Menú de març
Hola a tots:
Aquí us penjem el menú de març i també uns suggeriments pels sopars que esperem que us ajudin.
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres |
2
Sopa d’au amb pistons i daus de pastanaga
Llom arrebossat amb patates fregides.
Fruita del temps |
3
Crema de carbassó
Pollastre al forn amb verdura en tempura
Fruita del temps |
4
Pèsols amb patata saltejats amb encenalls de pernil salat i ou
Rosada al forn amb daus de tomàquet
Fruita del temps |
5
Macarrons integrals a la napolitana (sofregit de tomàquet i formatge)
Rodó de paó al forn amb salseta de xampinyons.
Fruita del temps |
6
Arròs a la marinera (gambetes, sípia, brou de peix)
Palets de lluç amb amanida d’escarola, enciam, poma i pastanaga
Iogurt |
Kcal: 622 Lip: 22
Prot: 24 HC: 87 |
Kcal: 679 Lip: 22
Prot: 28 HC: 84 |
Kcal: 704 Lip: 22
Prot: 47 HC: 79 |
Kcal: 706 Lip: 24
Prot: 27 HC: 96 |
Kcal: 731 Lip: 24
Prot: 30 HC: 99 |
9
Verdura de patata i bajoca tendra
Hamburguesa de vedella amb cebeta cuita
Fruita del temps
|
10
Arròs tres delícies (pastanaga, pernil serrà, panís, alls i oli d’oliva)
Pollastre amb prunes i poma
Fruita del temps
|
11
Espirals amb tomàquet amb trossets de pernil dolç
Truita de carbassó amb amanida d’enciam, pastanaga i olives
Fruita del temps |
12
Llenties ecològiques a la jardinera (triturat de ceba, pastanaga, tomàquet i pebrot)
Lluç amb salsa verda (brou,all,julivert,ceba)
Fruita del temps |
13
Estofat de vedella amb patata i pastanaga (sofregit de ceba, tomàquet, oli oliva)
Croquetes de pernil amb amanida de temporada panses i poma Iogurt ecològic |
Kcal: 619 Lip: 26
Prot: 28 HC: 68 |
Kcal: 649 Lip: 24
Prot: 27 HC: 83 |
Kcal: 689 Lip: 23
Prot: 27 HC: 93 |
Kcal: 712 Lip: 25
Prot: 24 HC:85 |
Kcal: 735 Lip: 26
Prot: 36 HC: 89 |
16
Bledes ecològiques amb patates saltejades
Llonganissa mixta a la planxa amb amanida de cogombre i pastanaga
Fruita del temps |
17
Sopa de peix (rap, galeres, sofregit)
Mandonguilles de pollastre guisades (tomàquet, ceba, pebrot, brou vegetal)
Fruita del temps |
18
Arròs amb tallet pernil dolç, oli d’oliva i tomàquet fregit
Sardines arrebossades amb amanida de pastanaga
Fruita del temps |
19
Cigrons estofats amb ou dur i sofregit de pebrot i ceba
Croquetes de pernil amb amanida verda i pastanaga ratllada
Fruita del temps |
20
Tallarines ecològiques amb salsa de formatge
Bacallà al forn amb salseta de tomàquet i alls tendres
Iogurt ecològic |
Kcal: 669 Lip: 25
Prot: 32 HC: 76 |
Kcal: 635 Lip: 21
Prot: 30 HC: 79 |
Kcal: 712 Lip: 26
Prot: 24 HC: 95 |
Kcal: 662 Lip: 22
Prot: 41 HC: 87 |
Kcal: 709 Lip: 23
Prot: 28 HC: 97 |
23
Arròs amb tomàquet casolà i ou ratllat
Llonganissa a la planxa amb albergínia.
Fruita del temps |
24
Verdura de patata,pastanaga i bajoca
Tonyina amb tempura amb amanida de tomàquet i remolatxa
Fruita del temps |
25
Llenties estofades amb sofregit de ceba, pebrot vermell, tomàquet)
Truita de espinacs amb amanida de enciam i cogombre.
Fruita del temps |
26
Sopa de brou de verdures amb estrelletes (pastanaga, porro, api, patata, nap i pasta) Rostit de porc amb salsa de poma
Fruita del temps |
27
Fideuà amb gambetes i brou de peix
Nuggets de pollastre amb chips
Natilles |
Kcal: 670 Lip: 24
Prot: 29 HC: 87 |
Kcal: 635 Lip: 21
Prot: 30 HC: 79 |
Kcal: 697 Lip: 23
Prot: 28 HC: 90 |
Kcal: 669 Lip: 25
Prot: 26 HC: 83 |
Kcal: 763 Lip: 31
Prot: 27 HC: 94 |
* El menú inclou tots els dies amanida. * Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc)
* Totes les verdures utilitzades per Càtering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics estan certificats, i tots els productes que podem de proximitat.
Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient. Sanitari R.G.S. 26050437
Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12
Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética Nº C.A.T 01096
En aquest mes de març us volem fer èmfasi en introduccions que estem fent al menú:
- Continuem amb la idea de dos dies de peix, inclús alguna fideuà !!!
- Acompanyaments de verdura, de tomaca, salseta de xampinyons, prunes i poma amb el pollastre, … Bé, un seguit d’acompanyaments diferents a les patates fregides o xips. Nous gustos, noves textures, … anem fem petits passos …
Sabem que aquests petits canvis que anem consolidant i que cada mes anem introduint, són un repte pel nostre equip educatiu. Els nostres monitors/es, poc a poc, van animant al vostre fill/a a tastar nous aliments, noves combinacions, i sobretot, a gaudir d’una alimentació més sana i equilibrada.
Aquestes propostes, canvis, … estan dins d’un programa de millora alimentària que hem anomenat “I MÉS”, del qual hem fet un petit vídeo explicant-ho, el podeu trobar a www.enxarxa.cat
Ànim i a gaudir menjant !!!
SOPARS
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres |
2
Llenties amb tomàquet casolà
Truita al gust amb pastanaga baby
Fruita de temporada |
3
Sopa de fideus
Peix blau (salmó, tonyina, sardines…) al forn amb patates y ceba
Bol de iogurt amb fruits secs
|
4
Arròs saltejats amb carbassó
Peix blanc (rap, lluç, llenguado, rosada…) a la planxa amb amanida verda
Fruita de temporada |
5
Amanida de tomàquet i mozzarella
Truita de patata i ceba
Iogurt |
6
Verdures al forn amb salsa romesco
Pa amb tomàquet i gall d´indi/pernil del país /pernil dolç
Fruita de temporada |
9
Fideus verdures y salsa de tomàquet
Peix blau (salmó, tonyina, sardines…) a la crema
Fruita de temporada |
10
Mongetes blanques guisades amb verdures
Pollastre a la planxa amb pebrot escalivat
Iogurt de sabors
|
11
Coliflor amb patata bullida
Peix blanc (rap, lluç, llenguado, rosada…) al forn amb muntanyeta d`arròs
Fruita de temporada
|
12
Sopa de estrelletes
Truita de xampinyons amb amanida verda
Fruita de temporada
|
13
Amanida verda
Arròs amb carn picada i sofregit de tomàquet
Batut de maduixa
|
16
Sopa d´au amb cigrons
Remenat d´ous amb gambetes
Fruita del temps |
17
Crema de carbassa
Peix blanc (rap, lluç, llenguado, rosada…) amb salsa verda
Fruita de temporada |
18
Tomàquet amanit
Arròs tres delícies (pèsols, pernil i truita a la francesa)
Compota de pera amb xocolata |
19
PLAT UNIC COMPLET
Carn blanca (pollastre, gall d´indi, conill..) guisada amb carxofa i daus de patata
Fruita de temporada |
20
Pasta amb juliana de verdures
Llom a la planxa amb formatge fos
Fruita de temporada |
23
Llenties guisades amb pastanaga, ceba, pebrot
Carn blanca (pollastre, gall d´indi, conill..) a la planxa amb amanida verda
Fruita de temporada |
24
Sopa d´au amb lletres
Peix blau al forn amb xampinyons saltejats
Fruita del temps |
25
PLAT UNIC COMPLET
Patates farcides de verdures i bacallà gratinades
Iogurt natural |
26
Arròs amb salsa de tomàquet
Truita de carbassó amb amanida variada
Fruita del temps |
27
Crema de verdures al gust
Frankfurt amb patata al forn
Fruita de temporada |
Aquest article va ser publicat per ampaescolaspisp a 1 març 2015 22:51, i arxivat sota Curs 2014-2015, Menú menjador. Segueix els comentaris a RSS 2.0. Podeu deixar una resposta o afegir un retroenllaç al teu bloc.
Deixa un comentari