Menú mes d’octubre
Aquí us fem arribar el menú d’octubre, les recomanacions del mes i uns possibles suggeriments pels sopars.
De moment no ens és possible penjar el menú per descarregar-lo. Disculpeu les molèsties.
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres |
1
Sopa de rap amb pasta i gambetes
Pernilets de pollastre amb verdures ecològiques
Fruita del temps |
2
Arròs a la cubana
Estofat de carn magre amb pastanaga i patata
Fruita del temps |
3
Amanida de patata amb tonyina, olives i pastanaga
Hamburguesa de pollastre amb cebeta i carbassó confitat
Iogurt ecològic |
||
Kcal: 620 Lip: 25 Prot: 25 HC: 71 | Kcal: 740 Lip: 22 Prot: 29. HC: 106 | Kcal: 711 Lip: 27 Prot: 42 HC: 56. | ||
6
Crema de carbassó (carbassó, patata, ceba)
Croquetes de pollastre casolanes amb amanida d’escarola, tomàquet i panís
Fruita del temps |
7
Macarrons integrals amb picada vegetal (tofu i seità)
Salsitxes amb samfaina
Fruita en almívar |
8
Mongetes de ganxet estofades amb verdures
Filet de rosada planxa amb amanida d’enciam tomàquet i fruits secs
Fruita del temps |
9
Bullit de patata, pèsols i pastanaga amb maionesa
Pernilets de pollastre al allet
Fruita del temps |
10
Arròs a la cubana amb pernil dolç
Truita de patates i ceba amb amanida d’enciam, olives i tomàquet
Iogurt |
Kcal: 610 Lip: 31 Prot: 16 HC: 66 | Kcal: 747. Lip:13. Prot: 36 HC: 120. | Kcal: 758. Lip: 24. Prot: 39 HC: 95. | Kcal: 601. Lip: 27. Prot: 27 HC: 60. | Kcal: 668. Lip: 31 Prot: 23. HC: 69 |
13
Espirals a la bolonyesa (carn picada, tomàquet i ceba)
Hamburguesa a la planxa amb amanida de tomàquet
Fruita del temps |
14
Amanida de patata (tonyina, maionesa, blat de moro)
Truita francesa amb formatge i amanida d´escarola i mangrana
Fruita del temps |
15
Arròs a banda (caldo de peix amb calamars)
Ventresca de lluç a la romana amb amanida d’enciam i panís
Fruita del temps |
16
Llenties a la jardinera (amb patata, pastanaga, ceba…)
Pit de gall dindi a la planxa amb suc de llimona
Fruita del temps |
17
Patata i bleda ecològica
Bacallà al forn amb tomàquet
Iogurt ecològic |
Kcal: 741 Lip: 33 mmmProt: 34 HC: 75 | Kcal: 697 Lip: 38 Prot: 27 HC: 61 | Kcal: 737 Lip: 14 Prot: 25 HC: 126 | Kcal: 633 Lip: 20 Prot: 35 HC: 74
|
Kcal: 603.03 Lip: 30 Prot: 40.12 HC: 41
|
20
Caldo de verdures fresques amb quinoa
Lluç a la planxa amb salsa de galeres
Fruita del temps |
21
Verdura del temps (patata i bajoca saltejada)
Truita francesa amb amanida d’enciam i tonyina
Fruita en almívar |
22
Cigrons amb bledes ecològiques
Hamburguesa de pollastre amb amanida de tomàquet, pastanaga i panís
Fruita del temps |
23
Arròs tres delícies(pernil, pèsols, panís, pastanaga)
Llom omega 3 amb amanida de cuscús
Fruita del temps |
24
Macarrons amb tomàquet i formatge
Sardines arrebossades amb amanida verda
Iogurt |
Kcal: 660 Lip: 25 Prot: 36 HC: 71 | Kcal: 632 Lip: 29 Prot 30 HC: 63. | Kcal: 603 Lip: 27. Prot: 22 HC: 65 | Kcal: 642 Lip: 22 Prot: 34 HC: 72 | Kcal: 749 Lip: 30 Prot: 42 HC: 76 |
27
Patata, pastanaga i bajoca amb maionesa
Mandonguilles amb salsa de tomàquet
Fruita del temps |
28
Tallarines amb verdures i calamar
Truita de carbassó amb amanida mixta
Fruita del temps |
29
Llenties amb sofregit (pebrot, ceba, tomàquet)
Rodó de gall dindi amb salsa
Fruita del temps |
30
Arròs amb tomàquet i perni dolç
Lluç en salsa verda
Fruita del temps |
31
Pizza de pernil dolç i formatge
Hamburguesa de conill amb albergínia i chips Iogurt ecològic |
Kcal: 667 Lip: 33 Prot: 21 HC: 70 | Kcal: 676 p: 20 Prot: 25. HC:98 | Kcal: 704 Lip: 14 Prot: 51 HC: 91 | Kcal: 630 Lip: 19 Prot: 27 HC: 85 | Kcal: 603 Lip: 33 Prot: 26 HC: 47 |
Benvolguts/des
Ja hem engegat aquest curs, amb la proposta de menjar de la nostra cuina, la Cuina de la Roser, continuant amb la idea d’anar incorporant, progressivament aliments de proximitat, ecològics i més saludables.
Aquest mes, ja incorporem alguns dies verdura ecològica de Riudoms, iogurt ecològic procedent de la Fageda (cooperativa agricola d’Inserció laboral amb discapacitats); productes locals i de proximitat: sardina arrebossada, samfaina, escarola, … Bé, petits reptes que estem segurs que són avenços en una alimentació més sana i en la que el vostre fill/a descobreixi nous sabors i textures.
També us proposem un menú per sopar, que us faciliti la complementarietat alimentària entre el que mengen a l’escola i el sopar a casa.
* El menú inclou tots els dies amanida.
* Totes les verdures utilitzades per la Cuina de la Roser són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics estan certificats com a tals, i tots els productes que podem de proximitat.
* La Cuina es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient
* Menú certificat per la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética Nº Col·legiat 0681
* Registre Sanitari: R.G.S. 26050437
PROPOSTA DE SOPAR
1
Arròs basmati amb verduretes Ous farcits amb tonyina i tomàquet
Poma al forn amb canyella |
2
Crema de carbassó Salmó al forn amb patates i ceba Broqueta de fruita del amb xocolata desfeta |
3
Torrada d’escalivada i formatge Pollastre a la taronja Nespra |
||
6
Wok de tallarines integrals amb verdures Truita de xampinyons Mandarira |
7
Lasanya d’albergínia amb beixamel i gambes Lluç a la salsa verda Iogurt de sabors |
8
Cigrons estofats amb verdures Mandonguilles de pollastre en salsa Poma |
9
Sopa de pollastre amb fideus Ous trencats amb pernil Batut de fruites |
10
Crema de verdures amb crostonets de pa Rap amb verdures al pesto Caqui |
13
Rotllet de pernil dolç i ensaladilla russa Tonyina fresca al forn amb verduretes Flam |
14
Mongeta tendra saltejada amb pernil serrà Aletes de pollastre adobades Macedònia de fruites |
15
Crema de xampinyons i patata Ous durs amb pisto Natilla |
16
Patates saltejades amb pastanaga baby i bolets Gall al la planxa amb vinagreta de llimona. Prunes |
17
Lasanya de tonyina Bistec de vedella a la planxa amb patata al forn Préssec |
20
Sopa de quinoa amb vegetals Broqueta de pollastre i inya Iogurt ecològic |
21
Patates gratinades amb pernil dolç i formatge Papillote de salmó al pesto Poma al forn amb canyella |
22
Niu de verdures amb formatge Daus de vedella amb verduretes Mató amb mel |
23
Ensalada multicolor de espirals(moresc, tomàquet, enciam, ceba, tonyina) Truita d’espàrrecs i xampinyons Gelatina de sabors |
24
Coliflor gratinada amb beixamel Pavo al forn amb ceba i patata Poma |
27
Sopa de pollastre amb fideus Llenguado a la planxa amb verduretes Flam |
28
Pastís de verdures Tonyina al forn amb amanida Pera |
29
Arròs amb tomàquet Crep de pollastre ceba i formatge Iogurt de sabors |
30
Crema de carbassa i formatge Croquetes de peix Natilla
|
31
Estofat de llenties Patates farcides de carn Mandarina |
Aquest article va ser publicat per ampaescolaspisp a 30 setembre 2014 17:36, i arxivat sota Curs 2014-2015, Menú menjador. Segueix els comentaris a RSS 2.0. Podeu deixar una resposta o afegir un retroenllaç al teu bloc.
Deixa un comentari