Menú gener 2015
Aquí teniu el menú del mes.
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres |
1
FESTIU 2015!! |
2
FESTIU |
|||
5
FESTIU |
6
FESTIU |
7
FESTIU |
8
Macarrons a la bolonyesa ( pastanaga,carn mixta,porro i tomàquet )
Delícies de peix amb patates fregides
Fruita del temps |
9
Sopa de verdures amb pollastre, pastanaga,porro, i pollastre )
Llom omega 3 amb salseta i xampinyons.
Iogurt |
Kcal: 712 Lip: 26
Prot: 24 HC:95 |
Kcal: 709 Lip: 23
Prot: 28 HC: 97 |
|||
12
Amanida de patata (patata, blat de moro, maionesa, tonyina)
Salsitxes al forn amb samfaina
Fruita del temps |
13
Fideua de peix amb gambetes
Ventresca de lluç arrebossada amb amanida d’hivern (enciam, moresc, fruits secs) Fruita del temps |
14
Mongetes de ganxet amb arròs estofades amb verdures
Truita de patates amb amanida de de temporada Fruita del temps |
15
Crema de pastanaga amb rostes casolanes
Pollastre a l´ast amb xips
Fruita del temps |
16
Sopa dau amb estrelles( pastanaga,porro,patata i pollastre)
Mandonguilles mixtes a la jardinera
Flam |
Kcal: 659 Lip: 22
Prot: 25 HC: 92 |
Kcal: 635 Lip: 21
Prot: 30 HC: 79 |
Kcal: 731 Lip: 24
Prot: 30 HC: 89 |
Kcal: 637 Lip: 24
Prot: 27 HC: 87 |
Kcal: 702 Lip: 24
Prot: 32 HC: 89 |
19
Verdura tricolor (patata, pastanaga, mongeta verda)
Croquetes de pernil amb amanida d’escarola, pastanaga i poma
Fruita del temps |
20
Sopa de carn dolla ( pollastre,vedella,pastanaga,pilotes ,pastanaga,col,porro i patata)
Ous durs amb pistó
Fruita del temps |
21
Macarrons integrals amb picada vegetal (setià i tofu)
Lluç al forn sobre llit de carbassó amb amanida verda
Fruita del temps |
22
Llenties saltejades amb xoriço i tomàquet casolà
Pollastre a la planxa amb xampinyons saltejats
Fruita del temps |
23
Arròs amb verdures i tires de pollastre
Hamburguesa de pollastre amb pastanaga i porro i amanida
Iogurt ecològic |
Kcal: 724 Lip: 30
Prot: 41 HC: 68 |
Kcal: 893 Lip: 40
Prot: 36 HC: 96 |
Kcal: 715 Lip: 26
Prot: 21 HC: 95 |
Kcal: 722 Lip: 23
Prot: 29 HC: 98 |
Kcal: 732 Lip: 24
Prot: 29 HC: 98 |
26
Patates guisades amb verdures i carn
Bacallà amb tomàquet a cuadrets natural
Fruita del temps |
27
Cigrons amb bledes ecològiques
Pollastre rostit amb amanida (enciam, tomàquet i pastanaga)
Fruita del temps |
28
Tallarines amb verdures i calamar
Llonganissa amb cebeta confitada
Fruita del temps
|
29
Sopa de rap amb arròs
gall dindi amb salsa de llimona
Fruita del temps |
30
Crema de carbassa amb un toc de formatge
Nuggets de pollastre amb patates chips Taronjades Iogurt ecològic |
* El menú inclou tots els dies amanida. * Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc
* Totes les verdures utilitzades per Càtering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics estan certificats, i tots els productes que podem de proximitat.
Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient. Sanitari R.G.S. 26050437
Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12
Roser Montané-Directora de Cesnut – D. Nutrició Humana y dietètica Nº C.A.T 01096
Benvolguts/des
Comencem un nou any, i ja tenim el menú del gener. D’aquest mes us volem destacar:
- consolidació de les mongetes/fesols estofats. Vam provar-ho i ha funcionat, als nens els hi agrada i dietèticament són molt interessants.
- Augment del peix: en sopa, amb tomaca, al forn. Ja sabeu que un indicador de dieta saludable és la quantitat de peix sobre la carn.
- El dia 23 hamburguesa de pollastre. Ja hem introduït la de conill que va ser un gran èxit, i ara provem amb la de pollastre.
Sabem que aquests petits canvis que anem consolidant i que cada mes anem introduint, són un repte pel nostre equip educatiu. Els nostres monitors/es, poc a poc, van animant al vostre fill/a a tastar nous aliments, noves combinacions, i sobretot, a gaudir d’una alimentació més sana i equilibrada.
Aquestes propostes, canvis, … estan dins d’un programa de millora alimentària que hem anomenat “I MÉS”, del qual hem fet un petit vídeo explicant-ho, el podeu trobar a www.enxarxa.cat
Ànim i a gaudir menjant !!!
Aquest article va ser publicat per ampaescolaspisp a 26 gener 2015 23:04, i arxivat sota Curs 2014-2015, Menú menjador. Segueix els comentaris a RSS 2.0. Podeu deixar una resposta o afegir un retroenllaç al teu bloc.
Deixa un comentari