Menu maig
Aquí teniu el menu de maig i unes recomanacions sobre les alèrgies infantils.
ALIMENTACIÓ INFANTIL i AL·LERGIeS PRIMAVERALS catala+[1]
També podeu veure directament el menú.
|
Dilluns |
Dimarts |
Dimecres |
Dijous |
Divendres |
|
|
|
1 FESTIU |
2 FESTIU |
|
| Kcal: 651 Lip: 25 Prot: 33 HC: 74 | ||||
|
5 Macarrons a la bolonyesa amb tomàquet i carn picada
Supremes de lluç a la llimona
Fruita del temps |
6 Llenties estofades (pebrot, tomàquet, ceba i pastanaga)
Truita francesa amb amanida de tomàquet Yogurt |
7 Arròs amb tomàquet I Tonyina
Pollastre al forn amb salsa de xampinyons
Fruita amb almívar |
8 Bullit de patata i bajoca amb tonyina i maionesa
Croquetes casolanes de pernil amb amanida de escarola Fruita del temps |
9 Crema de carbassó ( carbassó, patata,ceba i oli d´oliva)
Mandonguilles de peix amb salsa de galeres Fruita del temps |
|
Kcal: 688 Lip: 25 Prot: 28 HC: 87 |
Kcal: 733 Lip: 24 Prot: 35 HC: 94 |
Kcal: 706 Lip: 23 Prot: 30 HC: 94 |
Kcal: 745 Lip: 27 Prot: 27 HC: 98 |
Kcal: 713 Lip: 22 Prot: 38 HC: 89 |
|
12 Amanida d’arròs (panís, pernil dolç ou dur pastanaga ratllada)
Palets de lluç amb amanida de poma Fruita del temps |
13 Sopa de peix (pastanaga, api i lluç) amb fideus
Pollastre al allet amb patates fregides
Fruita del temps |
14 Espaguetis integrals a la carbonara (crema de llet, bacó i xampinyons)
Hamburguesa de vedella a la planxa amb amanida Iogurt de soja i pa integral |
15 Pèsols amb patata a la francesa (ceba i oli d’oliva)
Lluç arrebossat amb amanida
Fruita del temps |
16 Amanida de cigrons ecològics amb fusilis i tonyina amb oli de oliva
Rodó de vedella amb salsa (pastanaga, tomàquet i ceba) Iogurt |
|
Kcal: 707 Lip: 26 Prot: 27 HC: 92 |
Kcal: 717 Lip: 27 Prot: 30 HC: 80 |
Kcal: 695 Lip: 25 Prot: 28 HC: 86 |
Kcal: 722 Lip: 27 Prot: 32 HC: 87 |
Kcal: 699 Lip: 24 Prot: 43 HC: 77 |
|
19 Macarrons ecològics amb tomàquet i picada de seità i tofu
Croquetes casolanes de pollastre amb amanida Fruita del temps |
2 Llenties estofades (all, ceba, tomàquet i oli d’oliva)
Llom de porc al forn amb cebetes
Fruita del temps |
21 Crema freda de porro i patata
Pollastre a la planxa amb salseta (pastanaga, tomàquet i ceba) Fruita del temps |
22 Arròs amb carbassó i tiretes de pernil
Lluç a la marinera (tomàquet, ceba, all, oli d’oliva i alfàbrega) Fruita del temps |
23 Amanida russa (patata, pastanaga, pèsols, tonyina i maionesa)
Truita de carbassó amb amanida de fruita fresca Iogurt ecològic amb melmelada |
|
Kcal: 726 Lip: 26 Prot: 21 HC: 102 |
Kcal: 751 Lip: 24 Prot: 44 HC: 91 |
Kcal: 716 Lip: 23 Prot: 31 HC: 94 |
Kcal: 679 Lip: 25 Prot: 30 HC: 84 |
Kcal: 696 Lip: 26 Prot: 28 HC: 87 |
|
26 Crema d’espinacs (espinacs, patata i oli d’oliva)
Botifarra a la planxa amb cebeta confitada
Fruita del temps |
27 MENÚ ESPECIAL Arròs a la cubana amb pernil dolç
Pernilets de pollastre a la jardinera (pastanaga, pebrot, xampinyons, ceba i oli d’oliva) Fruita del temps |
28 Cigrons casolans (sofregit de ceba, all, tomàquet, porro, pastanaga i oli d’oliva)
Truita de patata amb amanida d’enciam
Fruita del temps |
29 Fideus guisats amb costella (sofregit de ceba, all i pebrot vermell)
Lluç al forn amb salseta de ceba
Fruita del temps |
30 Bullit de patata, bajoca, pèsols i maionesa
Nuggets de pollastre amb xips i ketxup
Làctic |
| Kcal: 695 Lip: 26 Prot: 30 HC: 87 | Kcal: 748 Lip: 24 Prot: 32 HC: 101 | Kcal: 741 Lip: 24 Prot: 30 HC: 103 | Kcal: 715 Lip: 24 Prot: 36 HC: 88 | Kcal: 691 Lip: 27 Prot: 23 HC: 89 |
Aquest article va ser publicat per ampaescolaspisp a 4 maig 2014 20:16, i arxivat sota Menú menjador. Segueix els comentaris a RSS 2.0. Podeu deixar una resposta o afegir un retroenllaç al teu bloc.
Deixa un comentari