ÉS MILLOR EL SUC NATURAL O INDUSTRIAL catalan[1]

Menú gener 2014

Al menjadors els monitors i tos ens estem esforçant força per continuar amb les dinamitzacions, concursos
i tornejos. Aquest trimestres ens espera un carnaval molt divertit i els menus especials també continuen.

Esperem que així us pogueu descarregar algunes recomanacions alimentàries que ens fan els nostres dietistes i el menú.

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

8

Macarrons de cultiu ecològic a la bolonyesa (ceba, tomàquet, all i carn)

Filet de lluç amb cebeta juliana

Fruita fresca

9

Arròs a la marinera (brou de peix ceba, tomàquet, all, sípia i gambes)

Croquetes de pernil amb amanida d’enciam  i escarola amb blat de moro

Fruita fresca

10

Llenties estofades amb sofregit de ceba, pebrot vermell, tomàquet)

Llonganissa a la planxa amb amanida

Iogurt

Kcal: 689   Lip: 23   Prot: 27   HC: 91

Kcal: 700   Lip: 27   Prot: 20   HC: 85

Kcal: 692   Lip: 25   Prot: 28   HC: 91

13

Crema de porro, carbassa i patata amb oli d’oliva

Mandonguilles mixtes amb pèsols i sofregit de tomàquet

Fruita fresca

14

Arròs del delta amb saltat de pernil dolç amb pastanaga ratllada, oli d’oliva i cebeta sofregida

Rodanxa de lluç al forn aromatitzat amb llimona i amanida de enciam i magrana

Fruita fresca

15

Cigrons  de l’àvia amb espinacs i sofregit de ceba, tomàquet i pebrot verd

Pollastre al forn amb herbes provençals

Iogurt de granja

16

Bullit de pèsols, patata i pastanaga amb oli d’oliva de la terra

Hamburguesa d’espinacs amb vedella amb tomàquet al forn

Fruita fresca

17

Tallarines ecològiques amb salsa de formatge

Truita de patata amb amanida d’hivern(escarola, enciam,api i pastanaga)

Iogurt

Kcal: 720   Lip: 24   Prot: 31   HC: 93

Kcal: 703   Lip: 23   Prot: 27   HC: 92

Kcal: 690   Lip: 24   Prot: 25   HC: 89

Kcal: 665   Lip: 24   Prot: 29   HC: 82

Kcal: 718   Lip: 26   Prot: 32   HC: 97

20

Arròs a la milanesa (pèsols, pernil, tomàquet, ceba i formatge)

Rodó de vedella amb salseta  de xampinyons

Fruita fresca

21

Sopa jardinera amb pistons

Pernilets al forn amb pastanaga i ceba

Fruita fresca

22

Crema de carbassó i patata amb formatget i crostons de pa

Lluç en salsa verda

Fruita en almívar

23

Llenties ecològiques a la jardinera (triturat de ceba, pastanaga, tomàquet i pebrot)

Truita a la francesa amb amanida i pernil dolç

Fruita fresca

24

Fideus  amb pollastre i verdures

Palets de lluç amb amanida d’escarola, enciam, poma i pastanaga

Natilles

Kcal: 712   Lip: 27   Prot: 29   HC: 87

Kcal: 696   Lip: 24   Prot: 24   HC: 95

Kcal: 687   Lip: 25   Prot: 26   HC: 94

Kcal: 730   Lip: 24   Prot: 30   HC: 88

Kcal: 695   Lip: 27   Prot: 29  HC: 89

27

Verdura de patata, bajoca plana i maionesa

Gall dindi al forn amb amanida

Fruita del temps

28

Sopa de peix (rap, galeres, sofregit)

Mandonguilles de pollastre amb salsa de tomàquet

Fruita fresca

29

Macarrons amb picada ecològica de verdures (pastanaga, porro, ceba i tomàquet)

Lluç amb salseta  amb amanida de enciam de fruits secs i poma

Fruita del temps

30

Cigrons estofats amb  i sofregit de pebrot ,ceba,alls,tomàquet)

Llom a la planxa amb albergínia en tempura

Fruita fresca

31

Arròs tres delícies (pastanaga, pernil serrà, panís, alls i oli d’oliva)

Truita de carbassó i patates  amb amanida de enciam i escarola

Iogurt ecològic

Kcal: 725   Lip: 25   Prot: 26   HC: 92

Kcal: 710   Lip: 24   Prot: 30   HC: 88

Kcal: 700   Lip: 26   Prot: 25   HC: 86

Kcal: 729   Lip: 26   Prot: 25   HC: 86

Kcal: 698   Lip: 27   Prot: 30   HC: 83

 

                                                                            Sanitari R.G.S. 26050437

 

 

* Un dia al mes es portarà fruita en almívar

 

* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Catering Grup Constanti es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.

 

Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos

 

oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol

 

dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com

 

o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12

 

Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética  Nº C.A.T 01096