Menu de març
Aquí teniu el menú de març i les recomanacions.
Dilluns |
Dimarts |
Dimecres |
Dijous |
Divendres |
3 Arròs a la cubana amb ou dur i tomàquet
Llom de porc al forn amb cebetes Fruita fresca |
4 Sopa de verdures en juliana (pastanaga, api, xirivia) amb lletres de pasta ecològica
Mandonguilles mixtes (vedella i porc) amb salsa de tomàquet i ceba Fruita fresca |
5 Cigrons de cultiu ecològic amb sofregit de ceba, tomàquet, all, pastanaga i oli) i espinacs Delícies de lluç amb salsa de cebetes i gambes Fruita del temps |
6 Arròs a la milanesa (panís, pernil dolç, formatge ratllat)
Truita francesa amb tiretes de pernil dolç i amanida Fruita fresca |
7 Macarrons a la bolonyesa (salsa de tomàquet i carn picada)
Croquetes de pollastre amb amanida de poma i panses Iogurt ecologic |
Kcal: 700 Lip: 27 Prot: 34 HC: 90 | Kcal: 687 Lip: 24 Pro: 23 HC: 95 | Kcal: 720 Lip: 30 Pro: 25 HC: 90 | Kcal: 687 Lip: 35 Pro: 23 HC: 96 | Kcal: 712 Lip: 27 Pro: 29 HC: 87 |
10 Crema de carbassó (carbassó, patata i ceba) amb crostons de pa
Hamburguesa de vedella amb amanida d’escarola i olives Iogurt |
11 Llenties estofades de cultiu ecològic (ceba, tomàquet, pebrot verd)
Truita de patata amb amanida
Fruita fresca |
12 Espaguetis amb tomàquet i tonyina
Pernilets de pollastre al forn amb carbassó i xampinyons saltejats Fruita en almívar |
13 Arròs tres delícies (pèsols, truita francesa, pastanaga, panís, gambetes)
Lluç arrebossat amb tomàquet escalivat
Fruita fresca |
14 Sopa de peix (cap de rap fresc, peix de roca fresc, sofregit de ceba i tomàquet) amb conxes
Rodó de gall dindi amb salsa i xampinyons i ceba Fruita fresca |
Kcal: 700 Lip: 24 Pro: 25 HC: 95 | Kcal: 728 Lip: 25 Pro: 33 HC: 89 | Kcal: 695 Lip: 24 Pro: 29 HC: 83 | Kcal: 698 Lip: 26 Pro: 30 HC: 88 | Kcal: 715 Lip: 25 Pro: 28 HC: 90 |
17 Fideus guisats amb sípia i gambetes (ceba, tomàquet, oli d’oliva)
Lluç al forn amb cebeta i patata
Fruita fresca |
18 Verdura de patata pèsols, bròquil i allada d’oli d’oliva amb encenalls de pernil
Fricandó de vedella amb salsa (pastanaga, ceba, tomàquet) Fruita fresca |
19 Arròs amb carbassó i tiretes de gall dindi amb cebeta
Pit de pollastre a la planxa amb tomàquet escalivat Fruita fresca
|
20 Cigrons estofats de cultiu ecològic amb verdures (ceba, pastanaga, alls i pebrot)
Truita francesa amb formatget i amanida de tomàquet i panís
Iogurt |
21 Crema d’espinacs (patata, porro, espinacs, oli d’oliva)
Canelons de carn al forn amb formatge
Fruita fresca |
Kcal: 7200 Lip: 25 Pro: 32 HC: 86 | Kcal: 685 Lip: 24 Pro: 28 HC: 88 | Kcal: 697 Lip:25 Pro: 25 HC:89 | Kcal: 701 Lip:25 Pro: 28 HC:96 | Kcal: 725 Lip:26 Pro: 25 HC:91 |
24 Sopa de brou d’au (amb mandonguilletes, api, pastanaga)
Hamburguesa de pollastre i porro amb amanida de panís Iogurt ecologic |
25 MENU ESPECIAL!! FESTA DE LA DIVERSITAT
Llenties guisades amb arròs del delta, pastanaga, ceba, tomàquet i oli)
Truita de patata i ceba amb amanida
Fruita fresca |
26 Bullit de patata i bajoca fresca
Llom a la planxa amb cebeta i pastanaga
Fruita fresca |
27 Llacets amb pernil dolç i formatge
Lluç en salsa marinera
Fruita fresca |
28 Daus de gall dindi guisats (pèsols, ceba, pastanaga, alls, pebrot i tomàquet)
Croquetes de pernil amb xips
Natilles |
Kcal: 713 Lip: 25 Pro: 29 HC: 93 | Kcal: 704 Lip: 26 Pro: 33 HC: 92 | Kcal: 701 Lip: 23 Pro: 26 HC: 90 | Kcal: 731 Lip: 24 Pro: 30 HC: 95 | Kcal: 700 Lip: 27 Pro: 22 HC: 95 |
31 Espaguetis de cultiu ecològic amb tomàquet, all i formatge
Truita francesa amb amanida de poma i fruits secs Fruita del temps |
||||
Kcal: 706 Lip: 25 Pro: 26 HC: 92 |
* Totes les verdures utilitzades per Catering Constantí són naturals. Els productes ecològics, tenen certificació. Estem introduint productes de proximitat.* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Un dia al mes es portarà fruita en almívar.
* Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.
Aquest article va ser publicat per ampaescolaspisp a 5 març 2014 17:10, i arxivat sota General, Menú menjador. Segueix els comentaris a RSS 2.0. Podeu deixar una resposta o afegir un retroenllaç al teu bloc.
Deixa un comentari