Menu del mes de maig
Estimades famílies:
Aquest curs ja entra en la seva recta final.
Aquí teniu el menú del mes de maig:
Esperem que es pugui veure bé ja que seguim sense poder resoldre aquests problemes tècnics.
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres |
4
FESTIU |
5
Bajoca amb patata i i ou dur
Rodó de porc amb salsa de xampinyons ( ceba,tomàquet i xampinyons)
Fruita del temps |
6
Fideus guisats amb sípia, gambetes tomàquet i ceba Pollastre a la taronja( ceba taronja tomàquet natural )
PAINTEGRAL Fruita del temps |
7
Llenties ecològiques estofades ( all, ceba,tomàquet,pebrot) (tomàquet,ceba,i pebrot ) Medalló de lluç al forn amb salsa de galeres
Fruita del temps |
8
Amanida de pasta de colors amb pernil dolç, pastanaga ratllada, tomàquet i oli d’oliva Hamburguesa mixta amb daus de carbassó
Iogurt |
Kcal: 712 Lip: 23
Prot: 30 HC: 94 |
Kcal: 678 Lip: 23
Prot: 34 HC: 83 |
Kcal: 756 Lip: 26
Prot: 30 HC: 100 |
Kcal: 711 Lip: 26
Prot: 29 HC: 92 |
Kcal: 679 Lip: 25
Prot: 30 HC: 85 |
11
Vichyssoise ( crema de patata i porro )
Bacallà al forn amb tomàquet
Fruita del temps |
12
Cigrons estofats amb bledes ecològiques (ceba, tomàquet, all, pebrot oli )
Salsitxes de porc al forn amb espàrrecs saltejats
Fruita del temps |
13
Macarrons ecològics amb tofu i seità i verdures Gall dindi a la planxa amb salseta (pastanaga, tomàquet i ceba)
Fruita del temps |
14
Amanida russa (patata, pastanaga, pèsols, tonyina maionesa i ou dur) Mandonguilles de peix amb salseta (lluç,tomàquet,ceba)
Fruita del temps |
15
Paella de peix (sèpia,musclos,gambes,tomàquet pebrot) Croquetes de pollastre amanida de fruita fresca (poma, préssec)
Iogurt ecològic |
Kcal: 716 Lip: 23
Prot: 31 HC: 94 |
Kcal: 751 Lip: 24
Prot: 44 HC: 91 |
Kcal: 726 Lip: 26
Prot: 21 HC: 102 |
Kcal: 679 Lip: 25
Prot: 30 HC: 84 |
Kcal: 696 Lip: 26
Prot: 28 HC: 87 |
18
Trinxat de bleda i patata a l’allet
Botifarra de pollastre amb cebeta i amanida de enciam i olives verdes negres i pastanaga
Fruita del temps |
19
Tallarines integrals amb verdures i calamar( calamar,tomàquet,ceba)
Escalopa de llom amb amanida de tomàquet i pastanaga PA INTEGRAL Fruita del temps |
20
Arròs amb tomàquet i pernil dolç
Lluç en salsa verda( ceba, julivert ,oli)
Fruita del temps |
21
Amanida de cigrons amb patata,pernil dolç olives i oli de oliva)
Pollastre al forn amb patata al caliu
Fruita del temps |
22
Espaguetis integrals a la carbonarà ( llet, bacó i xampinyons)
Truita de carbassó amb escarola amb tonyina
Iogurt |
Kcal: 684 Lip: 26
Prot: 30 HC: 83 |
Kcal: 819 Lip: 28
Prot: 30 HC: 101 |
Kcal: 746 Lip: 25
Prot: 40 HC: 85 |
Kcal: 727 Lip: 20
Prot: 32 HC: 104 |
Kcal: 770 Lip: 20
Prot: 38 HC: 102 |
25
Crema de carbassó (carbassó, patata, ceba i oli d’oliva) amb formatget
Mandonguilles a la jardinera (pastanaga, tomàquet, ceba i patata)
Fruita del temps |
26
Llenties estofades ecològiques (pebrot, tomàquet, ceba i pastanaga)
Bacallà al forn amb tomàquet
Fruita del temps |
27
Amanida de arròs amb tonyina,ou dur ,pastanaga natural,olives negres i oli oliva)
Hamburguesa de pollastre amb cebeta confitada i amanida de tomàquet de l’hort
Fruita del temps |
28
Bullit de patata i bajoca amb tonyina i maionesa
Rodo de vedella al forn amb cebetes
Fruita del temps |
29
Macarrons a la bolonyesa (carn mixta,pastanaga,porro i tomàquet) amb formatge ratllat Nuggtes de pollastre amb chips
Refresc de taronja Iogurt natural amb melmelada de figues |
Kcal: 688 Lip: 25
Prot: 28 HC: 87 |
Kcal: 733 Lip: 24
Prot: 35 HC: 94 |
Kcal: 706 Lip: 23
Prot: 30 HC: 94 |
Kcal: 713 Lip: 22
Prot: 38 HC: 89 |
Kcal: 745 Lip: 27
Prot: 27 HC: 98 |
* El menú inclou tots els dies amanida. * Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc)
* Totes les verdures utilitzades per Càtering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics estan certificats, i tots els productes que podem de proximitat.
Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient. Sanitari R.G.S. 26050437
Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12
Roser Montané-Directora de Cesnut – D. Nutrició Humana y dietètica Nº C.A.T 01096
Benvolguts/des
D’aquest mes us volem destacar:
- Introducció de més productes integrals. Tallarins i pa. Ja sabeu que a la farina blanca refina, li treuen molta part de la fibra i nutrients.
- Hamburgueses, botifarres, mandonguilles … d’altres gustos i ingredients: mixtes, de peix, de pollastre.
- Iogurt amb figues …
Sabem que aquests petits canvis que anem consolidant i que cada mes anem introduint, són un repte pel nostre equip educatiu. Els nostres monitors/es, poc a poc, van animant al vostre fill/a a tastar nous aliments, noves combinacions, i sobretot, a gaudir d’una alimentació més sana i equilibrada.
Aquestes propostes, canvis, … estan dins d’un programa de millora alimentària que hem anomenat “I MÉS”, del qual hem fet un petit vídeo explicant-ho, el podeu trobar a www.enxarxa.cat
Ànim i a gaudir menjant !!!
Aquest article va ser publicat per ampaescolaspisp a 3 maig 2015 20:04, i arxivat sota Curs 2014-2015, Menú menjador. Segueix els comentaris a RSS 2.0. Podeu deixar una resposta o afegir un retroenllaç al teu bloc.
Deixa un comentari