Enquesta sobre menjador

Benvolgudes famílies:

Des de l’AMPA ens agradaria saber la vostra opinió sobre el servei de menjador de l’escola, per tal de poder millorar-lo entre tots. L’enquesta és anònima (només s’identifica el curs de l’alumne usuari), la junta de l’AMPA analitzarà el resultat de les respostes per identificar possibles punts de millora.

Us demanem que ompleneu un qüestionari per fill/a i que, en aquelles preguntes que ho demanen, indiqueu l’opinió expressada pels nens/es.

+ anar al Formulari

8 thoughts on “Enquesta sobre menjador

  1. katia

    Hola

    me gustaria remarcar que el problema mas grande con el menjador es que los niños al cabo de una pocas horas tienen mucha hambre supongo debido a que la comida de catering serhs aunque venga terminada de cocinar en la escuela no debe tener un corecto nivel nutricional.

    Seria muy bueno poder saber que nuestro niños coman un menu biologico donde no es importante la cantitad sino la grand diferencia nutricional.

    Deberian sacar de forma completa el panga La OCU recomienda no consumir panga por tener restos de pesticidas y mercurio.

    Sostituir tanta carne por algun dia de pescado azul ricos en omegas 3

    Muchas gracias

  2. Sara

    Hola a tots.
    Estic d’acord amb Katia en que els nens menjant a l’hora que mengen surten amb molta gana de menjador, i més com, en el cas del meu fill i de tants altres s’ho mengen tot a menjador.Es queden amb gana???

    Tot el meu recolzament a treure la panga dels menús, doncs com bé diu la Katia és portadora de moltes substancies nocives…

    Felicitar-vos per l’enquesta de menjador. De vegades tens dubte de com fer arribar opinions o propostes de millores i sobretot de com fer-te escoltar. És un tema que calia “mimar-ho” una mica. No tinc gaires problemes amb el meu fill a menjador… és un nen que menja molt bé i que “acata” les ordres… Però últimament em qüestiona el fet de per què no el vaig a buscar a l’hora de dinar , cosa que abans no feia, i això em preocupa una mica.I més sent mare treballadora que no tens més remei que deixar el teu fill a l’escola…
    Potser entre tots, acabem de “posar fil a l’agulla” en aquells temes on més “flaquegem”.

    Moltes gràcies a tots.

  3. Montse

    Crec que s’hauria de posar més peix en els menús, per equilibrar una mica amb la carn, em sembla que en falta una mica més del que es dona actualment.

    M’agradaria que es tingues cura d’assegurar que els nens es renten les dents després de dinar per afavorir la important salut i higiene buco-dental (especialment amb els petits).

  4. Joan Marc Colls i Borràs

    Resposta al mail de la Katia del 28 d’abril:
    -No es cert que l’OCU recomani no consumir Panga, sino que recomana no consumir-ne mes d’un cop per setmana (que es bastant diferent), per exemple, el peix blau es una font de Mercuri, de les mes importants, per el que, tot i sent molt saludable, suposo que tampoc s’hauria d’abusar del seu consum.
    Crec que aquest temes els han de portar, com fins ara, professionals qualificats.

    Salutacions cordials

  5. Roberta

    Totamente de acuerdo con Katia. Tambien queria comentar que en el questionario siempre se habla del punto de vista de los niños y no hay espacio para los comentarios de los padres. Creo tambien que deberiamos valorizar mas las monitoras del comedor. Porque no organizar encuentros con los padres? Nos preocupamos tanto de la maestra de nuestros hijos y luego los dejamos un monton de tiempo con personas de las cuales no sabemos nada. En ultimo, a menudo las monitoras obligan los niños a comer y esto tiene que acabarse. No se puede permeter una cosa asì!
    Y no me parece que una escuela verde se pueda quedar sin comida biologica, es absurdo.

  6. Mari Paz

    Hola

    Me gustaría proponer, como ya se está llevando a cabo en otras escuelas catalanas,que para valorar la calidad, cantidad y resultado de lo elaborado en el comedor del CEIP, se ofrecieran algunos padres de forma voluntaria a una cata de lo que consumen nuestros hijos en el comedor y asímismo participación en sugerencias en la elaboración de los menús mensuales.
    Gracias

  7. Cristina

    Hola,escric això per dir que no em sembla be que els nens de p3 hagin de dinar forçosament en mitja hora perquè hi hagin torns. La meva filla la he hagut de treure pq de cop i volta, no hi volia anar, portava mal humor la castigaven en fi no sabiem q passava. Ara ja ho se. Al final mo va dir plorant: “és que la Pilar m’ho posa tot a la boca” ” m’an assegut amb els nens grans i no em deien tonta” Em vaig quedar de pedra. jo no conec les monitores pero se com es diuen, la pilar es la coordinadora q deia a la reunio que els nens no els forcen a menjar! que si no ho volen els hi fan probar. ah! i el càstig d’anar amb els nens grans no va funcionar,però fer-la sentir malament si i no em sembla bé. Aquestes maneres de fer són d’altres èpoques.
    Penso que el dia de la reunió de principi de curs hi haurien de ser totes les monitores i presentar-se. també crec que la distribució dels torns hauria de ser diferent perquè no menja igual de ràpid un nen de tres anys que un de set o un d’onze. Penso que s’hauria de plantejar d’una altra manera.
    Em sembla molt bé lo del tast dels pares ja que la meva filla s’ho menjava tot, tot ,tot però sortia amb una gana impresionant. m’agradaria saber quines són les quantitats que posen.
    Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *