Menú Març

Aquí teniu el menú de març i les recomanacions.

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

3

Arròs a la cubana amb ou dur i tomàquet

Llom de porc al forn amb cebetes

Fruita fresca

4

Sopa de verdures en juliana (pastanaga, api, xirivia) amb lletres de pasta ecològica

 

Mandonguilles mixtes (vedella i porc) amb salsa de tomàquet i ceba

Fruita fresca

5

Cigrons de cultiu ecològic amb sofregit de ceba, tomàquet, all, pastanaga i oli) i espinacs

Delícies de lluç amb salsa de cebetes i gambes

Fruita del temps

6

Arròs a la milanesa (panís, pernil dolç, formatge ratllat)

 

Truita francesa amb tiretes de pernil dolç i amanida

Fruita fresca

7

Macarrons a la bolonyesa (salsa de tomàquet i carn picada)

Croquetes de pollastre amb amanida de poma i panses

Iogurt ecologic

Kcal: 700 Lip: 27 Prot: 34 HC: 90 Kcal: 687 Lip: 24 Pro: 23 HC: 95 Kcal: 720 Lip: 30 Pro: 25 HC: 90 Kcal: 687 Lip: 35 Pro: 23 HC: 96 Kcal: 712 Lip: 27 Pro: 29 HC: 87

10

Crema de carbassó (carbassó, patata i ceba) amb crostons de pa

Hamburguesa de vedella amb amanida d’escarola i olives

Iogurt

11

Llenties estofades de cultiu ecològic (ceba, tomàquet, pebrot verd)

Truita de patata amb amanida

Fruita fresca

12

Espaguetis amb tomàquet i tonyina

 

 

Pernilets de pollastre al forn amb carbassó i  xampinyons saltejats

Fruita en almívar

13

Arròs tres delícies (pèsols, truita francesa, pastanaga, panís, gambetes)

Lluç arrebossat amb tomàquet  escalivat

 

Fruita fresca

14

Sopa de peix (cap de rap fresc, peix de roca fresc, sofregit de ceba i tomàquet) amb  conxes

Rodó de gall dindi amb salsa i xampinyons i ceba

Fruita fresca

Kcal: 700 Lip: 24 Pro: 25 HC: 95 Kcal: 728 Lip: 25 Pro: 33 HC: 89 Kcal: 695 Lip: 24 Pro: 29 HC: 83 Kcal: 698 Lip: 26 Pro: 30 HC: 88 Kcal: 715 Lip: 25 Pro: 28 HC: 90

17

Fideus guisats amb sípia i gambetes (ceba, tomàquet, oli d’oliva)

Lluç al forn amb cebeta i patata

 

Fruita fresca

18

Verdura de patata pèsols, bròquil i allada d’oli d’oliva amb encenalls de pernil

Fricandó de vedella amb salsa (pastanaga, ceba, tomàquet)

Fruita fresca

19

Arròs amb carbassó i tiretes de gall dindi amb cebeta

Pit de pollastre a la planxa  amb tomàquet escalivat

Fruita fresca

20

Cigrons estofats de cultiu ecològic amb verdures (ceba, pastanaga, alls i pebrot)

Truita francesa amb formatget i amanida de tomàquet i panís

Iogurt

21

Crema d’espinacs (patata, porro, espinacs, oli d’oliva)

Canelons de carn al forn amb formatge

Fruita fresca

Kcal: 7200 Lip: 25 Pro: 32 HC: 86 Kcal: 685 Lip: 24 Pro: 28 HC: 88 Kcal: 697 Lip:25 Pro: 25 HC:89 Kcal: 701 Lip:25 Pro: 28 HC:96 Kcal: 725 Lip:26 Pro: 25 HC:91

24

Sopa de brou d’au (amb mandonguilletes, api, pastanaga)

Hamburguesa de pollastre i porro amb amanida de panís

Iogurt ecologic

25

MENU ESPECIAL!! FESTA DE LA DIVERSITAT

Llenties guisades amb arròs del delta, pastanaga, ceba, tomàquet i oli)

Truita de patata i ceba amb amanida

 

Fruita fresca

26

Bullit de patata i bajoca fresca

Llom a la planxa amb cebeta i pastanaga

 

Fruita fresca

27

Llacets amb pernil dolç i formatge

Lluç en salsa marinera

 

Fruita fresca

28

Daus de gall dindi guisats (pèsols, ceba, pastanaga, alls, pebrot i tomàquet)

Croquetes de pernil amb xips

 

Natilles

Kcal: 713 Lip: 25 Pro: 29 HC: 93 Kcal: 704 Lip: 26 Pro: 33 HC: 92 Kcal: 701 Lip: 23 Pro: 26 HC: 90 Kcal: 731 Lip: 24 Pro: 30 HC: 95 Kcal: 700 Lip: 27 Pro: 22 HC: 95

31

Espaguetis de cultiu ecològic amb tomàquet, all i formatge

 

Truita francesa amb amanida de poma i fruits secs

Fruita del temps

Kcal: 706 Lip: 25 Pro: 26 HC: 92

* Totes les verdures utilitzades per Catering Constantí són naturals. Els productes ecològics, tenen certificació. Estem introduint productes de proximitat.* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Un dia al mes es portarà fruita en almívar.

 

* Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.