Menú de febrer
Aquí teniu el menú de febrer.
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres |
2
Sopa de verdures ( pastanaga,porro,i pollastre) amb pistons.
Rodó de vedella amb xampinyons i patatetes naturals
Fruita del temps |
3
Arròs a la cubana amb tomàquet i ou dur
Lluç al forn amb amanida d’enciam, tomàquet i pastanaga
Fruita del temps |
4
Llenties estofades de cultiu ecològic (ceba, tomàquet, pebrot verd)
Salsitxa amb amanida d’enciam i moresc
Fruita del temps |
5
Verdura de bajoca i patata amb pernil i ou ratllat
Pernilets de pollastre a la jardinera (pastanaga, pebrot, xampinyons, ceba i oli d’oliva)
Fruita del temps |
6
Macarros integral amb verduras de temporada
Palets de lluç amb amanida de enciam i fruits secs Pa integral Iogurt |
Kcal: 676 Lip: 24
Prot: 38 HC: 75 |
Kcal: 728 Lip: 26
Prot: 31 HC: 93 |
Kcal: 711 Lip: 25
Prot: 26 HC: 94 |
Kcal: 679 Lip: 25
Prot: 30 HC: 85 |
Kcal: 703 Lip: 27
Prot: 20 HC: 95 |
9
Arròs a la milanesa (pèsols, pernil, tomàquet, ceba i formatge)
Bacallà al forn sobre llit de carbassó i ceba
Fruita del temps
|
10
Cigrons amb bledes ecològiques
Pernil ets de pollastre a la llimona
Fruita del temps
|
11
Crema d’espinacs (patata, porro, espinacs, oli d’oliva)
Hamburguesa de vedella a la planxa amb cebeta y tomàquet confitat
Fruita del temps
|
12
Tallarines ecològiques amb salsa de formatge
Truita de carbassó amb amanida d’enciam, olives i tomàquet
Fruita del temps |
13
MENÚ ESPECIAL CARNAVAL
Pizza de pernil dolç i formatge
Botifarra de pollastre amb chips
Suc i postra especial
|
Kcal: 713 Lip: 17
Prot: 30 HC: 95 |
Kcal: 671 Lip: 29
Prot: 22 HC: 78 |
Kcal: 626 Lip: 22
Prot: 27 HC: 80 |
Kcal: 722 Lip: 23
Prot: 29 HC: 98 |
Kcal: 715 Lip: 26
Prot: 21 HC: 95 |
FESTA |
17
Tallarines ecològics amb verdures i calamar
Escalopa de llom amb amanida de tomàquet i pastanaga
Fruita del temps |
18
Arròs amb tomàquet i pernil dolç
Lluç en salsa verda
Fruita del temps |
19
Mongetes del ganxet estofades (pastanaga, tomàquet, porro, ceba)
Pollastre al forn amb patata al caliu
Fruita del temps |
20
Verdura de patata i bajoca al allet
Lluç amb tempura amb tomàquet
Iogurt ecològic |
Kcal: 729 Lip: 18
Prot: 30 HC: 101 |
Kcal: 746 Lip: 25
Prot: 40 HC: 85 |
Kcal: 727 Lip: 20
Prot: 32 HC: 104 |
Kcal: 698 Lip: 20
Prot: 38 HC: 84 |
|
23
Arròs a banda (caldo de peix amb calamars)
Sardines amb tomàquet
Fruita del temps |
24
Sopa de rap amb pasta i gambetes
Pollastre a l’allet amb amanida d’ensiam, moresc i pastanaga
Fruita del temps |
25
Llenties amb sofregit (pebrot, ceba, tomàquet)
Ous durs amb pistó
Fruita del temps |
26
Bledes ecològiques amb patates saltejades
Mandonguilles mixtes amb salsa de tomàquet
Fruita del temps |
27
Amanida de patata (patata, blat de moro, maionesa, tonyina)
Filet de rosada al forn amb amanida d’enciam tomàquet i fruits secs
Flam |
Kcal: 711 Lip: 26
Prot: 29 HC: 92 |
Kcal: 695 Lip: 23
Pro: 29 HC: 93 |
Kcal: 704 Lip: 26
Pro: 33 HC: 92 |
Kcal: 692 Lip: 23
Prot: 34 HC: 87 |
Kcal: 734 Lip:27
Pro: 25 HC:91 |
* El menú inclou tots els dies amanida. * Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc)
* Totes les verdures utilitzades per Càtering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics estan certificats, i tots els productes que podem de proximitat.
Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient. Sanitari R.G.S. 26050437
Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12
Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietètica Nº C.A.T 01096
Benvolguts/des
En aquest mes de febrer us volem fer èmfasi en introduccions que estem fent al menú:
- Cada setmana tenim dos dies de peix, i el dilluns 23 sardines !!!, peix tant de casa nostra. Ja serà la segona vegada que les posem aquest curs, i la primera, arrebossades var ser tot un repte i un èxit.
- Botifarra de pollastre el darrer divendres. Ja sabeu que com “carn” el pollastre compte molt menys greixos que el porc.
- Estem introduint una verdura molt d’hivern, les bledes, estofades amb cigrons el dia 10 i el dia 26 acompanyant a la patata.
Sabem que aquests petits canvis que anem consolidant i que cada mes anem introduint, són un repte pel nostre equip educatiu. Els nostres monitors/es, poc a poc, van animant al vostre fill/a a tastar nous aliments, noves combinacions, i sobretot, a gaudir d’una alimentació més sana i equilibrada.
Aquestes propostes, canvis, … estan dins d’un programa de millora alimentària que hem anomenat “I MÉS”, del qual hem fet un petit vídeo explicant-ho, el podeu trobar a www.enxarxa.cat
Ànim i a gaudir menjant !!!
Aquest article va ser publicat per ampaescolaspisp a 5 febrer 2015 8:12, i arxivat sota Curs 2014-2015, Menú menjador. Segueix els comentaris a RSS 2.0. Podeu deixar una resposta o afegir un retroenllaç al teu bloc.
Deixa un comentari