Menu de febrer i recomanacions
Menú Febrer normal + carta i més SANT PERE
Aquí us deixem el menú de febrer i algunes recomanacions.
Dilluns |
Dimarts |
Dimecres |
Dijous |
Divendres |
3 Caldo de verdures naturals (col, pastanaga, xirivia, naps i pasta ecològica) Truita de patates amb amanida d’enciam i tomàquet i tiretes de pernil dolç Fruita fresca |
4 Espaguetis de cultiu ecològic amb salsa de tomàquet, all i formatge
Llonganissa mixta a la planxa amb carbassó
Fruita fresca |
5 Llenties guisades a la jardinera (all, ceba, tomàquet, pastanaga i pebrot)
Filet de lluç al forn amb tomàquet amanit
Fruita fresca |
6 Verdura de patata, bajoca plana i maonesa
Pollastre guisat amb ceba
Fruita fresca |
7 Arròs amb salsa de tomàquet i tonyina
Croquetes de pollastre amb amanida de poma i panses
Iogurt |
Kcal: 723 Lip: 25 Prot: 28 HC: 90 | Kcal: 735 Lip: 25 Prot: 27 HC: 91 | Kcal: 662 Lip: 22 Prot: 41 HC: 87 | Kcal: 669 Lip: 25 Prot: 32 HC: 76 | Kcal: 728 Lip: 27 Prot: 23 HC: 92 |
10 Sopa de caldo amb verdura i brou de pollastre i vedella amb pasta
Figuretes de peix amb amanida
Fruita fresca |
11 Puré de cigrons(cigrons, patata, ceba i oli d`oliva)
Truita a la francesa amb amanida d’escarola i olives
Fruita fresca |
12 Pèsols amb patata saltejats amb encenalls de pernil salat
Hamburguesa de verdures i vedella amb cebeta cuita i ketchup
Flam |
13 Espirals amb tomàquet i tonyina
Pollastre a la planxa amb carbassó i xampinyons saltejats
Fruita fresca |
14 Arròs a la marinera (gambetes, sípia, brou de peix)
Supremes de lluç amb salsa de llimona
Iogurt ecològic |
Kcal: 666 Lip: 28 Prot:28 HC: 94 | Kcal: 691 Lip: 25 Prot: 28 HC: 89 | Kcal: 680 Lip: 23 Prot: 28 HC: 89 | Kcal: 721 Lip: 24 Prot: 36 HC: 91 | Kcal: 689 Lip: 22 Prot: 30 HC: 85 |
17 Macarrons de cultiu ecològic a la napolitana (sofregit de tomàquet, ceba i pebrot)
Crestes de tonyina amb amanida d’escarola Fruita fresca |
18 Crema de carbassó amb formatget (patata, ceba i carbassó)
Pit de pollastre amb salseta de ceba
Fruita en almívar |
19 Arròs amb tallet pernil dolç, oli d’oliva i tomàquet fregit
Lluç en salsa verda
Fruita fresca |
20 Escudella de cigrons amb pastanaga, col, patata, porro, xirivia, pollastre i vedella
Truita de patata i ceba amb amanida
Fruita fresca |
21 Fideus guisats amb sípia i gambetes
Rodó de vedella amb xampinyons
Fruita fresca |
Kcal: 729 Lip: 27 Prot: 23 HC: 90 | Kcal: 679 Lip: 22 Prot: 28 HC: 84 | Kcal: 734 Lip: 24 Prot: 36 HC: 94 | Kcal: 735 Lip: 26 Prot: 36 HC: 89 | Kcal: 712 Lip: 23 Prot: 43 HC: 85 |
24 Amanida tèbia de pasta (albergínia, carbassó, pebrot vermell, ceba i all, verdures ecològiques)
Hamburguesa mixta amb espinacs saltejats Fruita del temps |
25 Sopa de caldo de verdures (pastanaga, porro, api, patata, nap i pasta)
Cuixetes de pollastre al forn amb amanida de panís
Fruita fresca |
26 Macarrons a la napolitana (sofregit de tomàquet i formatge)
Lluç a la planxa amb amanida
Fruita del temps |
27 Llenties guisades amb arròs del delta (tomàquet, ceba i carn)
Truita de carbassó amb pernil i amanida
Fruita fresca |
28 Pizza de pernil dolç, tomàquet i formatge
Nuggets de pollastre amb xips
Pastis de xocolata i refresc |
Kcal: 710 Lip: 25 Prot: 30 HC: 91 | Kcal: 690 Lip: 24 Prot: 29 HC: 88 | Kcal: 713 Lip: 24 Prot: 27 HC: 95 | Kcal: 716 Lip: 25 Prot: 29 HC: 94 | Kcal: 946 Lip: 51 Prot: 34 HC: 85 |
Aquest article va ser publicat per ampaescolaspisp a 3 febrer 2014 12:03, i arxivat sota Menú menjador. Segueix els comentaris a RSS 2.0. Podeu deixar una resposta o afegir un retroenllaç al teu bloc.
Deixa un comentari