ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE L’AMPA ESCOLA SANT PERE I SANT PAU. CURS 2014-2015
0Estimades famílies:
L’Assemblea General Ordinària corresponent al curs 2014-2015 serà el proper 16 d’octubre, dijous:
1ª convocatòria: 16:45h. 2ª convocatòria: 17:00h.
Amb el següent ordre del dia:
– Lectura i aprovació de l’acta anterior.
– Comptes curs 2013-2014 i accions econòmiques curs 14-15.
– Proposta de funcionament de l’AMPA.
– Actuacions i diverses activitats del curs.
– Precs i preguntes.
És molt important la vostra participació en aquesta reunió on explicarem el possible futur de l’associació. Preguem la vostra assistència.
Hi haurà servei de guardaria pels vostres fills/filles.
La Junta de l’AMPA
Menú mes d’octubre
0Aquí us fem arribar el menú d’octubre, les recomanacions del mes i uns possibles suggeriments pels sopars.
De moment no ens és possible penjar el menú per descarregar-lo. Disculpeu les molèsties.
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres |
1
Sopa de rap amb pasta i gambetes
Pernilets de pollastre amb verdures ecològiques
Fruita del temps |
2
Arròs a la cubana
Estofat de carn magre amb pastanaga i patata
Fruita del temps |
3
Amanida de patata amb tonyina, olives i pastanaga
Hamburguesa de pollastre amb cebeta i carbassó confitat
Iogurt ecològic |
||
Kcal: 620 Lip: 25 Prot: 25 HC: 71 | Kcal: 740 Lip: 22 Prot: 29. HC: 106 | Kcal: 711 Lip: 27 Prot: 42 HC: 56. | ||
6
Crema de carbassó (carbassó, patata, ceba)
Croquetes de pollastre casolanes amb amanida d’escarola, tomàquet i panís
Fruita del temps |
7
Macarrons integrals amb picada vegetal (tofu i seità)
Salsitxes amb samfaina
Fruita en almívar |
8
Mongetes de ganxet estofades amb verdures
Filet de rosada planxa amb amanida d’enciam tomàquet i fruits secs
Fruita del temps |
9
Bullit de patata, pèsols i pastanaga amb maionesa
Pernilets de pollastre al allet
Fruita del temps |
10
Arròs a la cubana amb pernil dolç
Truita de patates i ceba amb amanida d’enciam, olives i tomàquet
Iogurt |
Kcal: 610 Lip: 31 Prot: 16 HC: 66 | Kcal: 747. Lip:13. Prot: 36 HC: 120. | Kcal: 758. Lip: 24. Prot: 39 HC: 95. | Kcal: 601. Lip: 27. Prot: 27 HC: 60. | Kcal: 668. Lip: 31 Prot: 23. HC: 69 |
13
Espirals a la bolonyesa (carn picada, tomàquet i ceba)
Hamburguesa a la planxa amb amanida de tomàquet
Fruita del temps |
14
Amanida de patata (tonyina, maionesa, blat de moro)
Truita francesa amb formatge i amanida d´escarola i mangrana
Fruita del temps |
15
Arròs a banda (caldo de peix amb calamars)
Ventresca de lluç a la romana amb amanida d’enciam i panís
Fruita del temps |
16
Llenties a la jardinera (amb patata, pastanaga, ceba…)
Pit de gall dindi a la planxa amb suc de llimona
Fruita del temps |
17
Patata i bleda ecològica
Bacallà al forn amb tomàquet
Iogurt ecològic |
Kcal: 741 Lip: 33 mmmProt: 34 HC: 75 | Kcal: 697 Lip: 38 Prot: 27 HC: 61 | Kcal: 737 Lip: 14 Prot: 25 HC: 126 | Kcal: 633 Lip: 20 Prot: 35 HC: 74
|
Kcal: 603.03 Lip: 30 Prot: 40.12 HC: 41
|
20
Caldo de verdures fresques amb quinoa
Lluç a la planxa amb salsa de galeres
Fruita del temps |
21
Verdura del temps (patata i bajoca saltejada)
Truita francesa amb amanida d’enciam i tonyina
Fruita en almívar |
22
Cigrons amb bledes ecològiques
Hamburguesa de pollastre amb amanida de tomàquet, pastanaga i panís
Fruita del temps |
23
Arròs tres delícies(pernil, pèsols, panís, pastanaga)
Llom omega 3 amb amanida de cuscús
Fruita del temps |
24
Macarrons amb tomàquet i formatge
Sardines arrebossades amb amanida verda
Iogurt |
Kcal: 660 Lip: 25 Prot: 36 HC: 71 | Kcal: 632 Lip: 29 Prot 30 HC: 63. | Kcal: 603 Lip: 27. Prot: 22 HC: 65 | Kcal: 642 Lip: 22 Prot: 34 HC: 72 | Kcal: 749 Lip: 30 Prot: 42 HC: 76 |
27
Patata, pastanaga i bajoca amb maionesa
Mandonguilles amb salsa de tomàquet
Fruita del temps |
28
Tallarines amb verdures i calamar
Truita de carbassó amb amanida mixta
Fruita del temps |
29
Llenties amb sofregit (pebrot, ceba, tomàquet)
Rodó de gall dindi amb salsa
Fruita del temps |
30
Arròs amb tomàquet i perni dolç
Lluç en salsa verda
Fruita del temps |
31
Pizza de pernil dolç i formatge
Hamburguesa de conill amb albergínia i chips Iogurt ecològic |
Kcal: 667 Lip: 33 Prot: 21 HC: 70 | Kcal: 676 p: 20 Prot: 25. HC:98 | Kcal: 704 Lip: 14 Prot: 51 HC: 91 | Kcal: 630 Lip: 19 Prot: 27 HC: 85 | Kcal: 603 Lip: 33 Prot: 26 HC: 47 |
Benvolguts/des
Ja hem engegat aquest curs, amb la proposta de menjar de la nostra cuina, la Cuina de la Roser, continuant amb la idea d’anar incorporant, progressivament aliments de proximitat, ecològics i més saludables.
Aquest mes, ja incorporem alguns dies verdura ecològica de Riudoms, iogurt ecològic procedent de la Fageda (cooperativa agricola d’Inserció laboral amb discapacitats); productes locals i de proximitat: sardina arrebossada, samfaina, escarola, … Bé, petits reptes que estem segurs que són avenços en una alimentació més sana i en la que el vostre fill/a descobreixi nous sabors i textures.
També us proposem un menú per sopar, que us faciliti la complementarietat alimentària entre el que mengen a l’escola i el sopar a casa.
* El menú inclou tots els dies amanida.
* Totes les verdures utilitzades per la Cuina de la Roser són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics estan certificats com a tals, i tots els productes que podem de proximitat.
* La Cuina es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient
* Menú certificat per la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética Nº Col·legiat 0681
* Registre Sanitari: R.G.S. 26050437
PROPOSTA DE SOPAR
1
Arròs basmati amb verduretes Ous farcits amb tonyina i tomàquet
Poma al forn amb canyella |
2
Crema de carbassó Salmó al forn amb patates i ceba Broqueta de fruita del amb xocolata desfeta |
3
Torrada d’escalivada i formatge Pollastre a la taronja Nespra |
||
6
Wok de tallarines integrals amb verdures Truita de xampinyons Mandarira |
7
Lasanya d’albergínia amb beixamel i gambes Lluç a la salsa verda Iogurt de sabors |
8
Cigrons estofats amb verdures Mandonguilles de pollastre en salsa Poma |
9
Sopa de pollastre amb fideus Ous trencats amb pernil Batut de fruites |
10
Crema de verdures amb crostonets de pa Rap amb verdures al pesto Caqui |
13
Rotllet de pernil dolç i ensaladilla russa Tonyina fresca al forn amb verduretes Flam |
14
Mongeta tendra saltejada amb pernil serrà Aletes de pollastre adobades Macedònia de fruites |
15
Crema de xampinyons i patata Ous durs amb pisto Natilla |
16
Patates saltejades amb pastanaga baby i bolets Gall al la planxa amb vinagreta de llimona. Prunes |
17
Lasanya de tonyina Bistec de vedella a la planxa amb patata al forn Préssec |
20
Sopa de quinoa amb vegetals Broqueta de pollastre i inya Iogurt ecològic |
21
Patates gratinades amb pernil dolç i formatge Papillote de salmó al pesto Poma al forn amb canyella |
22
Niu de verdures amb formatge Daus de vedella amb verduretes Mató amb mel |
23
Ensalada multicolor de espirals(moresc, tomàquet, enciam, ceba, tonyina) Truita d’espàrrecs i xampinyons Gelatina de sabors |
24
Coliflor gratinada amb beixamel Pavo al forn amb ceba i patata Poma |
27
Sopa de pollastre amb fideus Llenguado a la planxa amb verduretes Flam |
28
Pastís de verdures Tonyina al forn amb amanida Pera |
29
Arròs amb tomàquet Crep de pollastre ceba i formatge Iogurt de sabors |
30
Crema de carbassa i formatge Croquetes de peix Natilla
|
31
Estofat de llenties Patates farcides de carn Mandarina |
Nou curs 2014-2015
0Hem tingut alguns problemes tècnics amb el bloc, però esperem que ara ja vagi tot més rodat.
No hem pogut penjar el menú de setembre i ara per la data ja us posarem tant aviat com el tinguem el d’octubre.
Esperem que hagueu començat amb forces aquest nou curs i amb il·lusió.
Seguim amb el mateix horari d’atenció al públic de dimarts i dijous de 16:45h a 18:15h, exepte el 3r dijous de més.
Si voleu posar-vos en comunicació amb nosaltres és preferible i més ràpid que utilitzeu el mail de l’AMPA: ampaescolaspisp@gmail.com
Una salutació
L’AMPA
Menu de Juny
0
Dilluns |
Dimarts |
Dimecres |
Dijous |
Divendres |
2 Macarrons amb bolonyesa de tonyina (salsa de tomàquet, tonyina, all i oli d’oliva) Hamburguesa amb espinacs a la planxa amb ceba caramel·litzada
Fruita del temps |
3 Minestra de verdures amb patata (bajoca, pastanaga, pèsols, coliflor…) Lluç a la marinera (tomàquet, ceba, all, oli d’oliva i alfàbrega)
Fruita del temps |
4 Amanida de pasta i cigrons ecològics (ceba, tomàquet i olives)
Truita francesa amb amanida amb patates fregides
Fruita del temps |
5 Arròs amb tomàquet
Palets de lluç amb amanida ecològica i poma
Fruita del temps |
6 FESTA FI DE CURS L’AMISTAT Amanida d’estiu (enciam, tomàquet, panís, pastanaga, tonyina…)
Pizza casolana de pernil dolç i formatge croquetes AMB PATATES XIPS Postre especial |
Kcal: Lip: Prot: HC: |
Kcal: Lip: Prot: HC: |
Kcal: Lip: Prot: HC: |
Kcal: Lip: Prot: HC: |
Kcal: Lip: Prot: HC: |
9 Arròs a la milanesa (panís, pernil dolç, formatge ratllat) Truita de patata i ceba amb amanida
Fruita del temps |
10 Bajoca amb patata i maionesa
Llibret de llom amb amanida
Fruita del temps |
11 Fideua de sípia
Pollastre a la taronja
Fruita del temps |
12 Llenties estofades amb verdureta
Lluç al forn amb salsa de galeres
Fruita del temps |
13 Amanida de pasta de colors amb pernil dolç,pastanaga ratllada, i oli de oliva Rodó de gall dindi amb salsa de xampinyons Iogurt |
Kcal: Lip: Prot: HC: |
Kcal: Lip: Prot: HC: |
Kcal: Lip: Prot: HC: |
Kcal: Lip: Prot: HC: |
Kcal: Lip: Prot: HC: |
16 Crema de carbassa , pastanaga, ceba i patata Llom arrebossat amb carbassó Fruita del temps |
17 Espaguetis ecològics amb bacon i formatge
Truita de carbassó amb escarola
Fruita del temps |
18 Amanida d’arròs amb tiretes de pernil,, pastanaga i oli de oliva Palets de lluç al forn amb tomàquet i carbassó Fruita del temps |
19 Amanida russa natural
Salsitxes a la planxa amb amanida
Fruita del temps |
20
Crema de carbassó (carbassó, patata i ceba i oli d’oliva)
Pernilets de pollastre al allet amb xips iogurt |
Kcal: Lip: Prot: HC: | Kcal: Lip: Prot: HC: | Kcal: Lip: Prot: HC: | Kcal: Lip: Prot: HC: | Kcal: Lip: Prot: HC: |
* El menú inclou tots els dies amanida * Fruita fresca de proximitat (maduixes, cireres, poma, pera etc…). Un dia al mes es portarà fruita en almívar * Totes les verdures utilitzades per Catering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics son tots amb certificat, i tots els productes que podem de proximitat. * Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient. Sanitari R.G.S. 26050437 Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12 Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética Nº C.A.T 01096
Benvolguts/des
Ja tenim el nou Menú Escolar. Durant aquest curs hem fet un salt per nosaltres molt important, introduir productes de proximitat i ecològics en el menjar dels vostres fills. Aquesta nova proposta, a la que hem anomenat “I MÉS”, ha tingut moments més fàcils i d’altres més complexes ja que insistir en què el vostre fill mengi aliments diferents, que tasti coses noves, … sempre significa un repte, repte que hem estat molt contents de tirar endavant i que sabem que ha significat una petita passa per una alimentació millor dels infants.
En aquest sentit a la vostra escola, durant el maig hem fet una Mostra de Cuina amb la que heu pogut conèixer a la cuinera, la Roser, xerrar amb ella, veure com fa dos dels plats que han menjat els nens: Macarrons amb picada vegetal i Humus de cigrons ecològics.
I aquest juny, per acabar, a més d’una festeta de cloenda, també hem continuat amb la idea d’introduir nous elements a les amanides, hamburguesa amb espinacs, verdura ecològica de Riudoms, etc..
Només desitjar-vos que passeu un bon estiu, i si teniu una estoneta feu un cop d’ull a aquest vídeo (http://enxarxa.cat/wps/?p=1213) que intentar explicar el que ens proposat enguany i que segur que continuarem en el proper curs.
PROPOSTA DE DINAMITZACIÓ
Taller de cuina
0Estimades famílies:
proposta cartell taller famílies spisp simple blog
Us comuniquem que el proper 28 de maig farem un taller de cuina.
Heu de passar pel despatx de l’AMPA a apuntar-vos els dies 20, 22 y 28 de maig en l’horari habitual. Les places són limitades: només 20.
Esperem que us animeu.
També aprofitem aquesta comunicació per dir-vos que aquest mes de maig tindrem obert el despatx tots els dijous del mes i por supost els dimarts.
L’AMPA
Gorres AFANOC per a Port Aventura
0Una primavera més els d’AFANOC ens fan arribar les seves gorres per poder ajudar-los.
AMPA ESCOLA MARCEL.LÍ DOMINGO
AMPA ESCOLA SP I SP
AMPA INSTITUT SP I SP
Estimades famílies:
Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que la Delegació de l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a Tarragona està organitzant la desena edició de la campanya “Posa’t la gorra!”. Cal fer saber que els infants malalts de càncer pateixen un procés llarg i a vegades amb tractaments molt durs. Hem de posar els mitjans perquè tinguin els mateixos drets i oportunitats que els altres nens; han de gaudir de la seva infància i tenir el millor futur possible.
L’edició d’enguany es realitzarà el proper diumenge 1 de juny a Port Aventura.
La gorra s’ha de comprar de forma anticipada i té un cost de 18€ per a tothom, que us permet l’accés gratuït al Parc Temàtic de Port Aventura podent gaudir de totes les seves instal·lacions, i també podreu participar de 10h a 14h a tots els tallers i activitats que hi organitza l’AFANOC, a més d’un escenari situat a la plaça de la Xina.
Cadascun pot fer la compra a l’AMPA del seu centre.
Podeu obtenir més informació respecte la campanya a www.afanoc.org.
Menu maig
0Aquí teniu el menu de maig i unes recomanacions sobre les alèrgies infantils.
ALIMENTACIÓ INFANTIL i AL·LERGIeS PRIMAVERALS catala+[1]
També podeu veure directament el menú.
Dilluns |
Dimarts |
Dimecres |
Dijous |
Divendres |
|
|
1 FESTIU |
2 FESTIU |
|
Kcal: 651 Lip: 25 Prot: 33 HC: 74 | ||||
5 Macarrons a la bolonyesa amb tomàquet i carn picada
Supremes de lluç a la llimona
Fruita del temps |
6 Llenties estofades (pebrot, tomàquet, ceba i pastanaga)
Truita francesa amb amanida de tomàquet Yogurt |
7 Arròs amb tomàquet I Tonyina
Pollastre al forn amb salsa de xampinyons
Fruita amb almívar |
8 Bullit de patata i bajoca amb tonyina i maionesa
Croquetes casolanes de pernil amb amanida de escarola Fruita del temps |
9 Crema de carbassó ( carbassó, patata,ceba i oli d´oliva)
Mandonguilles de peix amb salsa de galeres Fruita del temps |
Kcal: 688 Lip: 25 Prot: 28 HC: 87 |
Kcal: 733 Lip: 24 Prot: 35 HC: 94 |
Kcal: 706 Lip: 23 Prot: 30 HC: 94 |
Kcal: 745 Lip: 27 Prot: 27 HC: 98 |
Kcal: 713 Lip: 22 Prot: 38 HC: 89 |
12 Amanida d’arròs (panís, pernil dolç ou dur pastanaga ratllada)
Palets de lluç amb amanida de poma Fruita del temps |
13 Sopa de peix (pastanaga, api i lluç) amb fideus
Pollastre al allet amb patates fregides
Fruita del temps |
14 Espaguetis integrals a la carbonara (crema de llet, bacó i xampinyons)
Hamburguesa de vedella a la planxa amb amanida Iogurt de soja i pa integral |
15 Pèsols amb patata a la francesa (ceba i oli d’oliva)
Lluç arrebossat amb amanida
Fruita del temps |
16 Amanida de cigrons ecològics amb fusilis i tonyina amb oli de oliva
Rodó de vedella amb salsa (pastanaga, tomàquet i ceba) Iogurt |
Kcal: 707 Lip: 26 Prot: 27 HC: 92 |
Kcal: 717 Lip: 27 Prot: 30 HC: 80 |
Kcal: 695 Lip: 25 Prot: 28 HC: 86 |
Kcal: 722 Lip: 27 Prot: 32 HC: 87 |
Kcal: 699 Lip: 24 Prot: 43 HC: 77 |
19 Macarrons ecològics amb tomàquet i picada de seità i tofu
Croquetes casolanes de pollastre amb amanida Fruita del temps |
2 Llenties estofades (all, ceba, tomàquet i oli d’oliva)
Llom de porc al forn amb cebetes
Fruita del temps |
21 Crema freda de porro i patata
Pollastre a la planxa amb salseta (pastanaga, tomàquet i ceba) Fruita del temps |
22 Arròs amb carbassó i tiretes de pernil
Lluç a la marinera (tomàquet, ceba, all, oli d’oliva i alfàbrega) Fruita del temps |
23 Amanida russa (patata, pastanaga, pèsols, tonyina i maionesa)
Truita de carbassó amb amanida de fruita fresca Iogurt ecològic amb melmelada |
Kcal: 726 Lip: 26 Prot: 21 HC: 102 |
Kcal: 751 Lip: 24 Prot: 44 HC: 91 |
Kcal: 716 Lip: 23 Prot: 31 HC: 94 |
Kcal: 679 Lip: 25 Prot: 30 HC: 84 |
Kcal: 696 Lip: 26 Prot: 28 HC: 87 |
26 Crema d’espinacs (espinacs, patata i oli d’oliva)
Botifarra a la planxa amb cebeta confitada
Fruita del temps |
27 MENÚ ESPECIAL Arròs a la cubana amb pernil dolç
Pernilets de pollastre a la jardinera (pastanaga, pebrot, xampinyons, ceba i oli d’oliva) Fruita del temps |
28 Cigrons casolans (sofregit de ceba, all, tomàquet, porro, pastanaga i oli d’oliva)
Truita de patata amb amanida d’enciam
Fruita del temps |
29 Fideus guisats amb costella (sofregit de ceba, all i pebrot vermell)
Lluç al forn amb salseta de ceba
Fruita del temps |
30 Bullit de patata, bajoca, pèsols i maionesa
Nuggets de pollastre amb xips i ketxup
Làctic |
Kcal: 695 Lip: 26 Prot: 30 HC: 87 | Kcal: 748 Lip: 24 Prot: 32 HC: 101 | Kcal: 741 Lip: 24 Prot: 30 HC: 103 | Kcal: 715 Lip: 24 Prot: 36 HC: 88 | Kcal: 691 Lip: 27 Prot: 23 HC: 89 |
Menu abril
0Perdoneu el retard en penjar el menu d’abril.
Dilluns |
Dimarts |
Dimecres |
Dijous |
Divendres |
1 Amanida de pasta (olives, ou dur i panís) Llonganissa a la planxa amb ketchup i amanida d’escarola
Fruita del temps |
2 Estofat de patates amb sípia (ceba, alls, tomàquet natural)
Pit de pollastre a la planxa amb verdures
Iogurt |
3 Amanida tèbia d’arròs amb tiretes de pernil, pèsols i carbassó Bacallà al forn amb tomàquet Fruita del temps |
4 Sopa de peix (pastanaga, api i lluç) amb fideus Llibret de llom (llom de porc, formatge i pernil) amb patates fregides Iogurt ecològic amb melmelada de poma |
|
Kcal: 670 Lip: 25 Prot: 27 HC: 84 | Kcal: 664 Lip: 23 Prot: 31 HC: 83 | Kcal: 685 Lip: 24 Prot: 26 HC: 92 | Kcal: 702 Lip: 28 Prot: 25 HC: 89 | |
7 Llenties a la jardinera (pastanaga, porro, all, ceba, pebrot verd i tomàquet) Pollastre al forn amb cebeta i xampinyons
Fruita del temps |
8 Puré de patates natural amb bolonyesa de carn de vedella i porc
Croquetes de peix amb amanida d’enciam i pastanaga Fruita del temps |
9 Arròs a la cubana (salsa de tomàquet amb ou dur) Hamburguesa de vedella a la planxa amb xampinyons saltejats Iogurt |
10 Macarrons de cultiu ecològic gratinats (beixamel i formatge)
Supremes de lluç amb salsa verda
Fruita del temps |
11 FESTA DE PASQUA Crema de carbassó (carbassó, patata i ceba) Pizza casolana de pernil i formatge
Refresc i postra sorpresa de Pasqua |
Kcal: 746 Lip: 24 Prot: 33 HC: 100 | Kcal: 687 Lip: 26 Prot: 22 HC: 92 | Kcal: 744 Lip: 28 Prot: 26 HC: 97 | Kcal: 729 Lip: 27 Prot: 42 HC: 78 | Kcal: 757 Lip: 28 Prot: 20 HC: 106 |
14
SETMANA SANTA |
15
SETMANA SANTA |
16
SETMANA SANTA |
17
SETMANA SANTA |
18
SETMANA SANTA |
21
SETMANA SANTA |
22 Minestra de verdures (pastanaga, bajoca, coliflor, all, ceba…) Truita a la francesa amb amanida i tiretes de pernil dolç Fruita del temps |
23 MENÚ DE SANT JORDI: Crema de patates, porro i cigrons ecològics
Lluç amb tempura i amanida de panís i tomàquet Fruita en almívar |
24 Arròs tres delícies (pèsols, truita francesa, pastanaga, panís, gambetes) Mandonguilles amb salsa de ceba (ceba, brou de carn, oli d’oliva) Fruita del temps |
25 Fideus guisats amb sípia i gambetes (brou de peix, ceba, tomàquet, oli d’oliva) Hamburguesa de verdures i pollastre amb amanida Iogurt |
Kcal: 623 Lip: 24 Prot: 25 HC: 76 | Kcal: 702 Lip: 24 Prot: 26 HC: 96 | Kcal: 711 Lip: 24 Prot: 31 HC: 94 | Kcal: 660 Lip: 22 Prot: 46 HC: 69 | |
28 Llacets amb pernil i formatge ratllat Pollastre arrebossat amb amanida de fruites Fruita del temps |
29 Amanida de cigrons amb (tonyina, tomàquet, pastanaga i oli d’oliva) Truita de carbassó i patata amb amanida Fruita del temps |
30 Bullit de patata, bajoca, pèsols i maionesa Fricandó de porc (pastanaga, ceba, tomàquet i oli d’oliva) Fruita del temps |
||
Kcal: 675 Lip: 25 Prot: 28 HC: 85 | Kcal: 708 Lip: 23 Prot: 29 HC: 96 | Kcal: 694 Lip: 25 Prot: 28 HC: 89 |
* El menú inclou tots els dies amanida
* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Un dia al mes es portarà fruita en almívar
* Totes les verdures utilitzades per Catering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics son tots amb certificat, i tots els productes que podem de proximitat.
Setmana de la diversitat
0Aquí podeu veure el cartell de les activitats de la setmana de la diversitat que estan fent al menjador.
Que us ho passeu bé!
Menu de març
0Aquí teniu el menú de març i les recomanacions.
Dilluns |
Dimarts |
Dimecres |
Dijous |
Divendres |
3 Arròs a la cubana amb ou dur i tomàquet
Llom de porc al forn amb cebetes Fruita fresca |
4 Sopa de verdures en juliana (pastanaga, api, xirivia) amb lletres de pasta ecològica
Mandonguilles mixtes (vedella i porc) amb salsa de tomàquet i ceba Fruita fresca |
5 Cigrons de cultiu ecològic amb sofregit de ceba, tomàquet, all, pastanaga i oli) i espinacs Delícies de lluç amb salsa de cebetes i gambes Fruita del temps |
6 Arròs a la milanesa (panís, pernil dolç, formatge ratllat)
Truita francesa amb tiretes de pernil dolç i amanida Fruita fresca |
7 Macarrons a la bolonyesa (salsa de tomàquet i carn picada)
Croquetes de pollastre amb amanida de poma i panses Iogurt ecologic |
Kcal: 700 Lip: 27 Prot: 34 HC: 90 | Kcal: 687 Lip: 24 Pro: 23 HC: 95 | Kcal: 720 Lip: 30 Pro: 25 HC: 90 | Kcal: 687 Lip: 35 Pro: 23 HC: 96 | Kcal: 712 Lip: 27 Pro: 29 HC: 87 |
10 Crema de carbassó (carbassó, patata i ceba) amb crostons de pa
Hamburguesa de vedella amb amanida d’escarola i olives Iogurt |
11 Llenties estofades de cultiu ecològic (ceba, tomàquet, pebrot verd)
Truita de patata amb amanida
Fruita fresca |
12 Espaguetis amb tomàquet i tonyina
Pernilets de pollastre al forn amb carbassó i xampinyons saltejats Fruita en almívar |
13 Arròs tres delícies (pèsols, truita francesa, pastanaga, panís, gambetes)
Lluç arrebossat amb tomàquet escalivat
Fruita fresca |
14 Sopa de peix (cap de rap fresc, peix de roca fresc, sofregit de ceba i tomàquet) amb conxes
Rodó de gall dindi amb salsa i xampinyons i ceba Fruita fresca |
Kcal: 700 Lip: 24 Pro: 25 HC: 95 | Kcal: 728 Lip: 25 Pro: 33 HC: 89 | Kcal: 695 Lip: 24 Pro: 29 HC: 83 | Kcal: 698 Lip: 26 Pro: 30 HC: 88 | Kcal: 715 Lip: 25 Pro: 28 HC: 90 |
17 Fideus guisats amb sípia i gambetes (ceba, tomàquet, oli d’oliva)
Lluç al forn amb cebeta i patata
Fruita fresca |
18 Verdura de patata pèsols, bròquil i allada d’oli d’oliva amb encenalls de pernil
Fricandó de vedella amb salsa (pastanaga, ceba, tomàquet) Fruita fresca |
19 Arròs amb carbassó i tiretes de gall dindi amb cebeta
Pit de pollastre a la planxa amb tomàquet escalivat Fruita fresca
|
20 Cigrons estofats de cultiu ecològic amb verdures (ceba, pastanaga, alls i pebrot)
Truita francesa amb formatget i amanida de tomàquet i panís
Iogurt |
21 Crema d’espinacs (patata, porro, espinacs, oli d’oliva)
Canelons de carn al forn amb formatge
Fruita fresca |
Kcal: 7200 Lip: 25 Pro: 32 HC: 86 | Kcal: 685 Lip: 24 Pro: 28 HC: 88 | Kcal: 697 Lip:25 Pro: 25 HC:89 | Kcal: 701 Lip:25 Pro: 28 HC:96 | Kcal: 725 Lip:26 Pro: 25 HC:91 |
24 Sopa de brou d’au (amb mandonguilletes, api, pastanaga)
Hamburguesa de pollastre i porro amb amanida de panís Iogurt ecologic |
25 MENU ESPECIAL!! FESTA DE LA DIVERSITAT
Llenties guisades amb arròs del delta, pastanaga, ceba, tomàquet i oli)
Truita de patata i ceba amb amanida
Fruita fresca |
26 Bullit de patata i bajoca fresca
Llom a la planxa amb cebeta i pastanaga
Fruita fresca |
27 Llacets amb pernil dolç i formatge
Lluç en salsa marinera
Fruita fresca |
28 Daus de gall dindi guisats (pèsols, ceba, pastanaga, alls, pebrot i tomàquet)
Croquetes de pernil amb xips
Natilles |
Kcal: 713 Lip: 25 Pro: 29 HC: 93 | Kcal: 704 Lip: 26 Pro: 33 HC: 92 | Kcal: 701 Lip: 23 Pro: 26 HC: 90 | Kcal: 731 Lip: 24 Pro: 30 HC: 95 | Kcal: 700 Lip: 27 Pro: 22 HC: 95 |
31 Espaguetis de cultiu ecològic amb tomàquet, all i formatge
Truita francesa amb amanida de poma i fruits secs Fruita del temps |
||||
Kcal: 706 Lip: 25 Pro: 26 HC: 92 |
* Totes les verdures utilitzades per Catering Constantí són naturals. Els productes ecològics, tenen certificació. Estem introduint productes de proximitat.* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Un dia al mes es portarà fruita en almívar.
* Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.