, dijous:
1a Convocatòria: 16:45 h. 2a Convocatòria: 17:00 h.
Amb el següent ordre del dia:
o Lectura i aprovació de l’acta anterior.
o Comptes curs 2012-2013 i accions econòmiques curs 2013-2014.
o Revisió de les mesures preses al curs 12-13 respecte al Estatuts.
o Actuacions i diverses activitats del curs.
o Renovació de Junta
o Precs i Preguntes.
Preguem la vostra assistència per un millor funcionament de la nostra associació.
Hi haurà servei de Guarderia.
La Junta de l’AMPA
Menú octubre
0
Dilluns |
Dimarts |
Dimecres |
Dijous |
Divendres |
|
1 Crema de porro(porro,patata,ceba)
Llonganissa mixta a la planxa amb amanida i ketchup Fruita fresca |
2 Arròs saltat amb pernil ,ceba,i oli
Lluç amb salsa verda(ceba, julivert, tomàquet natural) Fruita fresca |
3 Llenties , ecològiques amb verdures (ceba, pastanaga, pebrot, tomàquet i arròs de cultiu ecològic) Truita de patata amb amanida Fruita fresca |
4 Fideuà amb gambetes (brou de peix, ceba, all, tomàquet)
Pollastre rostit amb salseta de poma. Iogurt |
7 Macarrons amb tomàquet i formatge
Hamburguesa de vedella amb carbassó Iogurt |
8 Cigrons guisats amb pastanaga fresca ,tomàquet i ceba Croquetes de pollastre amb patates fregides Fruita fresca |
9 Tricolor de verdures (patata, pastanaga i bajoca)
Rodó de vedella amb salseta xampinyons Fruita fresca |
10 Sopa de caldo amb pasta de sopa ecològica Pollastre al forn amb salseta (tomàquet, porros, pebrot, pastanaga) Fruita fresca |
11 Arròs saltejat amb pèsols i pernil
Rodanxa de lluç arrebossat amb tomàquet al forn
Iogurt |
14 Llacets amb picada vegetal ecològica
Truita de patates i ceba amb amanida Fruita fresca |
15 Estofat de patata i magra amb pastanaga
Palets de lluç amb amanida de panís Fruita fresca |
16 Sopa d’au amb pasta de pistons
Pollastre arrebossat amb amanida de tomàquet Fruita fresca |
17 Llenties estofades amb arròs (llenties, arròs, ceba, pebrot, tomàquet) Lluç al forn amb xampinyons Fruita fresca |
18 Pèsols amb patata i tonyina
Fricandó amb salseta de pastanaga Iogurt |
21 Sopa de caldo de pollastre i verdures Mandonguilles a la jardinera(carn de porc i vedella, tomàquet, ceba, pèsols i pastanaga) Fruita fresca |
22 Macarrons a la bolonyesa (carn picada mixta, pastanaga)
Nuggets de pollastre amb enciam i blat de moro
Fruita fresca |
23 Arròs tres delícies (pernil dolç, pèsols, truita)
Peix al forn amb llit de tomàquet i carbassó
Fruita fresca |
24 Verdura de patata, pastanaga i bajoca fina
Llomillet al forn amb salsa de ceba
Fruita fresca |
25 Escudella (cigrons, pastanaga, pollastre, porro, col)
Hamburguesa de pollastre amb ceba cuita
Iogurt |
28 Espaguetis de cultiu ecològic amb picada vegetal ecologica
Lluç a la romana amb pèsols saltejats amb all i ceba Fruita fresca |
29 Mongeta verda amb patata i maionesa Rodó de vedella rostit al forn (ceba, pastanaga, all, tomàquet, xampinyons) Fruita fresca |
30 Macarrons amb sofregit de tomàquet i formatge
Pernilet de pollastre guisats a la taronja (taronja, ceba, oli d’oliva) Fruita fresca |
31 Crema de carbassa de halloween (carbassa, ceba, patata) Cuixeta de pollastre a l´ast amb patates chips Postre sorpresa |
|
* El menú inclou tots els dies amanida , un dia al mes es portara fruita en almívar ,un cop al mes donarem un iogurt de granja
* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Catering Grup Constanti (Sanitari R.G.S. 26050437)
es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.
Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12
Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética Nº C.A.T 01096
Benvolgut/des
Ja hem engegat el curs i són fill/a s’ha retrobat amb els monitors/es de menjador.
Fa uns dies els hi vàrem informar, que en aquest curs anirem introduint, poc a poc, productes ecològics en el menú escolar. Al setembre va ser les les llenties i els espagettis amb la seva picada, dins d’un programa de millora alimentària que l’hem anomenat “I MÉS”. Hem fet un petit vídeo explicant-ho, el podeu trobar a www.enxarxa.cat
Hem vist com els nens s’ho han menjat la mar de bé, els hi ha agradat, i nosaltres estem convençuts que és una millora per la salut i l’alimentació del seu fill.
Bé, aquest mes d’octubre, introduirem arròs ecològic (dijous dia 3) i més picades vegetals (dilluns 14), també ecològiques. I l’empresa que ens cuina, Catering Constantí, reforça la idea de preparar ells mateixos les picades, salses, … i augmentar la fruita fresca.
Aquest mes prepararem diferents tallers molt divertits, celebrarem la Castanyada i decorarem el menjador d’allò més bonic.
MENU ESPECIAL DIA 29 D’OCTUBRE
SEREM UNS GRANS EXPLORADORS
Per qualsevol dubte o aclariment es poden adreçar al seu coordinador de menjador.
Atentament
Menu del menjador mes setembre 13-14
0Aquí teniu el menú d’aquest mes.
En principi sembla que clican sobre el títol que surt en blau us el podeu descarregar al vostre ordinador.
menu setembre 2013