Aquí us fem arribar el menú d’octubre, les recomanacions del mes i uns possibles suggeriments pels sopars.

De moment no ens és possible penjar el menú per descarregar-lo. Disculpeu les molèsties.

 

 

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
    1

Sopa de rap amb pasta i gambetes

 

Pernilets de pollastre amb verdures ecològiques

 

Fruita del temps

2

Arròs a la cubana

 

Estofat de carn magre amb pastanaga i patata

 

Fruita del temps

3

Amanida de patata amb tonyina, olives i pastanaga

 

Hamburguesa de pollastre amb cebeta i carbassó confitat

 

Iogurt ecològic

    Kcal: 620     Lip:  25 Prot: 25         HC: 71 Kcal:  740    Lip: 22  Prot:  29.        HC: 106 Kcal: 711      Lip:  27  Prot:  42        HC: 56.
6

Crema de carbassó (carbassó, patata, ceba)

 

Croquetes de pollastre casolanes amb amanida d’escarola, tomàquet i panís

 

Fruita del temps

7

Macarrons integrals amb picada vegetal (tofu i seità)

 

Salsitxes amb samfaina

 

 

Fruita en almívar

8

Mongetes de ganxet estofades amb verdures

 

Filet de rosada  planxa amb amanida d’enciam tomàquet i fruits secs

 

Fruita del temps

9

Bullit de patata, pèsols i pastanaga amb maionesa

 

Pernilets de pollastre al allet

 

 

Fruita del temps

10

Arròs a la cubana amb pernil dolç

 

 

Truita de patates i ceba amb amanida d’enciam, olives i tomàquet

 

Iogurt

Kcal: 610      Lip:  31  Prot:  16        HC: 66 Kcal: 747. Lip:13. Prot:  36   HC: 120. Kcal: 758.     Lip:  24.  Prot: 39      HC: 95. Kcal: 601.       Lip:  27.  Prot:  27       HC: 60. Kcal: 668.   Lip:  31  Prot:  23.      HC: 69
13

Espirals a la bolonyesa (carn picada, tomàquet i ceba)

 

Hamburguesa a la planxa amb amanida de tomàquet

 

Fruita del temps

14

Amanida de patata (tonyina, maionesa, blat de moro)

 

Truita francesa amb formatge i amanida d´escarola i mangrana

 

Fruita del temps

15

Arròs a banda (caldo de peix amb calamars)

 

Ventresca de lluç a la romana amb amanida d’enciam i panís

 

Fruita del temps

16

Llenties a la jardinera (amb patata, pastanaga, ceba…)

 

Pit de gall dindi a la planxa amb suc de llimona

 

Fruita del temps

17

Patata i bleda ecològica

 

 

Bacallà al forn amb tomàquet

 

Iogurt ecològic

Kcal: 741  Lip:  33 mmmProt: 34     HC: 75 Kcal: 697  Lip:  38  Prot: 27    HC: 61 Kcal: 737  Lip:  14  Prot:  25      HC: 126 Kcal: 633       Lip:  20  Prot: 35        HC: 74

 

Kcal: 603.03      Lip:  30  Prot: 40.12       HC: 41

 

20

Caldo de verdures fresques amb quinoa

 

Lluç a la planxa amb salsa de galeres

 

Fruita del temps

21

Verdura del temps (patata i bajoca saltejada)

 

Truita francesa amb amanida d’enciam i tonyina

 

Fruita en almívar

22

Cigrons amb bledes ecològiques

 

Hamburguesa de pollastre amb amanida de tomàquet, pastanaga i panís

 

Fruita del temps

23

Arròs tres delícies(pernil, pèsols, panís, pastanaga)

 

Llom omega 3 amb amanida de cuscús

 

Fruita del temps

24

Macarrons amb tomàquet i formatge

 

 

Sardines arrebossades amb amanida verda

 

Iogurt

Kcal: 660       Lip:  25  Prot:  36       HC: 71 Kcal:  632  Lip:  29  Prot  30   HC: 63. Kcal: 603      Lip:  27. Prot: 22         HC: 65 Kcal: 642    Lip:  22   Prot:  34           HC: 72 Kcal: 749          Lip:  30  Prot: 42             HC: 76
27

Patata, pastanaga i bajoca amb maionesa

 

Mandonguilles amb salsa de tomàquet

 

Fruita del temps

28

Tallarines amb verdures i calamar

 

Truita de carbassó amb amanida mixta

 

Fruita del temps

29

Llenties amb sofregit (pebrot, ceba, tomàquet)

 

Rodó de gall dindi amb salsa

 

Fruita del temps

30

Arròs amb tomàquet i perni dolç

 

Lluç en salsa verda

 

Fruita del temps

31

Pizza de pernil dolç i formatge

 

Hamburguesa de conill amb albergínia i chips

Iogurt ecològic

Kcal: 667     Lip:  33  Prot:  21      HC: 70 Kcal: 676 p: 20  Prot:  25.      HC:98 Kcal:  704     Lip:  14  Prot: 51         HC: 91 Kcal: 630    Lip:  19  Prot: 27        HC: 85 Kcal: 603      Lip: 33    Prot: 26         HC: 47

 

 

 

Benvolguts/des

 

Ja hem engegat aquest curs, amb la proposta de menjar de la nostra cuina, la Cuina de la Roser, continuant amb la idea d’anar incorporant, progressivament aliments de proximitat, ecològics i més saludables.

 

Aquest mes, ja incorporem alguns dies verdura ecològica de Riudoms, iogurt ecològic procedent de la Fageda (cooperativa agricola d’Inserció laboral amb discapacitats); productes locals i de proximitat: sardina arrebossada, samfaina, escarola, … Bé, petits reptes que estem segurs que són avenços en una alimentació més sana i en la que el vostre fill/a descobreixi nous sabors i textures.

 

També us proposem un menú per sopar, que us faciliti la complementarietat alimentària entre el que mengen a l’escola i el sopar a casa.

 

 

 

 

* El menú inclou tots els dies amanida.

* Totes les verdures  utilitzades per la Cuina de la Roser són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics estan certificats com a tals, i tots els productes que podem de proximitat.

* La Cuina es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient

* Menú certificat per la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética  Nº Col·legiat 0681

* Registre Sanitari: R.G.S. 26050437

 

 

PROPOSTA DE SOPAR

 

    1

Arròs basmati amb verduretes

Ous farcits amb tonyina i tomàquet

 

Poma al forn amb canyella

2

Crema de carbassó

Salmó al forn amb patates i ceba

Broqueta de fruita del amb xocolata desfeta

3

 

Torrada d’escalivada i formatge

Pollastre a la taronja

Nespra

6

Wok de tallarines integrals amb verdures

Truita de xampinyons

Mandarira

7

Lasanya d’albergínia amb beixamel i gambes

Lluç a la salsa verda

Iogurt de sabors

8

Cigrons estofats amb verdures

Mandonguilles de pollastre en salsa

Poma

9

Sopa de pollastre amb fideus

Ous trencats amb pernil

Batut de fruites

10

Crema de verdures amb crostonets de pa

Rap amb verdures al pesto

Caqui

13

Rotllet de pernil dolç i ensaladilla russa

Tonyina fresca al forn amb verduretes

Flam

14

Mongeta tendra saltejada amb pernil serrà

Aletes de pollastre adobades

Macedònia de fruites

15

Crema de xampinyons i patata

Ous durs amb pisto

Natilla

16

Patates saltejades amb pastanaga baby i bolets

Gall al la planxa amb vinagreta de llimona. Prunes

17

Lasanya de tonyina

Bistec de vedella a la planxa amb patata al forn

Préssec

20

Sopa de quinoa amb vegetals

Broqueta de pollastre i inya

Iogurt ecològic

21

Patates gratinades amb pernil dolç i formatge

Papillote de salmó al pesto

Poma al forn amb canyella

22

Niu de verdures amb formatge

Daus de vedella amb verduretes

Mató amb mel

23

Ensalada multicolor de espirals(moresc, tomàquet, enciam, ceba, tonyina)

Truita d’espàrrecs i xampinyons

Gelatina de sabors

24

Coliflor gratinada amb beixamel

Pavo al forn amb ceba i patata

Poma

27

Sopa de pollastre amb fideus

Llenguado a la planxa amb verduretes

Flam

28

Pastís de verdures

Tonyina al forn amb amanida

Pera

29

Arròs amb tomàquet

Crep de pollastre ceba i formatge

Iogurt de sabors

30

Crema de carbassa i formatge

Croquetes de peix

Natilla

 

31

Estofat de llenties

Patates farcides de carn

Mandarina